Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
czar-nula wrote:To widzę, że jesteś fajnie zorganizowana
yyy...ja chyba muszę przepakować te torby bo mam wszystko popierdo.ne w dwóch
czar-nula lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Frelcia kij z enkortonem ja mam teraz 13 specyfików i już wczoraj było mi niedobrze po nich, wogole to ułożyłam cały plan tabele brania i odchaczam co wzięłam byłam taka zadowolona a już dziś wiem że jest źle ułożony, nie mogę brać o 6 tylu tabletek bo musiałabym wstać o 5 i zjeść śniadanie. Tu mam pytanie jak wy to układalyscie skoro jest w zaleceniu 3x1 to oznacza że musi być co 8 godzin czy mogę po prostu wziasc w trzech dawkach od momentu wstania do zaśnięcia ?
-
srebrzysta wrote:Jak trzy razy co 8 godzin to racjonalna jest tylko opcja 6,14,22
srebrzysta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wogole dziś pierwszy dzień a ja już świruje bo rano bolała mnie trochę okresowo brzuch, jajniki i trochę nawet krzyż, a chyba nie powinien bo nic tam się jeszcze nie dzieje i już tłucze mi się po głowie myśl że mój organizm odrzuca a zarodka.... Jak to u was było?
-
srebrzysta wrote:Wogole dziś pierwszy dzień a ja już świruje bo rano bolała mnie trochę okresowo brzuch, jajniki i trochę nawet krzyż, a chyba nie powinien bo nic tam się jeszcze nie dzieje i już tłucze mi się po głowie myśl że mój organizm odrzuca a zarodka.... Jak to u was było?
Ściskam kciuki &&&&
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:No tak ale 3-4 dni to mogło być zagnieżdżenie a u mnie nie bo miałam 3 dniowca, możliwe że luteina i duphaston tak pobudzają jajniki ahhh, a cycki też was tak bardzo bolały ? Moje tak nawalają że nie dam rady spać na brzuchu
-
srebrzysta wrote:No tak ale 3-4 dni to mogło być zagnieżdżenie a u mnie nie bo miałam 3 dniowca, możliwe że luteina i duphaston tak pobudzają jajniki ahhh, a cycki też was tak bardzo bolały ? Moje tak nawalają że nie dam rady spać na brzuchu
są dziewczyny które przy szczęśliwych transferach miały bóle małpowe już tak jak Ty następnego dnia. Także spokojnie. Ja miałam skoki temperatury w pierwszych dniach po transferze, na przemian mi było zimno i gorąco, nie pamiętam czy bolało mnie też podbrzusze zaraz następnego dnia. Ale to naprawdę może być różnie.
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Mamusie, jak kolonizujecie rzeczy dziecka swoją florą bakteryjną? Wiem, że dobrze do szpitala wziąć skolonizowane pieluszki i ręcznik dla dziecka, ale jakoś mi to kolonizowanie nie idzie. Słyszałam o spaniu z pieluszkami dla dziecka. Macie jakieś inne sposoby?XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualnyJa tylko raz poczułam silny ból w podbrzuszu i myślałam, że to było zagnieżdżanie a może po prostu odrzucenie zarodka. Myślę, że nie ma co się dopatrywać objawów, bo można ześwirować. Jesteś tak naładowana progesteronem, że już samo to daje uczucie bycia "w odmiennym stanie".
Mam schizę trochę przed dzisiejszym mieszaniem Mensonirmu. :xWczoraj siedzieliśmy w gronie rodzinnym. Przyjechały siostry mojej teściowej.. Jak teść usłyszał że od dzisiaj dwa razy się kuje to się za głowę złapał. Faceci są miętcy
-
Erl wrote:Mamusie, jak kolonizujecie rzeczy dziecka swoją florą bakteryjną? Wiem, że dobrze do szpitala wziąć skolonizowane pieluszki i ręcznik dla dziecka, ale jakoś mi to kolonizowanie nie idzie. Słyszałam o spaniu z pieluszkami dla dziecka. Macie jakieś inne sposoby?
Erl, h_anulka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Wogole dziś pierwszy dzień a ja już świruje bo rano bolała mnie trochę okresowo brzuch, jajniki i trochę nawet krzyż, a chyba nie powinien bo nic tam się jeszcze nie dzieje i już tłucze mi się po głowie myśl że mój organizm odrzuca a zarodka.... Jak to u was było?
Ja od 2 dpt miałam cały czas uczucie jakbym okres miała dostać i utrzymuje mi się to do dziś. Piersi zaczęły bolec później, 7 dpt jak aplikowałam lutinus to było trochę krwi na aplikatorze, ale to jednorazowe zajście i widocznie było to zagnieżdżanie, tylko ze ja miałam podana blastocyste. -
nick nieaktualny