Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Megg333 Nowa

Wysłany: Dzisiaj, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yahu wrote:
    Lekkie osłabienie i przeziębienie mogą nawet pomóc zarodkowi się zagnieździć ;)
    Możesz kupić sobie suplementy na przeziębienie dla kobiet w ciąży, jest chyba seria pueria immuno hot albo prenalen. Takie „leki” na pewno nie zaszkodzą.
    A co do objawów po transferze to czysty totolotek, czasem są, czasem nie ma, dlatego tym się nie sugeruj ;)
    Dzięki za odpowiedź, jutro myślę zrobić betę, ale po tych wszystkich przejściach głowa pełna myśli 🙈

Joanah lubi tę wiadomość

• Joanah Ekspertka

Wysłany: Dzisiaj, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agulek24 wrote:
    Kurczę, tak mi przykro, że ta kolejna punkcja nie dała blastek... 😔😔😔
    Ty Joanah jesteś u Dr MP?
    Wg mnie tutaj zdecydowanie genetyk coś konkretnego podpowie, ale widziałam na forum historie z udanymi transferami mozaik, także na pewno to nic nie przekreśla.
    Znam też osobiście historię z naszej kliniki gdzie nie udawało się uzyskać ciąży, a w Czechach ciąża i dziecko na własnych komórkach...

Tak juz teraz tak, wiec niebawem kontrolka i ciekawe jaka bedzie propozycja. To akurat byla 2 punkcja w tym samym msc wiec spore obciazenie

Angelius od 10.24r
    🆘AMH 10.24-0,37
    12.25-0,97
    02.26- 1.6 !🩷
    -> 1 stymulacja 11.24r- 3xMII-1❄️4AA
    I FET- 12.24, beta 12dpt 0,2😢
    -> 2 stymulacja- 02.25, 2xMII-0😭
    -> 3 stymulacja- 03.25,przerwana w marcu, c.b- beta 45,57,35😭
    postoj......3msc na omnitrope,
    -> cd 3 stymulacji 06.25-4MII-2❄️❄️3BB,4BB,
    II FET- 30.07.25 beta 7dpt 5.0, 10dpt 2.5😪😥
    Wrzesnien: cd138,cd56- ok
    genetyka i imuno- ok
    Brak 6kirów- accofil do tr,
    III FET 25.10,beta 10dpt 4.11 😥😪
    -dobra fragmentacja 10%,hba 80%, allo mrl 0%,
    -> 4 stymulacja,12.25- 4xMII-2❄️❄️3AA, 4BB, 0 po PTGA😭❌koniec rządówki na własnych komórkach!
    02.26-zmiana lekarza 🩷
    - omnitrope,metformina
    02.03- histero+hsg= wycięty polip, stan zapalny-do leczenia po stymulacji
    Cross-match✅ urea-brak, ecoli w nasieniu❌-wyleczona✅
    -> 5 stymulacja, p.krótki, punkcja 01.04, 6MII-4AB,4BB- w ptga- czekamy...
    -> 6 stymulacja (powtórka 5) punkcja 27.04, 3MII-?
‹‹ 5794 5795 5796 5797 5798
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ