Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
October88 wrote:A jak reszta się ma cenowo w porównaniu do lutinusa? Bo ja za opakowanie dałam jakoś 159 zł i starczyło na tydzień.
cena luteiny to 3.20 a duphaston 20zl.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 17:14
4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU doktora Mańki
Jestem już po pierwszym gonapepciu. Przepraszam za panikę odnośnie igły! Jest tak malutka jak w menopurze. Nie wiem co mi się uwidzialo. Prawie bezbolesnie. Po troszkę swędzi ale ja tak reaguje na zastrzyki. Po heparynie tylko szczypi
Didik trzymam kciuki za dziś !!!!
Jadę się jeszcze godzinkę zdrzemnąćBella93, didik34 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziś jest mój 7 dzień po transferze. Zrobiłam sikacza i pojawiła się od razu druga kreska, ale bladziutka, nie wierze w to, pierwszy raz widzę druga kreskę na teście, a teraz cały czas płacze powoli ze szczęścia, iść dziś na krew?
evkill, h_anulka, Frelcia_, Bella93, Ptaszyna, monik123, Quczi, Erl, sAnsa_28, KateHawke, Kijuki, EmWu, didik34, NieJa, Yummymummy, Bejzi, ania8306, njut, Stokrotka123, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
October88 wrote:Dziewczyny, dziś jest mój 7 dzień po transferze. Zrobiłam sikacza i pojawiła się od razu druga kreska, ale bladziutka, nie wierze w to, pierwszy raz widzę druga kreskę na teście, a teraz cały czas płacze powoli ze szczęścia, iść dziś na krew?
ja pewnie bym pobiegla na betę dziś i w środę sprawdzić przyrost
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Octoberku gratulacje
ja tez jeszcze nigdy nie zobaczyłam drugiej kreski
ciekawe czy ją zobacze... przypomnij proszę jaki był u Was problem i jaki to był protokół!
To jeszcze nie jest pewne, zobaczymy po badaniach krwi. Ja miałam krótki protokol. A problem byl u mnie to zatkane jajowody, a mąż obniżone wartości nasienia, niskie hba.
A Ty tez się doczekasz, ja ciagle nie mogłam uwierzyć w to ze mogłoby mi się kiedykolwiek udać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2018, 08:08
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Ptaszyna to idziemy łeb w łeb w stymulacji,ja mam chyba krótki protokół bo biorę gonal 5 dni a od jutra cetrotide i już mnie przeraża to mieszanie , fajnie że masz w tym samym czasie a lekarz który p.Marta?
ja poki co mam gotowce i nic nie mieszam
jutro kolejna wizyta :
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:U doktora Mańki
Jestem już po pierwszym gonapepciu. Przepraszam za panikę odnośnie igły! Jest tak malutka jak w menopurze. Nie wiem co mi się uwidzialo. Prawie bezbolesnie. Po troszkę swędzi ale ja tak reaguje na zastrzyki. Po heparynie tylko szczypi
Didik trzymam kciuki za dziś !!!!
Jadę się jeszcze godzinkę zdrzemnąćgonapeptyl ogolnie tak swedzi/piecze i czasem igly sa bardziej tempe ale tak to jest ok