Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi sie dluzyl.. marze juz o październiku i to wcale nie ze wzgledu na ivf :/zmiana pogody i od popoludnia glowa mi peka.
Jedyna dobra nowina to ta, ze od dnia dzisiejszego zmniejsza mi sie ilosc zastrzykow gonapeptylu:)
Ciesze sie, ze nic mi na nim nie boli. Ba, nawet jajnikow nie czuje a zwykle kluly.. -
Ptaszyna wrote:Mi sie dluzyl.. marze juz o październiku i to wcale nie ze wzgledu na ivf :/zmiana pogody i od popoludnia glowa mi peka.
Jedyna dobra nowina to ta, ze od dnia dzisiejszego zmniejsza mi sie ilosc zastrzykow gonapeptylu:)
Ciesze sie, ze nic mi na nim nie boli. Ba, nawet jajnikow nie czuje a zwykle kluly..Szs -
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Mnie czasem coś pobolewa okresowo ale to tylko trochę, taki tępy ból niby delikatny ale jeszcze pamiętam jak wyczuwałam okres przy takim "ćmieniu". Ale za to często mi brzuch twardnieje. Szczególnie jak chodzę czy robię obiad. Ogólnie przy pozycji stojącej. Ja też nie wiem jak ja rozpoznamy te skurcze skoro jeszcze ani jednego właściwie nie czułam. Nawet nie wiem co to są przepowiadające. Niby bolą a mi tylko brzuch twardnieje.
Ooo ale od wczoraj przelewa mi się w brzuchu z takich objawów typowych. A do tego oddychać nie idzie na leżąco bo mi ta macica tak uciska wszystko.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
didik34 wrote:Mi nie zleciał , bo wciąż w łóżku leżę... Matko jedyna podziwiam wszystkie ciężarówki , które musza cała ciąże leżeć plackiem;) Czekałam na poniedziałek, odliczałam już godziny do wizyty a tu się okazuje ze do mojej pani dr takie tłumy , ze wizyta dopiero we wtorek. Jeden dzień więcej czekania. Z tych nerwów juz mi korki wysiadają...
ja wystarczy że pół dnia poleżę i już mnie nosi. Ale pocieszę cię że moja koleżanka dowiedziała się że jest w ciąży a dzień później chodziła po ścianach z bólu. Okazało się że ma krwiaka. I też musiała leżeć. I jak grzecznie przeleżała miesiąc to po krwiaku śladu nie było i potem już normalnie funkcjonowała
didik34 lubi tę wiadomość
-
Erl wrote:To ja Kate mam takie same odczucia. Myślisz że to nie są jeszcze te przepowiadające?
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Zyje od zastrzyku do zastrzyku. Nawet dzis mezowi zazartowalam, ze bedzie mi ich brakowac- tak sie przyzwyczailam
wiesz czemu? Bo ja już się pogubiłam ile za mną zastrzyków. Ale około 300... No ale przeżyłam, żyję i damy radę
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Będziesz się w głowę stukać że tak mówiłaś jak będziesz na moim etapie
wiesz czemu? Bo ja już się pogubiłam ile za mną zastrzyków. Ale około 300... No ale przeżyłam, żyję i damy radę
Oby ich bylo jak najmniej bo i wczoraj i dzis mialam problem z wkluciem..
300.. strasznie duzo.. strasznie.. -
Ptaszyna wrote:Wiem, dlatego to byl zart;p
Oby ich bylo jak najmniej bo i wczoraj i dzis mialam problem z wkluciem..
300.. strasznie duzo.. strasznie.. -
Co do skurczy przepowiadających ale u kobiet z tyłozgięciem to zaczynają się przy krzyżu i ból niezbyt silny rozchodzi się po chwili po brzuchu przepowiadając skurcz z twardnieniem i napinaniem brzucha.. Ja takie przynajmniej miałam.. W dniu w którym mi się nasiliły i były regularne najpierw co 10 min. później co 7,5,3.. to sobie wymyśliłam że to już poród i w duchu pomyślałam że nie taki diabeł straszny.. Zamiast wskoczyć o 5 rano do wanny i sprawdzić czy się wyciszą to nie chciałam budzić teściowej i kazałam się zawieźć do szpitala.. I to był mój wielki błąd.. Po drodze skurcze się wyciszyły, mnie zamknęli na weekend w szpitalu (to był piątek) i urodziłam dopiero we wtorek
-
H_anulka tego się boję że za wcześnie polecę do tego szpitala i mnie tam zostawią. A wiadomo że lepiej w domu czekać na akcję.
Erl, co do tych twardnień to znalazłam satysfakcjonującą wypowiedź i to niby przepowiadające. http://dzieciowo.pl/2010/11/o-kurcze-skurcze-czy-to-normalne.html
Matko oczy mi się zamykają... Muszę iść w kimono bo i tak pół nocy znów nie prześpię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2018, 22:46
-
Też nie mam skurczy przepowiadajacych. Czasami cmi mnie na miesiączke i tyle. Wczoraj jak dużo pochodziłam to miałam zmęczenie organizmu i musiałam się położyć na 30min. Czasami jak widzę mocno twardy brzuch to wezmę nospe. Zgaga mnie znów wykańcza. W brzuchu mi się przelewa i słychać chluśniecia to takie dziwne. Leżeć mogę tylko na lewym boku a zawsze lubiłam na prawym i meczy mnie to strasznie. Co 3h siusiu bo mieści mi się tylko 100ml w pęcherz. Dziś na badaniu moczu i krwi wszystko idealne jeżeli chodzi o wyniki. Nic zostaje tylko czekać w poniedziałek lekarz zobaczymy bo powie. Aaaa i mam No Ale plamki na rękach i stopach podobno objaw niedokrwistości się pojawił
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:Też nie mam skurczy przepowiadajacych. Czasami cmi mnie na miesiączke i tyle. Wczoraj jak dużo pochodziłam to miałam zmęczenie organizmu i musiałam się położyć na 30min. Czasami jak widzę mocno twardy brzuch to wezmę nospe. Zgaga mnie znów wykańcza. W brzuchu mi się przelewa i słychać chluśniecia to takie dziwne. Leżeć mogę tylko na lewym boku a zawsze lubiłam na prawym i meczy mnie to strasznie. Co 3h siusiu bo mieści mi się tylko 100ml w pęcherz. Dziś na badaniu moczu i krwi wszystko idealne jeżeli chodzi o wyniki. Nic zostaje tylko czekać w poniedziałek lekarz zobaczymy bo powie. Aaaa i mam No Ale plamki na rękach i stopach podobno objaw niedokrwistości się pojawił
Ma udach zrobiły się jakieś wybroczyny, kilka sztuk. Ja w poniedziałek na badanie krwi to zobaczę co tam z wynikami. Powodzenia na wizycie!
-
Rennie mi nie pomaga bo to mechaniczny ucisk podejrzewam
no nic jakoś to się zniesie bo już bliżej niż dalej. Wg apek zaczęłam dziś 35tydzien a tu.suwak się zacial hehe miłej soboty dziewczyny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2018, 08:46
KateHawke, Erl lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny