Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczerze jakoś tego nie ogarniam bo jakoś wydawało mi sie logiczne by poczekać do 5 doby bo jest wtedy dobrze rozwinięty zarodek i mniej mu może zagrozić, skoro piszecie że ze względu na słabe nasienie może nie dociągnąc do 5 doby w Łabie to w środku w brzuszku tak samo ? Trudne to wszystko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:albo może macie jakieś fajne sposoby na zmiany skórne? generalnie póki co mam lekko zaczerwienioną plamkę i swędzi. Może macie babcine sposoby
Wypróbuj takie plastry na opryszczkę w aptekach mają, podobno są skuteczne bo maja jakiś środek na to, moja koleżanka jak była w ciąży to jej to w aptece polecili bo twierdzili ze mniej szkodkiwe niż zovirax. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny macie piękne jajka
( trochę dziwnie to brzmi
) jeszcze kilka dni także te najmniejsze jeszcze mogą urosnąć, ale i tak jak zostało tutaj już napisane nie ważna jest ilość a jakość także ładnie je jeszcze wysiadujcie.
A co do dnia transferu to nie ustalił wam tego lekarz? Nam Mańka powiedział, sumując wszystkie wyniki badań, ze będziemy robić w 5 dniu.Ptaszyna, srebrzysta, Erl lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Po tym co napisała October to myślę, że lekarz powinien decydować oto w której dobie
my tu sobie możemy gdybać
Plastry Compeed? jutro kupię! Chociaż może się to nie rozwinie.
Co do decyzji lekarza to ja osobiście uważam ze warto pozostawić to im, bo maja największe doświadczenie, każdy tez ma inne problemy inne wyniki także wiedza co robią. -
nick nieaktualny
-
Srebrzysta ja miałam też podane 2 Bo większa szansa że któryś sie przyjmie
stwierdziłam że zaryzykuję i powiem.tak nie żałuję
wydaje mi się że dla zarodka lepsze środowisko mamusi niż laboratorium
zawsze.mozna resztę zarodków zostawić do 5 doby. Wziąć ten najlepszy albo najlepsze i poczekać na rozwój sytuacji
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Frelcia_ wrote:albo może macie jakieś fajne sposoby na zmiany skórne? generalnie póki co mam lekko zaczerwienioną plamkę i swędzi. Może macie babcine sposoby
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 12:57
-
Frelcia, te plastry o ile dobrze kojarze, nie maja zadnego "leku", a tylko izoluja opryszczke. Poza tym jesli to Twoja kolejna, to nie powinno to miec zadnego wplywu.
Pamietaj, ze w momencie, kiedy pojawia sie wykwit, wirus przdchodzi do niego, a w organizmie byl kilka dni wczesniej
A tak czysto teoretyczne to macica nie jest naturalnym środowiskiem dla 3dniowego zarodka. -
srebrzysta wrote:Erl a przypomnij mi czy ty ciąża bliźniacza czy pojedyncza bo widzę że dwa miałaś podane? Mi pani doktor odradza pranie dwóch bo ciąża mnoga to bardzo dużo różnego rodzaju ryzyka, powikłań chodź mówi że teraz mieli cała serie mnogich ciąż ale takich z których jeden zarodek się podzielił
Yummymummy lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
October88 wrote:Dziewczyny macie piękne jajka
( trochę dziwnie to brzmi
) jeszcze kilka dni także te najmniejsze jeszcze mogą urosnąć, ale i tak jak zostało tutaj już napisane nie ważna jest ilość a jakość także ładnie je jeszcze wysiadujcie.
A co do dnia transferu to nie ustalił wam tego lekarz? Nam Mańka powiedział, sumując wszystkie wyniki badań, ze będziemy robić w 5 dniu.XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*]