Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mam menopur jeszcze ważny bo rozrobiony 22 września. Nie chce za to pieniędzy tylko oddam jak ktoś potrzebuje. I jeszcze gonal w penie zostało 50 jednostek
h_anulka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
October88 wrote:Dr Mańka.
Zapisały mnie dopiero na 11 października bo wcześniej go nie ma, nie wiem jak wytrzymam tyle. I oczywiście mały ochrzan dostałam ze tskwczas testy robiłam :ptrzeba było powiedzieć że 12 i 14dpt
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
October88 wrote:Miałaś racje
następnym razem będę się słuchać
czasem sprzęt jeszcze nie wyłapuje echa ale zdarza się że może już coś być
-
Ptaszyna dobrze jest
Który dziś dzień stymulacji?STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chyba tak ale nie pamiętam bo mi to rozrabiała pielęgniarka w angeliusie. Ptaszyno ja dziś 8dc, jadę wieczorem na wizytę, mi wstępnie też mówiła dr że punkcja w poniedziałek Chodz mam nadzieję na sobotę
dziś się okaże ale możliwe że spotkamy się na punkcji ptaszyno !!!!
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
Co do naszych szans to nie jestem taka pewna, mam podejrzenia jakiejs choroby immunologicznej -miewam przewlekle stany zapalne, takie jakby pokrzywki alergiczne ale występowały nawet jak brałam enkorton więc dr paśnik wykluczył podłoże alergiczne, zrobiłam podstawowe badania ale na dalszą diagnostykę narazie kasy nie mamy więc szanse pół na pół
-
nick nieaktualny