Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Migotka96 wrote:Ojej dawno mnie tutaj nie było 🤭 nadrobiłam ostatni miesiąc i na więcej chyba już nie dam rady !
Gratuluje wszystkim które zobaczyły dwie kreseczki 🥰🥹🩷
Idia90 ogromne gratulacje ! Trochę po czasie bo malutka za chwilkę już skończy miesiąc ale to cudowne ze doczekałaś tego najpiękniejszego momentu 🩷🥹 jak się czujecie?
Śnieżka i zaświeciło to słonko w końcu ☀️ niech świeci dalej przez najbliższe 9 miesiący, zaciskam kciuki 🤞🏼🫶🏼🥰
Joanah 🥹🥹 pięknie, również trzymam i nie puszczam 🤞🏼🤞🏼 będzie pięknie 🩷
Kingusia o widzę po stopce że Ty już w ramionach tulisz synka 🩵 jak się czujesz kochana ? Jak pierwsze chwile razem ?🥹🥹
Yahu nasza najświeższa mamusiu 🥰🥰gratulacje ! 🥹 śliczny Mikołajek 🩵🥹
Krakersiku widać ze synek grzeczniutki ze myślicie o kolejnym 🤭🥰🥰
Co do połogu to bardzo współczuje, niestety nic mądrego nie doradzę 😓 a czy po porodzie lekarze mieli pewność ze łożysko jest kompletne ? Mi na przykład cos tam zostało i mnie jeszcze po porodzie na szybkiego usypiali i czyścili ale nie wiem jakie konsekwencje by mogły być gdyby tego jie zrobili 🤔
Lusia widziałam ze czasem tu zaglądasz😊 jak tam Majusia ? 🩷
Ja po krótce powiem Wam ze u mnie jest cudownie, choć ostatnio mamy gorsze noce to nie zamieniłabym tego na te przepisane za nic w świecie 🩷 jestem tak szczęśliwa i spełniona jak nigdy ! Malutka jest super grzeczna i w związku z tym stwierdziliśmy z mężem ze idziemy za ciosem po rodzeństwo 🤭🤭🤭 bardzo nie chce wracać do kliniki i stawiamy na razie na luźne podejście i liczymy na kolejny mały cud 😍
Byłam już u ginekologa na wizycie, dajemy sobie pol roku na luzie bez żadnych monitoringów itp., wjeżdżają witaminki, acard a jeśli nie wyjdzie to wtedy drożność i będziemy myśleć co dalej 😊 czuje taka ekscytację i nie mogę doczekać się miesiączki 😅😅
Hej Migotka96 tak ja już tule w ramionach mojego małego Niunia. Od 2. 09 byłam w szpitalu bo maly miał spadki tętna w ktg, potem wyszli wielowodzie. Na 22.09 miałam wyznaczony termin cesarki ale lekarze ze szpitala Świętej Rodziny w Warszawie zdecydowali o cesarce 16.09 - wtedy na świat przyszedł mój synek 10 pkt w skali Apgar waga 3225 gram godzina 10.21.
Czuje się dobrze rana trochę ciągnie ale jakoś daje rade. Karmimy się cieszymy sobą.
https://zapodaj.net/plik-kpd3vGCVxLWiadomość wyedytowana przez autora: Dzisiaj, 12:37
Joanah, Migotka96 lubią tę wiadomość
Starania od 01/23
AP-K- 03/2024
09/23 -IUI -❌
01/24 - FET (AZ)-❌
09/24 - FET (AZ)- ❌
10/24 - FET (AZ) - ❌
03/25 - FET (AZ) - ❌
01/26 - ET - (KD) ❤️🍀
6 komórek - 3.1.1❄️ 2.1.2❄️ mrozaczek 🤗
Ona: IO, endo, KIR Bx, amh - 0,52
cross match - 22,4%