Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdecydowałam się na powrót do Angeliusa, zapisałam się do dr Paligi. Czy to dobry lekarz? Jestem bardzo trudnym przypadkiem. Po 5 IVF. Mam dziecko z pierwszego transferu. Już tak daleko zabrnęłam w walce o drugie, że nie potrafię przestać...
Jutro mam 3 dc, jakie badania zrobić, aby przyspieszyć pierwszą wizytę i plan działania? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeHe wrote:Zdecydowałam się na powrót do Angeliusa, zapisałam się do dr Paligi. Czy to dobry lekarz? Jestem bardzo trudnym przypadkiem. Po 5 IVF. Mam dziecko z pierwszego transferu. Już tak daleko zabrnęłam w walce o drugie, że nie potrafię przestać...
Jutro mam 3 dc, jakie badania zrobić, aby przyspieszyć pierwszą wizytę i plan działania? -
October88 wrote:Boli mnie dziś brzuch w dole falami od 5 rano, denerwuje się tym bo to pierwszy dzień pi transferze i wydaje mi się, ze nie powinno się nic dziać
NieJa lubi tę wiadomość
-
Ptaszyna wrote:Zostaly mi 3 zastrzyki gonapeptylu a okresu nadal brak. Martwie sie.. to juz drugi dzien opoznienia
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Może w ogóle nie będziesz miała. To też się zdarza. Nie martw się tym. Kiedy masz wizytę u lekarza?
W piatek mam wizyte i ostatni pik. -
Ptaszyna wrote:Napewno witamine D, tsh, ft4, prolaktyne. Jesli nie masz w miare aktualnego wyniku to amh. Kiedy masz wizyte?
Wizyta 5 października. Amh mam sprzed dwóch lat. Tu zawsze było dobrze w stosunku do wieku. W zasadzie wszystkie wyniki hormonalne zawsze wzorcowe. Dhea też w normie. Problem w jakości komórek jajowych. Moje zarodki nie osiągają stadium blastocysty, z każdej stymulacji mam średnio 8-12 dojrzałych komórek. Zapładniają się ładnie, a potem klapa. I zawsze pofragmentowane. Mam endomende 1 st. stwierdzoną jakieś 8 lat temu.
Co się teraz bierze na poprawę jakości komórki jajowej?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 09:44
-
October88 wrote:Boli mnie dziś brzuch w dole falami od 5 rano, denerwuje się tym bo to pierwszy dzień pi transferze i wydaje mi się, ze nie powinno się nic dziać
-
nick nieaktualnyMeHe wrote:Wizyta 5 października. Amh mam sprzed dwóch lat. Tu zawsze było dobrze w stosunku do wieku. W zasadzie wszystkie wyniki hormonalne zawsze wzorcowe. Dhea też w normie. Problem w jakości komórek jajowych. Moje zarodki nie osiągają stadium blastocysty, z każdej stymulacji mam średnio 8-12 dojrzałych komórek. Zapładniają się ładnie, a potem klapa. I zawsze pofragmentowane. Mam endomende 1 st. stwierdzoną jakieś 8 lat temu.
Co się teraz bierze na poprawę jakości komórki jajowej? -
nick nieaktualnyMeHe wrote:Wizyta 5 października. Amh mam sprzed dwóch lat. Tu zawsze było dobrze w stosunku do wieku. W zasadzie wszystkie wyniki hormonalne zawsze wzorcowe. Dhea też w normie. Problem w jakości komórek jajowych. Moje zarodki nie osiągają stadium blastocysty, z każdej stymulacji mam średnio 8-12 dojrzałych komórek. Zapładniają się ładnie, a potem klapa. I zawsze pofragmentowane. Mam endomende 1 st. stwierdzoną jakieś 8 lat temu.
Co się teraz bierze na poprawę jakości komórki jajowej?
Mysle ze pani dr zleci laparoskopie+histeroskopie..
Pani dr Paliga i pan dr Manka to chyba najlepsi lekarze w Angeliusie. Bedziesz w anielskich rekachWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2018, 09:47
NieJa lubi tę wiadomość
-
MeHe wrote:Wizyta 5 października. Amh mam sprzed dwóch lat. Tu zawsze było dobrze w stosunku do wieku. W zasadzie wszystkie wyniki hormonalne zawsze wzorcowe. Dhea też w normie. Problem w jakości komórek jajowych. Moje zarodki nie osiągają stadium blastocysty, z każdej stymulacji mam średnio 8-12 dojrzałych komórek. Zapładniają się ładnie, a potem klapa. I zawsze pofragmentowane. Mam endomende 1 st. stwierdzoną jakieś 8 lat temu.
Co się teraz bierze na poprawę jakości komórki jajowej? -
Co się teraz bierze na poprawę jakości komórki jajowej?
Ja od kilku dobrych miesięcy brałam proszek do rozpuszczenia Symfolic ma składnik który poprawia jakość komórek i dodatkowo ma kwas foliowy. -
nick nieaktualnyMeHe wrote:Angelius lubi długi protokół? Z tego, co podczytuję, to większość z Was ma? Ja miałam jeden jedyny raz właśnie w Provicie. Ile kosztuje gonapeptyl do wyciszania?
Ja mam dlugi protokol bo mam endometrioze plus PICSI bo maz ma fatalne nasienie. -
nick nieaktualnyMartinka wrote:Bierzesz nospę? Ja miałam przepisaną nospę max 3 razy dziennie. Trzymam kciuki za Twojego Maluszka.
Ale nospa nie zaszkodzi także będę sobie łykać, ze tez o tym nie pomyślałam. -
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Nic nie zostało mi przepisane oprócz lutinusa 3x1 , encortonu, estrofemu, femibionu i neoparin.
Ale nospa nie zaszkodzi także będę sobie łykać, ze tez o tym nie pomyślałam.i stres gotowy:) Mam tak do dzisiaj;)
-
Ptaszyna wrote:I mimo to bedziemy mogli ruszyc ze stymulacja? Bo martwie sie ze bedzie trzeba okres wywolywac i wszystko sie wydluzy..
W piatek mam wizyte i ostatni pik. -
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:Nie stresuj się , tez tak miałam . Cały czas kłucie , pikanie plus nasza wyobraźnia
i stres gotowy:) Mam tak do dzisiaj;)
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]