Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Nie mam jak Was normalnie nadrabiać...
Dziewczyny rozkłada mnie choroba coraz bardziej. Jak z tym walczyć ? Co mogę teraz brać?
Ptaszyna, co nas nie zabije...
Mnie grzeja koty
Edit: ibuprofen, nigdy nie jest wskazany dla starajacych sie, lepiej brac te leki na bazie paracetamoluWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 16:09
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Czyli wezmę Apap, lipę z malina i heja do wyrka... bo modafen który mi najbardziej pomaga to chyba ibuprofen
A nasivin?
Modafen ma ibuprofen.
Nasivin mozesz.
Herbata z imbirem tez jest dobra -
nick nieaktualny
-
Ja na początku ciąży s8e też rozchorowałam i wtedy prawie nic nie mogłam wziąć więc brałam leki dla ciężarnych. Teraz od tygodnia jestem chora katar osłabienie i masakra prawie też nic nie można wziąć a te tabsy dla ciężarnych to jakiś bajer bo nie działa. Pozwalam s9bie raz dziennie pryskac nos Navisin bo bym chyba umarła z bolu zatok. Wczoraj próbowałam śmietnik przestawić i jak mi coś strzelilo w kregoslupie to się nie mogłam wyprostować z bolu. Rozpadam się ale nie tracę optymizmu haha no nic końcówka ciąży nie jest zla ale teniczekiwanie jest najgorsze
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Wczoraj w nocy miałam skurcze przepowoadajace ale co 5min i skończyły się po godzinie
Quczi wrote:Wczoraj w nocy miałam skurcze przepowoadajace ale co 5min i skończyły się po godzinie
A jak plecy? Dzisiaj przeszły? Wymasuje sobie Amolem - mi trochę pomaga bo mnie cały czas krzyż boli.Quczi lubi tę wiadomość
-
Kochane dziewczynki mnie też choróbsko złapało po transferze. Brałam to co na zdjęciu. Do tego można Nasivin do nosa. No i gorąca herbata z imbirem (ale potartym!). No i wodzionka
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/17e53cec9c91.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 17:14
Frelcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Quczi już coś czujesz? A u mnie taka cisza że aż nie wierzę że już ten tydzień ciąży...
A jak plecy? Dzisiaj przeszły? Wymasuje sobie Amolem - mi trochę pomaga bo mnie cały czas krzyż boli.
Kręgosłup na życzenie sobie uszkodzilam bo jak zawsze chciałam sobie sama ten śmietnik przesunąć
Już troszkę lepiej ale ja przeziębiona i mąż też Więc do kitu. Nie chciałabym dzieci zarazić po urodzeniu aaaaa
Quczi wrote:Czuje że coś się zmienia przede wszystkim troszkę brzuch w dół Plus te nocne skurcze
Kręgosłup na życzenie sobie uszkodzilam bo jak zawsze chciałam sobie sama ten śmietnik przesunąć
Już troszkę lepiej ale ja przeziębiona i mąż też Więc do kitu. Nie chciałabym dzieci zarazić po urodzeniu aaaaa
U mnie też brzuch opada ale skurczy brak. Żadnych. Tylko twardnienia normalne. Ale ty masz dwójeczkę pod serduchem to pewnie wszystko przyspieszatrzymam kciuki jak co &&&
Quczi lubi tę wiadomość
-
No chciałam jutro pojechać zobaczyć porodówke ale chyba się najpierw wylecze
No dzieci dają mi czadu po organach wewnętrznych. No niech jeszcze posiedza z tydzień
Energii zero więc organizm zbiera siły
Kate masz już zrobione badania typu hiv i hbs? Chciałam iść za tydzień ale boję się że nie dotrzymam i myślę czy nie pójść jutro zrobić te.badania
Dzięki Srebrzysta
No nie fajnie byłoby chorować przed porodem haha dzieci od razunprzeziebione brrrrrr
nick nieaktualny
-
Quczi wrote:No chciałam jutro pojechać zobaczyć porodówke ale chyba się najpierw wylecze
No dzieci dają mi czadu po organach wewnętrznych. No niech jeszcze posiedza z tydzień
Energii zero więc organizm zbiera siły
Kate masz już zrobione badania typu hiv i hbs? Chciałam iść za tydzień ale boję się że nie dotrzymam i myślę czy nie pójść jutro zrobić te.badania