Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Mi lekarz mówił, że pół godziny może być różnicy w czasie w najgorszym wypadku godzina.
Dziewczyny jak tam dzisiejsza wizyta?
My zaraz wchodzimy na swoj podglad -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna najważniejsza będzie jakość a nie ilość pamiętaj o tym. Ja miałam wybranych 6 najładniejszych i tylko dwa bąbelki co ze mną zostały przetrwały. Dobrze ze w 3 dniu będzie transfer
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualnyQuczi wrote:Ptaszyna najważniejsza będzie jakość a nie ilość pamiętaj o tym. Ja miałam wybranych 6 najładniejszych i tylko dwa bąbelki co ze mną zostały przetrwały. Dobrze ze w 3 dniu będzie transfer
Erl, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Mój mąż miał słabe nasienie i podejrzewam że te zarodki nie dotrwaly by do 5 doby
A tak zostały ze mną
Lepiej rozwijać się na środku niż na szkiełku w moim przypadkuPtaszyna lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna widziałam cię kontem oka ale tyle ludzi i byłaś z mężem że jakoś wstydzilam się odezwać, jak weszłam do kliniki to ty już byłaś chyba po pobraniu krwi? Miałam szarą bluzę i czarne spodnie z lampasem, stałam jeszcze długo w kolejce po papiery do rejestracji bo tyle ludzi!, Stalam pierwsza w kolejce do rejestracji a wy Wyszliście z gabinetu i staliście za rogiem patrząc w papiery ale niestety poszłaś w drugą stronę do apteki albo do punktu pobrań :)a już miałam do ciebie się odezwać...
W każdy razie mentalnie byłyśmy razem
-
Ja mam punkcję we wtorek a pęcherzyków 16 więc 2 gdzieś odpadły po drodze, największy ma 19,18,18,17,16,16,16,15,14,14,14 a na drugim chorym 17,17,16,15,12 Endo 11 trójdzielne, pani doktor bardzo zadowolona, mogłaby być punkcja w poniedziałek ale chcę we wtorek aby te 14 podrosły jeszcze, mówi że przez te moje jajka brakło papieru do druku hahaaa
a ty martwisz się że masz mało a masz tyle co ja, szkoda że nie mamy razem punkcji
KateHawke, bbeczka91, Bejzi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiesz co wogole nie rozmawiałyśmy dziś o transferze (gapa!) To właśnie jak myślicie ? Piątek? Wcześniej kiedyś mówiła pani dr że jak poniedziałek to w czwartek a we wtorek to w sobotę to wychodzi chyba 5 doba? Ale to nie decydują dopiero jak zobaczą jak się mają zapłodnione komórki ? I co ptaszyna z naszymi wymazami bo wyniku ma pewno nie będzie?
-
Ptaszyna wrote:Lepiej w 3 niz w 5? Pani dr pozwolila mi wybrac i powiedzialam ze wolalabym w 3..
Też jestem w ciąży z 3dniowym. Tak blisko już do transferu! Tydzień zleci jak z bicza strzelił. Będziemy mocno trzymać kciuki
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl a przypomnij mi czy ty ciąża bliźniacza czy pojedyncza bo widzę że dwa miałaś podane? Mi pani doktor odradza pranie dwóch bo ciąża mnoga to bardzo dużo różnego rodzaju ryzyka, powikłań chodź mówi że teraz mieli cała serie mnogich ciąż ale takich z których jeden zarodek się podzielił
-
nick nieaktualnyA myślicie, że mi doktor pozwoli zadecydować w której chce dobie? albo chociaż mogę mu to zasugerować? też jestem za trzydniowymi..
PS kochane.. zaczyna mi się opryszczka... czy mogę smarować zoviraksem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 września 2018, 11:39
-
nick nieaktualnyNo pani dr powiedziala ze transfer w 3 dobie lub 5 i w sumie to moge juz zdecydowac. Chlamydie i wyniki wirusologii dzis odebralam. Brakuje nam kily, cytologii i biocenozy. Jesli ich nie bedzie w pn w wersji papierowej to pani dr zadzwoni i telefonicznie o nie zapyta:)