Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis za mna 17 zastrzykow gonapeptylu, a wieczorem robie 3ci zastrzyk gonalu ;)

KateHawke, Bella93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm w krótkim miałam Menopur, Cetrotide i po transferze Neoparine

a w długim mam Gonapeptyl na 12 dni a potem chyba też będzie Menopur i Cetrotide, bo dobrze na nie reagowałam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 17:03

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    12 dni to krocej niz ja ale moze tez Ci jeszcze dolozy.. ciekawe czym ja bede dalej stymulowana- jeszcze nie wiem. Daty punkcji tez nie znam procz tego, ze bedzie to pierwszy tydzien pazdziernika;) "o ile wszystko bedzie w porzadku" ;)

• czar-nula Autorytet

Wysłany: 23 września 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    October88 wrote:
    A jak reszta się ma cenowo w porównaniu do lutinusa? Bo ja za opakowanie dałam jakoś 159 zł i starczyło na tydzień.
    Mi moj prowadzacy powiedział ze lutinus jest przereklamowany a jego cena nie jest adekwatna do dzialania. Przy pierwszej nieudanej probie oczywicie bralam ale przy kolejnych juz nie i sie udalo. Dawki proga mamy tak dobrane ze kazdy lek da tu rade, czy to lutinus czy duphaston. To akurat w tym wszyskim najmniejszy problem. Uwazam ze szkoda kasy na lutinusa, lepiej sie do kina wybierzcie albo na zakupy :) cena luteiny to 3.20 a duphaston 20zl.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 17:14

4 lata walki, 3 nieudane transfery
    leczenie immuno JP i...
    crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27 :)
    tb73e6yd8jub8trg.png
    2019 naturalsik :)
    w5wqroeqgd7aoonm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zapytam Doktora o tą luteinę jak będę tak daleko i nie wyleci mi to z głowy.

Ptaszyno na pewno będę miała 12 dni gonapeptylu, bo wcześniej miałam 3 miesiące antyków.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Zapytam Doktora o tą luteinę jak będę tak daleko i nie wyleci mi to z głowy.

Ptaszyno na pewno będę miała 12 dni gonapeptylu, bo wcześniej miałam 3 miesiące antyków.

A to moze byc powod bo ja antykow nie bralam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałabym przesunąć czas do przodu, do transferu. Teraz to mi się dopiero będzie dłużyć :P 3 tygodnie yhhh

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Chciałabym przesunąć czas do przodu, do transferu. Teraz to mi się dopiero będzie dłużyć :P 3 tygodnie yhhh
    Mnie tez sie dluzy ;p chociaz do punkcji bym chciala przeskoczyc :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powinnam iść spać, bo 4.30 wstaje a tu powieki ani trochę się nie zamykają :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 września 2018, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znac Frelciu jakie wrazenia po pierwszym zastrzyku ;)

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 00:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna to idziemy łeb w łeb w stymulacji,ja mam chyba krótki protokół bo biorę gonal 5 dni a od jutra cetrotide i już mnie przeraża to mieszanie , fajnie że masz w tym samym czasie a lekarz który p.Marta?

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 00:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O i jeszcze frelcia do kompletu, u kogo jesteś?

hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U doktora Mańki <3

Jestem już po pierwszym gonapepciu. Przepraszam za panikę odnośnie igły! Jest tak malutka jak w menopurze. Nie wiem co mi się uwidzialo. Prawie bezbolesnie. Po troszkę swędzi ale ja tak reaguje na zastrzyki. Po heparynie tylko szczypi

Didik trzymam kciuki za dziś !!!!

Jadę się jeszcze godzinkę zdrzemnąć

Bella93, didik34 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dziś jest mój 7 dzień po transferze. Zrobiłam sikacza i pojawiła się od razu druga kreska, ale bladziutka, nie wierze w to, pierwszy raz widzę druga kreskę na teście, a teraz cały czas płacze powoli ze szczęścia, iść dziś na krew?

evkill, h_anulka, Frelcia_, Bella93, Ptaszyna, monik123, Quczi, Erl, sAnsa_28, KateHawke, Kijuki, EmWu, didik34, NieJa, Yummymummy, Bejzi, ania8306, njut, Stokrotka123, bbeczka91 lubią tę wiadomość

• h_anulka Autorytet

Wysłany: 24 września 2018, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    October88 wrote:
    Dziewczyny, dziś jest mój 7 dzień po transferze. Zrobiłam sikacza i pojawiła się od razu druga kreska, ale bladziutka, nie wierze w to, pierwszy raz widzę druga kreskę na teście, a teraz cały czas płacze powoli ze szczęścia, iść dziś na krew?
    To teraz bardzo mocno trzymamy kciuki za to żeby kreseczka pięknie ciemniała. <3 ja pewnie bym pobiegla na betę dziś i w środę sprawdzić przyrost :-)

starania od 05.2015
    niepłodność wtórna idio(pa)tyczna
    zrz6wn15zl9q17rl.png
    f2wlio4pqs48cql0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oczywiście, ze polecę zaraz na krew :) ciagle nie wierze w to co widzę

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Octoberku gratulacje :) ja tez jeszcze nigdy nie zobaczyłam drugiej kreski :( ciekawe czy ją zobacze... przypomnij proszę jaki był u Was problem i jaki to był protokół!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Octoberku gratulacje :) ja tez jeszcze nigdy nie zobaczyłam drugiej kreski :( ciekawe czy ją zobacze... przypomnij proszę jaki był u Was problem i jaki to był protokół!

To jeszcze nie jest pewne, zobaczymy po badaniach krwi. Ja miałam krótki protokol. A problem byl u mnie to zatkane jajowody, a mąż obniżone wartości nasienia, niskie hba.
    A Ty tez się doczekasz, ja ciagle nie mogłam uwierzyć w to ze mogłoby mi się kiedykolwiek udać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Ptaszyna to idziemy łeb w łeb w stymulacji,ja mam chyba krótki protokół bo biorę gonal 5 dni a od jutra cetrotide i już mnie przeraża to mieszanie , fajnie że masz w tym samym czasie a lekarz który p.Marta?
    Tak, pani Marta :) ja poki co mam gotowce i nic nie mieszam :) jutro kolejna wizyta :

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 września 2018, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    U doktora Mańki <3

Jestem już po pierwszym gonapepciu. Przepraszam za panikę odnośnie igły! Jest tak malutka jak w menopurze. Nie wiem co mi się uwidzialo. Prawie bezbolesnie. Po troszkę swędzi ale ja tak reaguje na zastrzyki. Po heparynie tylko szczypi

Didik trzymam kciuki za dziś !!!!

Jadę się jeszcze godzinkę zdrzemnąć
    Mowilam!:) gonapeptyl ogolnie tak swedzi/piecze i czasem igly sa bardziej tempe ale tak to jest ok :)

‹‹ 523 524 525 526 527 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ