X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Cynthia Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda222 wrote:
    Nam wyszło zwiększone ryzyko trisomia 18 i trisomia13 przez zły wynik pappa a do tego dochodzi wiek i ivf.Na USG było wszystko idealnie.Bardzo się niepokoilismy i zapisaliśmy się na następne prenatalne do docent Włoch która (jest najlepsza w tym co robi 🥰) i uspokoiła Nas 🥰Bratowa miała wszystkie 3 ryzyka i też docent W.Ja uspokoiła bo USG było w porządku 😘My nie poglebialismy diagnostyki bo nic by to u Nas nie zmieniło 😘Obie urodzilyśmy zdrowe dzieci ❤️

Mnie już genetyk trochę uspokoił, że jak USG wyszło idealnie i FeliaTest wykluczył wady to raczej można spać spokojnie. 🙂 We wtorek jeszcze skonsultuję z moim lekarzem prowadzącym, który jest również jednym z lepszych w Polsce ultrasonografistów prenatalnych. Ale podświadomie czuje, że wszystko jest w porządku.

age.png

Czekamy na córeczkę. 🩷
    preg.png
‹‹ 5767 5768 5769 5770 5771
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ