Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Srebrzysta to ja aż takich skutków ubocznych nie miałam, przynajmniej nie odczuwalam. Najbardziej puchła twarz a nogi tak jak opisujesz to teraz w ciąży no ale to normalne.
Frelcia ja miałam skarpetki bo bardzo nie lubię tych kapci, zawsze mi spadną że stopy.4 lata walki, 3 nieudane transfery
leczenie immuno JP i...
crio 7dpt 58,78 9dpt 104,23 12dpt 540,27
2019 naturalsik
-
KateHawke wrote:Po ciąży będziemy wchłaniać wszystko co nadaje się do jedzenia przy karmieniu
ania8306 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa miałam normalnie kapcie na punkcji i na transferze. Zero makijażu. Dlatego cieszę się, że mam przedłużane rzęsy, bo by było całkiem brzydalowo
Kochane czy jak zapytam na rejestracji o moją kartkę od kardiologa którą miałam do laparoskopii to mi wydadzą? bo tam miałam napisane zalecenia do laparoskopii i in vitro. Pamiętam że przy pierwszej punkcji pani anestezjolog wyśmiała mnie z innym lekarzem jak dałam zwykłą kartkę od kardiologa z napisem "dopuszczam do in vitro".. Przed kolejną procedurą a wcześniej przed zabiegiem poprosiłam mojego lekarza o dokładny opis mojej wady, żeby uniknąć tak nieprzyjemnej sytuacji. I teraz gdybam czy odzyskam tą kartkę. -
Frelcia_ wrote:Ja miałam normalnie kapcie na punkcji i na transferze. Zero makijażu. Dlatego cieszę się, że mam przedłużane rzęsy, bo by było całkiem brzydalowo
Kochane czy jak zapytam na rejestracji o moją kartkę od kardiologa którą miałam do laparoskopii to mi wydadzą? bo tam miałam napisane zalecenia do laparoskopii i in vitro. Pamiętam że przy pierwszej punkcji pani anestezjolog wyśmiała mnie z innym lekarzem jak dałam zwykłą kartkę od kardiologa z napisem "dopuszczam do in vitro".. Przed kolejną procedurą a wcześniej przed zabiegiem poprosiłam mojego lekarza o dokładny opis mojej wady, żeby uniknąć tak nieprzyjemnej sytuacji. I teraz gdybam czy odzyskam tą kartkę. -
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Ufff! TO zapytam oto w piątek. Mam nadzieję, że nic się z tym nie podziało...
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Domyślam się.. pod warunkiem że to tak wyladowało
Ty się nie przejmuj, skoro raz dostarczyłaś dokument i na jego podstawie Cię znieczulili. -
Do punkcji trzeba mieć jeszcze coś od kardiologa? nie wystarczy konsultacja anestezjologiczna?
Dlaczego nie można mieć makijażu?moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
Dziewczyny 4kg do przódu w ciąży
Dziś ciśnienie w normie
Dzień bez jabłka dzień stracony kocham jabłka w ciąży non stop bym jadła jabłka
Kate tak jak ty sklep oddział z owocami najważniejszy
Masz już skurcze jakieś Kate i Erl?KateHawke lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Dziewczyny czy na punkcji mogę mieć skarpetki z antypoślizgami zamiast kapci?
Mogą być skarpetki, ma być to w czym będziesz się czuła dobrze. Ja nie miałam żadnych kapci które mogłabym wziąć ze sobą i poprosiłam męża żeby zajechał mi jakies kupić, no i kupił... w sinsay jednorożce;) miałam na punkcji i transferze wszyscy się śmiali z nich:)
A makijaż jakiś delikatny można mieć, bo to tylko chwile trwa. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Czyli, że wszystko?
dlatego lepiej mieć same zdrowe rzeczy pod ręką a szczególnie jeśli chodzi o słodkie. Staram się już teraz nie wcinać słodyczy bo ale wiecie jak jest
czasem trzeba
Bella93 lubi tę wiadomość
-
Quczi wrote:Dziewczyny 4kg do przódu w ciąży
Dziś ciśnienie w normie
Dzień bez jabłka dzień stracony kocham jabłka w ciąży non stop bym jadła jabłka
Kate tak jak ty sklep oddział z owocami najważniejszy
Masz już skurcze jakieś Kate i Erl?4kg... Matko tyle to ja miałam gdzieś w 25tc
teraz jest 14kg ale widzę że więcej nie będzie. U mnie skurczy brak... Odejścia wód brak... odejścia czopa brak... Cały czas mam wrażenie że urodzę w przyszłym tygodniu ale objawy na to nie wskazują - a raczej ich brak
Quczi lubi tę wiadomość
-
U mnie też owoce idą codziennie kilogramami
a mam to szczęście że mamy sad pełen dobroci. Niestety mimo apetytu nie mogę jeść wszystkiego na co miałabym ochotę. Wczoraj ugotowałam gar gulaszu, ale parę łyżek i bunt wątroby, więc mąż ma obiad na parę dni na wyłączność
Brzuch niby niżej, chodzę jak kaczka, ale niestrawność mi została.
Quczi, u mnie wciąż tylko te pobolewania podbrzusza jak przed miesiączką, żadnych poważnych skurczy, szyjka pewnie wciąż pod kłódką. A jak u Ciebie? Czar-nula i u Ciebie?
Yummy, a Wy jak się macie?XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]