Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:A ja jeszcze nie wiem co będę mieć ubrane ale włosy sombre blond-srebrzyste jaj w nicku
i wzdęty dzisiaj brzuch jakby co najmniej 5 miesiąc a jeszcze ostatnio na wizycie zachwalałam jak to się dobrze czuje... Hahaa
-
Madwika gratulacje teraz już powinno być z górki :* pozdrawiam i ściskam gorąco
madwitka lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
madwitka wrote:Dzięki dziewczyny za wszystkie dobre słowa , jesteście kochane!!
Teraz tylko samych poeknych chwil, dużo zdrowia i radości dla całej 4! Gabrysiu witaj Królewno! Wszystkie tu czekałyśmy na Ciebie ❤️
madwitka lubi tę wiadomość
Angelius
IMSI kwiecień 2012- 3 zarodki
Maj 2012-I-crio,2x8AA,beta:11dpt-267, córeczka ❤️ I.2013
Marzec 2018-II-crio,1xblasto,beta:10dpt-261, synuś ❤️ XI.2018 -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Powiedzcie ze poltoragodzinny poslizg z zastrzykiem z gonalu niczego nie zmieni bo sie denerwuje:(
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Uff! Zawsze robilam punktualnie o 20 i sie mocno zestresowalam
Z ovitrelle/gonapeptylem na koniec stymulacji nie mozna sie pomylilcPtaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Kochane kilkukrotnie oto pytałam, bo nie pamiętam ale nigdy nie dostałam odpowiedzi ( z tego co pamiętam) od której jest otwarty punkt pobrań?
Edit. Na senności pisze i nie zauważyłam że pytasz OD którejale już wiesz od Sansy więc wszystko gra
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2018, 23:36
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jajka rosna
mine tea gniotly I potentially bolaly
n.a. punkcje przyjechalam z takin bòlem ze marzylam zeby jak najszybciej odbyla sie punkcja
Tez nie moge spac niby zab boliPtaszyna lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
h_anulka wrote:Ja rodziłam w Gliwicach ale jeszcze za czasów poprzedniego ordynatora który był okropny i jego pierwszym pytaniem było czyją jestem pacjentką i tak właściwie co ja tu robię skoro mój lekarz prowadzący był z Rybnika.. Teraz na szczęście mamy nowego ordynatora i podobno bardzo się stara o poprawę wizerunku szpitala
Kto jest ordynatorem teraz? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mam pytanie - trzeba się trzymać stałej godziny brania Lametty, bo wczoraj musiałam wziąć późnym wieczorem po wizycie a wolałabym brać wcześniej? Bo Encorton zawsze rano do śniadania ..
-
nick nieaktualnyh_anulka wrote:Dziewczyny mam pytanie - trzeba się trzymać stałej godziny brania Lametty, bo wczoraj musiałam wziąć późnym wieczorem po wizycie a wolałabym brać wcześniej? Bo Encorton zawsze rano do śniadania ..
Mi lekarz mówił, że pół godziny może być różnicy w czasie w najgorszym wypadku godzina.
Dziewczyny jak tam dzisiejsza wizyta?