Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • krakersik Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monika001 wrote:
    Właśnie boję się, że zamiast miałby mnie uspokoić to tylko niepotrzebne nerwy wprowadzi.
    Więc tak jak piszesz, chyba sobie daruje nawet myślenie o tym.

Wgl dziewczyny, pamiętacie od którego tygodnia czułyście ruchy maluszków?

Pierwsze ruchy 16+6- pamiętam, bo to był pierwszy dzień świąt ;) nie byłam tego dnia jeszcze pewna czy to już to, ale w następnych dniach się utwierdziłam w przekonaniu. Ciężko to nazwać początkowo ruchami bo to takie delikatne łaskotanie jakby ale fajne uczucie. Ja miałam łożysko nisko na tylnej ścianie. Ale zakres normy jest do 20-któregoś tygodnia :)

🙎🏻‍♀️32 🙎🏻‍♂️38
    AMH 10.2023 1,6 -> 06.2024 0,9 -> 07.2025 0,5 😭
    Adenomioza

❌ 10.2024 - ciąża pozamaciczna
    🔴 01.2025 I stymulacja (3 dojrzałe)

💉02.2025 punkcja - ❄️ 2BB, ❄️ 3BB
    ❌ 02.2025 -> 3BB -> bHCG 0,2
    ❌ 04.2025 -> ❄2BB -> bHCG 14 -> 0

badanie kariotypów -> 🙎🏻‍♀️✅ 🙎🏻‍♂️✅
    badanie mutacji MTHFR: ✅
    c.665C>T Hererozygota
    c.1298A>C Brak

⚠️ histeroskopia -> 25.07
    Usunięte zrosty
    CD138 -> 10/10

7.2025: 2 stymulacja (8 dojrzałych)
    8.2025 punkcja: ❄️❄️
    9.2025 leczenie stanu zapalnego endometrium (14dni metronidazol + doksycyklina)

9.2025 Naturals 🍀
    USG: 6t+0, jest ❤️
    Nifty pro: zdrowy chłopiec 🩵
    26t: 1000g, niewydolność szyjki (Celeston, MgSO4)
    40+2 👶🍀
‹‹ 5836 5837 5838 5839 5840
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ