Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:W poniedzialek bodajze tak strasznie sie czulam ale pozniej juz bylo ok
teraz mecza mnie mdlosci i wzdecia. Taka ociezala jestem
Kup sobie izotoniki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Czuje sie jak prawdziwa kura. Chyba bym pekla gdybym miala 20 jajek! Chociaz kto wie co to bedzie w sobote ;p
Uczucie, gdy na kazdym jajniku jest po 20jajek tez znam i mozna sie poplakac, przy przesuwajacych sie gazach w jelitach - ja ryczalam -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Znam to uczucie
Uczucie, gdy na kazdym jajniku jest po 20jajek tez znam i mozna sie poplakac, przy przesuwajacych sie gazach w jelitach - ja ryczalam
Zaraz przyniose sobie suchareczki i wode i faktycznie bede sobie po troszku jesc. Dieta mi nie zaszkodzi a moze troche lepiej mi bedzie -
Ptaszyna wrote:Jem jak wrobelek a jestem kulajacym sie wzdeciem. Nie ma tragedii, nie moge narzekac ale fajnie tez nie jest. Bardziej mierzi mnie swiadomosc ze bedzie gorzej bo jeszcze kilka dni stymulacji.
Zaraz przyniose sobie suchareczki i wode i faktycznie bede sobie po troszku jesc. Dieta mi nie zaszkodzi a moze troche lepiej mi bedzie
Osobiscie na czas stymulacji polecam tez probiotyk. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
October88 wrote:I się rozchorowałam
boli mnie gardło i mam katar
Kuruj sieErl lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
October nie martw się, to nawet dobrze
Tylko dbaj o siebie, żeby coś poważniejszego się nie przyplątało
Odpoczywaj, pij ciepłą herbatę z malinami, miodem, czym lubisz. Na katar woda morska i zapas husteczekWiadomość wyedytowana przez autora: 27 września 2018, 15:45
-
Ptaszyna wrote:Tez o tym slyszalam
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Bellu a Ty bylas kiedys w ciazy czy nigdy sie nie udalo?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGrzeje się na kanapie razem ze świnką morską. Jak tak czytam Wasze historie to naprawdę podziwiam za taką wytrwałość. Jesteście wszystkie takie dzielne, cały czas trzymam kciuki żeby wszystko poszło po Waszej myśli :*
Ptaszyna, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny