Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej, czy miałyście histeroskopie na nfz w angeliusie ? Bo mi o dziwo dr tym razem dała skierowanie na nfz, chciałabym zapytać jak to wygląda tam w angeliusie na górze w szpitalu, mialam juz nie jedna histeroskopie zawsze prywatnie 15 min i po.sprawie a w angeliusie juz przy samej recepcji panie bardzo nie mile, pierwsze co usłyszałam i " najważniejsze " to bylo zdanie ze mam być w dniu zabiegu bez makijażu 🙈 lista badan itp. Szczerze to nic nie zdążyłam nawet zapytac bo odczułam, że pytania nie są wskazane 🤣 czy dlugo trzymaja na odziele po badaniu ????
-
Durkapa wrote:Hej, czy miałyście histeroskopie na nfz w angeliusie ? Bo mi o dziwo dr tym razem dała skierowanie na nfz, chciałabym zapytać jak to wygląda tam w angeliusie na górze w szpitalu, mialam juz nie jedna histeroskopie zawsze prywatnie 15 min i po.sprawie a w angeliusie juz przy samej recepcji panie bardzo nie mile, pierwsze co usłyszałam i " najważniejsze " to bylo zdanie ze mam być w dniu zabiegu bez makijażu 🙈 lista badan itp. Szczerze to nic nie zdążyłam nawet zapytac bo odczułam, że pytania nie są wskazane 🤣 czy dlugo trzymaja na odziele po badaniu ????
Teraz doczytałam że nie mile :p jak ja mialam zabiegi to Panie byly zawsze okWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2022, 17:48
Durkapa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyizaz123 wrote:Hej. Ja mialam 2 razy w angeliusie. Ja z każdym razem bylam przyjmowana w godzinach porannych a wychodziłam po południu. Zabieg mialam w okolicach 14 -15. Wiec większość dnia tam przeleżałam. Panie sa bardzo mile. Po zabiegu jak juz poleżysz dostaje się herbatę i coś do przegryzienia. Potem jest rozmowa z lekarzem i wypis. Sale sa bardzo fajne, z lazienka i tv.
Teraz doczytałam że nie mile :p jak ja mialam zabiegi to Panie byly zawsze ok -
Durkapa wrote:A o co chodzi z tym niemslowaniem się? 🤣🤣🤣 Ja wiem, ze to nieistotne poprostu mnie ta pani zaskoczyła, ledwo dalam.jej skierowanie i odrazu mina wroga i zakaz makijażu 🤣🤣🤣 . NO tak właśnie podejrzewałam ze na nfz spedze trochę więcej tam czasu niż prywatnie
Miałam 3 razy, i znieczulenie dostajesz do 30 min ( tak mi się wydaje), następnie Cię wybudzają i dopiero po paru godzinach mogą Cię wypuścić.
Pani pielegniarki- najlepsze jakie spotkałam.Durkapa lubi tę wiadomość
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
nick nieaktualnyŚnieżka90 wrote:Miałam 3 razy, i znieczulenie dostajesz do 30 min ( tak mi się wydaje), następnie Cię wybudzają i dopiero po paru godzinach mogą Cię wypuścić.
Pani pielegniarki- najlepsze jakie spotkałam. -
Durkapa wrote:Czyli mąż musi się uzbroić w cierpliwość jak będzie na mnie czekal 🙈
Śnieżka
Aniołek- 10 tc [*] 2019
Aniołek- 7 tc [*]2021
Aniołek- cb 2022
Starania od 08.2016
I dla Nas zaświeci słońce... -
Dziewczyny, a czy któraś z Was operowała wodniaki jajowodów w AP?
MP kieruje mnie na NFZ, bo twierdzi, że operacja histeroskopowa może się nie udać z powodu licznych zrostów u mnie. Ale ja nie chcę ponownie dać sobie otwierać brzuch, bo po pierwsze wyrżną mi resztkę rezerwy jajnikowej, a po drugie męka leżenia w szpitalu w Bytomiu (bo tam będę się ewentualnie operować) jest nie do opisania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2022, 18:59
36 lat
Endometrioza IV st. (3 laparoskopie)
AMH: <0,20
FSH: 19
wodniaki jajowodów (laparotomia wrzesień 2022)
pierwsza procedura 11.2021 - 1 zarodek
11 dpt - beta 2,30 💔
druga procedura 05.2022 - degeneracja komórki po zapłodnieniu 💔
trzecia procedura 07.2022 - brak dobrych komórek do zapłodnienia 💔 💔 💔
11.2022 - Reprofit, KD, 2 zarodki, dobre wyniki pgt
transfer - 19 grudnia 2022 (estrofem 3x1, utrogestan 3x400, duphaston 3x1, agolutin 1x1, atosiban, neoparin, acard)
8 dpt - betaHCG 46,60; progesteron 31,48
10dpt - betaHCG 31,50; progesteron 30,98 💔
11dpt - betaHCG 16, ciąża biochemiczna
maj 2023 - transfer zarodka z KD (cykl sztuczny)
6dpt - betaHCG 13,9
8dpt - betaHCG 77,40
11dpt - betaHCG 149,50
13dpt - betaHCG 84 💔
grudzień 2023 - transfer zarodka z KD (cykl sztuczny)
❣️ jest dziewczynka
termin porodu: 07.09.2024 -
Durkapa wrote:A o co chodzi z tym niemslowaniem się? 🤣🤣🤣 Ja wiem, ze to nieistotne poprostu mnie ta pani zaskoczyła, ledwo dalam.jej skierowanie i odrazu mina wroga i zakaz makijażu 🤣🤣🤣 . NO tak właśnie podejrzewałam ze na nfz spedze trochę więcej tam czasu niż prywatnie
-
nick nieaktualnyŚnieżka90 wrote:O tak, w środy dr robi zabiegi rano bo jest do południa, w resztę dni jest możliwość wyjścia dopiero 19- 20 po pacjentkach kontrolnych.
-
Durkapa wrote:A jaki to dr robi zabieg? Mam skierowanie od dr Paligi i liczylam na to, ze ona to zrobi. Nie mam jeszcze terminu, tzn wstępnie 19 lipca ale to zależy pewnie kiedy okres teraz dostane
-
nick nieaktualny
-
katszo wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was operowała wodniaki jajowodów w AP?
MP kieruje mnie na NFZ, bo twierdzi, że operacja histeroskopowa może się nie udać z powodu licznych zrostów u mnie. Ale ja nie chcę ponownie dać sobie otwierać brzuch, bo po pierwsze wyrżną mi resztkę rezerwy jajnikowej, a po drugie męka leżenia w szpitalu w Bytomiu (bo tam będę się ewentualnie operować) jest nie do opisania.http://suwaczki.achtedzieciaki.pl/202111124865.html -
amak89 wrote:Ja miałam usuwanego wodniaka w czasie laparo-histeroskopii w Angeliusie. Zabieg był robiony na skierowanie NFZ
OOO, czy możemy się zgadać na priv? Mam mnóstwo pytań.36 lat
Endometrioza IV st. (3 laparoskopie)
AMH: <0,20
FSH: 19
wodniaki jajowodów (laparotomia wrzesień 2022)
pierwsza procedura 11.2021 - 1 zarodek
11 dpt - beta 2,30 💔
druga procedura 05.2022 - degeneracja komórki po zapłodnieniu 💔
trzecia procedura 07.2022 - brak dobrych komórek do zapłodnienia 💔 💔 💔
11.2022 - Reprofit, KD, 2 zarodki, dobre wyniki pgt
transfer - 19 grudnia 2022 (estrofem 3x1, utrogestan 3x400, duphaston 3x1, agolutin 1x1, atosiban, neoparin, acard)
8 dpt - betaHCG 46,60; progesteron 31,48
10dpt - betaHCG 31,50; progesteron 30,98 💔
11dpt - betaHCG 16, ciąża biochemiczna
maj 2023 - transfer zarodka z KD (cykl sztuczny)
6dpt - betaHCG 13,9
8dpt - betaHCG 77,40
11dpt - betaHCG 149,50
13dpt - betaHCG 84 💔
grudzień 2023 - transfer zarodka z KD (cykl sztuczny)
❣️ jest dziewczynka
termin porodu: 07.09.2024 -
katszo wrote:Dziewczyny, a czy któraś z Was operowała wodniaki jajowodów w AP?
MP kieruje mnie na NFZ, bo twierdzi, że operacja histeroskopowa może się nie udać z powodu licznych zrostów u mnie. Ale ja nie chcę ponownie dać sobie otwierać brzuch, bo po pierwsze wyrżną mi resztkę rezerwy jajnikowej, a po drugie męka leżenia w szpitalu w Bytomiu (bo tam będę się ewentualnie operować) jest nie do opisania.
Ja miałam , dwie laparo robił dr GM - polecam:)
Tylko że ja nie miałam usuwanych wodniaków właśnie chyba z powodu jajnikow . Dr tylko odciął jajowody .
A dlaczego nie zrobią Ci tego w Angeliusie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2022, 06:47
katszo lubi tę wiadomość
-
izaz123 wrote:Paulity jak tak wizyta u diabetologa ?
-
paulity wrote:aa szkoda gadać , nic się nie dowiedziałam kazał normalnie jeść słodkie tylko mierzyć cukier po 1h i tyle z tego . A jak zapytałam jak wyjdzie źle krzywa cukrowa czy przyjść do Pana to odpowiedź była " No skoro Pani musi " miałam wrażenie że spać mu się chce na tej wizycie.. ostatniego czerwca mam diabetologa w przychodni której się leczylam zobaczymy tam . Ale chyba przed wizytą zrobię jeszcze zwykłą glukoze