Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Z dziewczynami z recepcji i z pielęgniarkami zawsze miałam tylko miłe doświadczenia, ale też ostatnio rzadko tam bywam. Jedynie z tą starszą panią która często odbiera telefony mam nieprzyjemne wspomnienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 września 2018, 16:12
karolcia35 lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualnyJa też muszę się poskarżyć na panie z rejestracji.. trafiłam na taką nową w okularach i mnie wkurzyła. Tłumaczę jej, że Pan doktor kazał być na wizycie w 20 dniu antykoncepcji i że mam pracę do 17 i mogę po 17 na wizytę. To ona nie i koniec. Ja jej tłumaczę, że MUSZĘ, że doktor KAZAŁ i że najwyżej proszę na wizytę na listę rezerwową (wcześniej zawsze mi się udawało) a teraz taki cyrk... Przy następnej wizycie u Mańki poproszę Go czy udałoby się umawiać na wizyty po godzinie 18, bo przecież nie wszyscy pracują do 15 lub mogą pracować zdalnie lub wcześniej się zwolnić z pracy. Te wizyty stymulacyjne to jest kwestia tak naprawdę 15min u niego, więc jakoś nie rozwalam nikomu dnia jeśli mnie na taką wizytę wcisną..
-
Poziomka25 wrote:Ania na jakim etapie jesteś ?m
"tak mi się to ciągnie..
Poziomka25 lubi tę wiadomość
-
Erl wrote:Z dziewczynami z recepcji i z pielęgniarkami zawsze miałam tylko miłe doświadczenia, ale też ostatnio rzadko tam bywam. Jedynie z tą starszą panią która często odbiera telefony mam nieprzyjemne wspomnienia.
Erl lubi tę wiadomość
-
My jak bylismy pierwszy raz, to podbilismy do rejestracji, tam gdzie wystawala jakas glowa i sie okazalo, ze recepcjonistka obsluguje jakas pania, ktora tam siedziala
Nie ogarnelismy...
Ja w ogole tej rejestracji nie ogarniam, strasznie nadzgane i ostatnio poprosila nas pani do tego stanowiska po lewej - uwielbiam wypelniac dokumemty na stojaco, zwlaszcza gdy w jednej rece mam torbe a w drugiej segregator.
W novum nie dość ze byly stojace stanowiska, to jeszcze oddzielna kolejka do kasy.
Jak narazie w kwestii calej organizacji najbardziej podoba mi sie Gameta. -
Martinka wrote:A ja o dziwo ze starszą Panią zawsze wszystko załatwię. I Pani Marta z rejestracji jest moją ulubioną. Dajcie szansę dziewczynie uczącej się, ma kamienną twarz, ale mam wrażenie, że to często ze stresu.
-
nick nieaktualnyNastępnym razem zareaguje ostrzej albo porozmawiam z przełożonym.. bo zostawiamy tam ciężkie pieniądze i do ciężkiej cholery to oni mają być w stosunku do nas usłużni a nie my do nich. Ale wcześniej porozmawiam z Mańką. Może przekaże na recepcji, żeby nas wieczorem umawiać, bo mnie już trzepie jak mam prosić i błagać o dostępną godzinę
-
nick nieaktualnyPoziomko napisałam już maila do przełożonego Pań z rejestracji. Mam nadzieję, że to pomoże. Ja nie zamierzam się stresować terminem wizyt. Nie jest mi potrzebny dodatkowy stres. W pracy nie mam możliwości zamieniania się godzinami pracy. Jest sztywny grafik i koniec. Wolnego też nie dostanę na monitoringi, bo są braki kadrowe. Także.. mam nadzieję, że to coś pomoże.
Poziomka25 lubi tę wiadomość
-
ania609 wrote:Ja narazie jestem w zawieszeniu.. Ani dr. Pasnik ani. Dr Paliga nie powiedzieli nic konkretnego w czwartek mam mieć biopsję endometrium.. Kolejny miesiąc bez starań..
"tak mi się to ciągnie..
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Dziewczyny jak jest w przypadku intralipidu? Provita stosuje się do zaleceń Pasnika a dr wie że on przepisuje do wykupienia więc podadzą mi moją buteleczkę bez problemu czy i tak trzeba kupowac " zestaw " z podaniem u nich ?3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Udało się.
Ciaza naturalna.
Poziomka25 wrote:Dziewczyny jak jest w przypadku intralipidu? Provita stosuje się do zaleceń Pasnika a dr wie że on przepisuje do wykupienia więc podadzą mi moją buteleczkę bez problemu czy i tak trzeba kupowac " zestaw " z podaniem u nich ?Szs
-
Poziomka25 wrote:Dziewczyny jak jest w przypadku intralipidu? Provita stosuje się do zaleceń Pasnika a dr wie że on przepisuje do wykupienia więc podadzą mi moją buteleczkę bez problemu czy i tak trzeba kupowac " zestaw " z podaniem u nich ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 00:06
EMILIA 02.09.2020❤ -
Dziewczyny jestem załamana mamy dwie zamrożone w 3 dobie i 1. Blastkę 2BB ;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 12:56
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Udało się.
Ciaza naturalna.
Poziomka25 wrote:Dziewczyny jestem załamana mamy dwie zamrożone w 3 dobie i 1. Blastkę 2BB ;(
I z tego co pamiętam w 3 dobie zamroziliście 2 najlepiej rokujące (8-komórkowe), więc naprawdę nie ma powodu do załamki. 2 ładne Zarodki na procedurę to dobry wynikMasz szansę na co najmniej dwoje dzieciaczków
a z Blastusi 2BB też może być przecież ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2018, 13:07
bbeczka91 lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny