Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • Monika001 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, macie może doświadczenie ze skurczami braxtona hicksa?

Ja już od trzech dni czuję, chociaż zaczęłam dopiero 24 tydzień. Z tego co czytałam to jest to normalne po 20tc ale wczoraj w przeciągu dwóch godzin miałam ze trzy takie skurcze a to bardzo dziwne uczucie i nie wiem czy mam się martwić 🤔

Wizytę u ginekologa mam za tydzień w środę.

03.2024 - histerolaparoskopia
    1️⃣ procedura - 10.2024, protokół krótki - ❌
    2️⃣ procedura - 11-12.2024, protokół długi - ❄️❄️
    1 FET 09.01.2025 4AA, CS, AH - ❌💔
    2 FET 07.02.2025 4CB, CN, AH - cb 💔
    3️⃣ procedura - 04-05.2025, protokół długi - ❄️po PGT-a
    3 FET 15.07.2025 2BB, CN, AH - ❌💔😭
    29.08.2025 - Endobiome
    27.10.2025 - histerolaparoskopia
    Endometrioza I stopnia, adenomioza
    4️⃣ procedura - 12.2025-01.2026 - protokół długi - ❄️zdrowy ❄️(niska mozaika) po PGT-a
    03-05.2026 Diphereline
    4 FET 09.05.2026 2AA, CS, AH - 6dpt 32 | 7dpt 88 | 9dpt 270 | 11dpt 391 | 13dpt 713
    7w2d CRL 9,6mm i ❤️
    12+3 - I prenatalne 💙 niskie ryzyka
    20+3 - połówkowe 🩵 zdrowy synuś
    zostań ze mną, proszę 🙏🥹🍀🤞

preg.png
‹‹ ‹ 5855 5856 5857 5858 5859
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pieluchy tetrowe w nowoczesnej wyprawce. 5 sprytnych sposobów, jak wykorzystać je na co dzień

Kompletowanie wyprawki dla noworodka łatwo zamienić w listę drogich i skomplikowanych gadżetów. Tymczasem jedna z najbardziej praktycznych rzeczy od lat pozostaje dokładnie taka sama — pielucha tetrowa. Naturalna, delikatna dla skóry dziecka i niezwykle uniwersalna. Sprawdza się jako lekki kocyk, ręcznik po kąpieli, podkład do odbijania czy awaryjny przewijak poza domem. W nowym artykule podpowiadamy, jak wybrać dobrą tetrę i dlaczego nadal jest absolutnym must-have każdej wyprawki.

CZYTAJ WIĘCEJ