Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Erl wrote:Ach, w temacie pogadanek ciążowych - zamówiłam dziś sesję noworodkowa
sama lubię robić zdjęcia i pewnie -jeśli tylko sił mi starczy- będę dziecko obfotografowywać z każdej strony, hehe, ale marzyła mi się taka profesjonalna pamiątka z tych pierwszych dni Karolka na świecie.
ale może moja przyszła bratowa zrobi mi coś ładnego w zamian za zdjęcia do portfolio...
Erl lubi tę wiadomość
-
Faktycznie Erl pisałaś, że jeszcze do końca nie wiesz przez gbs.
Yumm ja się właśnie boję tych komplikacji plus dalekiej drogi do szpitala więc zostaje przy cc.
Wiecie co wszystko fajnie niech se jest ta naprotechnologia (wtf?!), niech nie refundują in vitro jak nie chcą, ale niech chociaż okażą większe wsparcie finansowe w postaci zwiększonej refundacji leków i zabiegów. Ja nie wiem czy tylko ja trafiałam na lekarzy pacanów, którzy bali się nawet głupią luteinę na nfz przepisać..no ręce opadają. Poza tym zabiegi..no niby da się zrobić laparo, histero, hsg na nfz, ale ile trzeba czekać i jeszcze zawsze kombinować ze znajomym lekarzem, żeby w ogóle się dało. Niech na to większą kasę wyłożą i w jakimś stopniu pomogą niepłodnym parom. To będzie już coś.Erl, KateHawke lubią tę wiadomość
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
KateHawke wrote:Ooo też mi się taka marzy
ale może moja przyszła bratowa zrobi mi coś ładnego w zamian za zdjęcia do portfolio...
w moim najbliższym otoczeniu nie ma fotografa. Ty też lubisz fotografować, więc z pewnością Nat będzie mieć piękny album ze zdjęciami
dla oprawy polecam fotoalbum premium, który można taniej kupić na grouponie
KateHawke lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
czar-nula wrote:Faktycznie Erl pisałaś, że jeszcze do końca nie wiesz przez gbs.
Yumm ja się właśnie boję tych komplikacji plus dalekiej drogi do szpitala więc zostaje przy cc.
Wiecie co wszystko fajnie niech se jest ta naprotechnologia (wtf?!), niech nie refundują in vitro jak nie chcą, ale niech chociaż okażą większe wsparcie finansowe w postaci zwiększonej refundacji leków i zabiegów. Ja nie wiem czy tylko ja trafiałam na lekarzy pacanów, którzy bali się nawet głupią luteinę na nfz przepisać..no ręce opadają. Poza tym zabiegi..no niby da się zrobić laparo, histero, hsg na nfz, ale ile trzeba czekać i jeszcze zawsze kombinować ze znajomym lekarzem, żeby w ogóle się dało. Niech na to większą kasę wyłożą i w jakimś stopniu pomogą niepłodnym parom. To będzie już coś.
Co do finansowania diagnostyki pełna zgoda ..XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:Masz już ustalony termin CC? Z tego co rozmawiałam z dziewczynami to polecają wyczekać z terminem jak najdłużej, ale w Twojej sytuacji jeśli masz długi dojazd do szpitala to pewnie korzystniej będzie ten 37/38tc? Całkiem niedługo
Co do finansowania diagnostyki pełna zgoda ..4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
Kijuki wrote:Dziewczyny, mam może głupie pytanie, ale czy przygotowując wyprawkę dla niemowlaka mogę ciuszki suszyć w suszarce? Macie może jakieś doświadczenia?
Jak się macie?XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Dzięki Erl
No ja sie wlasnie zastanawiam czy nie wykorzystać suszarki... bede jeszcze szukać odpowiedzi
Mamy sie dobrze. Zaczynamy 31 tydzien... nie wiem kiedy to zleciało... Mała sie kręci, coraz trudniej wygodnie spac... ale nie narzekam, oby Maluch był zdrowy. Jesteśmy po 3 prenatalnych, na razie wszystko w porzadku...
bardzo mocno kibicuje Wam wszystkim i tym w dwupaku i tym przed którymi jest jeszcze ta przygoda...Erl, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny za słowa otuchy, życzę szczęśliwego rozwiązania, a tym co jeszcze się nie rozwiązują to wytrwałości i przychodzę w przyszłym roku z samymi dobrymi wieściami :*
Erl, Kijuki, KateHawke lubią tę wiadomość
24l
06.18 azoospermia - hipogonadyzm pierwotny
03.19 Angelius Provita dr MP
03.19 drożność ok, hormony ok
26.04.19r. IUI AID udało się podwójnie, mamy parkę 👨👩👧👦 -
Kijuki wrote:Dziewczyny, mam może głupie pytanie, ale czy przygotowując wyprawkę dla niemowlaka mogę ciuszki suszyć w suszarce? Macie może jakieś doświadczenia?
Wydaje mi sie ze mozesz smialo uzywac suszarki. Prasujesz zeby wysoka temp wybic zarazkisuszarka te zaraki tez wybije goracym powietrzem
)
Kijuki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Kochane, czy podczas stymulacji można brać leki typu modafen extra grip?
I witam nową koleżankę
Ptaszyna jak tam? Ty pracujesz na tej stymulacji?3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:Nie wiem jak z takimi lekami ale ja się pytałam o przeciwbólowe to dr mi powiedział że odpada ewentualnie nospa. Wydaje mi się że też nie są zalecane.
No pięknie... jeszcze się zapytam doktora, bo wiem, że przed owulacją można brać dowolne leki ale nie wiem właśnie jak przy stymulacji.. a zaczyna się okres grypowy w przedszkolu.. Mam nadzieję, że branie suplementów i lipa z maliną dają radę. -
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Kochane, czy podczas stymulacji można brać leki typu modafen extra grip?
I witam nową koleżankę
Ptaszyna jak tam? Ty pracujesz na tej stymulacji?
Kochanie ja nie pracuje obecnie w ogole.
Czuje sie dobrze, dzis drugi zastrzyk nie bolal. Sennosc minela, uczucie zimna zostalo
Jutro 6 zastrzyk -
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:No pięknie... jeszcze się zapytam doktora, bo wiem, że przed owulacją można brać dowolne leki ale nie wiem właśnie jak przy stymulacji.. a zaczyna się okres grypowy w przedszkolu.. Mam nadzieję, że branie suplementów i lipa z maliną dają radę.
Ja przy gonapeptylu moge "jeszcze brac ibuprofen bo pozniej juz nic" -
nick nieaktualny
-
Frelcia im bardziej będziesz o tym myśleć tym szybciej coś złapiesz ;d
Potęga podświadomości ;p
Pij codziennie mleko członek miód. Rano szklanka miodu z cytryną . Dodatkowo sporo cebuli i nie dasz się zarazkomBella93, KateHawke, Erl lubią tę wiadomość
3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
Erl wrote:Molyy, hej
rozumiem że u Was wszystko dobrze i bardzo się z tego cieszę
już 12 tydzień? Tożto lada dzień już drugi trymestr
I jakoś teraz pierwsze prenatalne, czy już po jesteście? Jeszcze chwila i dowiecie się w jakim kolorze kupować ciuszki
trzymaj się cieplutko i odezwij się znowu
Erl, KateHawke, njut lubią tę wiadomość
Molyy