Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Bella tak mówił doktor...
Ptaszyna a potem heparyna brrrrr. Menopur jest super :p -
Quczi wrote:Kate pisałaś o bólu zęba??? Mnie boli pół dolnej szczeki tylko zimna woda mnie ratuje. Co brałaś na ból? Paracetamol?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 22:28
-
Mi ten ból promieniuje aż na oko
Masakra boli jak cholera
Apap nie pomaga
Jedyne co pomaga to trzymanie zimnej wody w buzi
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:Mi ten ból promieniuje aż na oko
Masakra boli jak cholera
Apap nie pomaga
Teraz pasta Elmex, zimne okłady i Apap przed spaniem. Trzymam kciuki żeby do jutra przeszło. Ale i tak idź do dentysty.Quczi lubi tę wiadomość
-
Ja nie wiem czy to od zęba wydaje minsie że ciśnienie jak.zaraz mi nie przejdzie wysokie ciśnienie to podróż do szpitala mnie czeka
KateHawke lubi tę wiadomość
Quczi wrote:Ja nie wiem czy to od zęba wydaje minsie że ciśnienie jak.zaraz mi nie przejdzie wysokie ciśnienie to podróż do szpitala mnie czeka
A jakie masz to ciśnienie? -
Dziewczyny, kończę drugie opakowanie encortonu 10 mg, stanęłam na wadze i mnie zgięło: + 3 kg. Powiedzcie, samo branie sterydu już powoduje tycie, czy mam apetyt i nawet nie czuję, że wciągam więcej? Czy to zatrzymana woda? Uda mi się to zgubić jak odstawię to świństwo?
Masakra, jeszcze nie jestem w ciąży, a od stycznia przytyłam z 5-6 kg (3 mce stymulacji, antyki, brak ćwiczeń od laparo, zresztą odkąd się staramy nie chcę przesadzać z aktywnością fizyczną)08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊 -
Bejzi wrote:Dziewczyny, kończę drugie opakowanie encortonu 10 mg, stanęłam na wadze i mnie zgięło: + 3 kg. Powiedzcie, samo branie sterydu już powoduje tycie, czy mam apetyt i nawet nie czuję, że wciągam więcej? Czy to zatrzymana woda? Uda mi się to zgubić jak odstawię to świństwo?
Masakra, jeszcze nie jestem w ciąży, a od stycznia przytyłam z 5-6 kg (3 mce stymulacji, antyki, brak ćwiczeń od laparo, zresztą odkąd się staramy nie chcę przesadzać z aktywnością fizyczną)Bejzi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyQuczi wrote:Mi ten ból promieniuje aż na oko
Masakra boli jak cholera
Apap nie pomaga
Ze starych naturalnych sposobów to trzeba ugryźć w bolącym miejscu goździk i przez jakiś czas potrzymać. Ma on działanie znieczulające i faktycznie pomaga, jak ja miałam kiedyś taki problem to kilka razy na dzień tak zrobiłam i przeszloWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 00:00
Quczi, njut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Miałam ciśnienie 160/110. Znalazłam chyba rozwiązanie bo leżenie powodowało wzrost ciśnienia poruszałam się i mam 130/80 i ból minął
Gdzieś dzieci uciskaja
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Bella tak jak przy pierwszej stymulacji pewnie cetrotide? Zobaczymy.
Dziewczyny idę jutro do lekarza. Nie będę ryzykowała zdrowia i procedury dla pracy. Najwyżej mnie zwolnią. Pieprze to. Już mi zatoki nawalaja
Zdrowie wazniejsze. -
Quczi wrote:Miałam ciśnienie 160/110. Znalazłam chyba rozwiązanie bo leżenie powodowało wzrost ciśnienia poruszałam się i mam 130/80 i ból minął
Gdzieś dzieci uciskajaXII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Quczi wrote:Miałam ciśnienie 160/110. Znalazłam chyba rozwiązanie bo leżenie powodowało wzrost ciśnienia poruszałam się i mam 130/80 i ból minął
Gdzieś dzieci uciskaja -
Bejzi, też przybrałam w trakcie procedury, ale do początków ciąży ważyłam 2 kg mniej niż przed procedurą, także się nie martw na zapas. Przy sterydzie można "spuchnąć " ale to schodzi z ciała. W ciąży przybrałam już 13 kg, a w sumie to nie wiem gdzie się to mieści, bo po innych częściach ciała niż brzuch i klatka piersiowa aż tak tego nie widać.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]