X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna super to ogarnelas, oby szybko wszystko poszło i wrócisz po mrozaki,a ciągną je do blastki czy zamrozili w sobotę? Bo chyba mi to umkło

hchypc0zgq8syrex.png
  • Erl Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czar-nula wrote:
    To widzę, że jesteś fajnie zorganizowana :) yyy...ja chyba muszę przepakować te torby bo mam wszystko popierdo.ne w dwóch :D
    Hehe, ja też :D

czar-nula lubi tę wiadomość

XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
    ❄❄
    1 VI 2014 Aniołek [*]
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia kij z enkortonem ja mam teraz 13 specyfików i już wczoraj było mi niedobrze po nich, wogole to ułożyłam cały plan tabele brania i odchaczam co wzięłam byłam taka zadowolona a już dziś wiem że jest źle ułożony, nie mogę brać o 6 tylu tabletek bo musiałabym wstać o 5 i zjeść śniadanie. Tu mam pytanie jak wy to układalyscie skoro jest w zaleceniu 3x1 to oznacza że musi być co 8 godzin czy mogę po prostu wziasc w trzech dawkach od momentu wstania do zaśnięcia ?

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak trzy razy co 8 godzin to racjonalna jest tylko opcja 6,14,22

hchypc0zgq8syrex.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Jak trzy razy co 8 godzin to racjonalna jest tylko opcja 6,14,22
    Ja tam nie trzymałam się sztywno 8 godzin. Jak będzie 7 to też się świat nie zawali. Zjedz np. pół kromki i potem cukiereczka weź. Ja idąc do pracy jadłam właśnie gryza albo dwa chleba i wychodząc jeszcze cukierki łykałam żeby nie brać ich na pusty żołądek (chyba że coś było na pusty, np. Euthyrox na tarczycę).

srebrzysta lubi tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Ptaszyna super to ogarnelas, oby szybko wszystko poszło i wrócisz po mrozaki,a ciągną je do blastki czy zamrozili w sobotę? Bo chyba mi to umkło
    Nie wiem nic..

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wogole dziś pierwszy dzień a ja już świruje bo rano bolała mnie trochę okresowo brzuch, jajniki i trochę nawet krzyż, a chyba nie powinien bo nic tam się jeszcze nie dzieje i już tłucze mi się po głowie myśl że mój organizm odrzuca a zarodka.... Jak to u was było?

hchypc0zgq8syrex.png
  • Erl Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Wogole dziś pierwszy dzień a ja już świruje bo rano bolała mnie trochę okresowo brzuch, jajniki i trochę nawet krzyż, a chyba nie powinien bo nic tam się jeszcze nie dzieje i już tłucze mi się po głowie myśl że mój organizm odrzuca a zarodka.... Jak to u was było?
    Nic się nie martw. Odrzucanie Zarodka nie daje o sobie znać w ten sposób. Ja bóle okresowe miałam w 3-4 dobie po transferze takie mocniejsze, ale to różnie bywa. Spożytkuj weekend na odpoczywanie :) Ściskam kciuki &&&&

XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
    ❄❄
    1 VI 2014 Aniołek [*]
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak ale 3-4 dni to mogło być zagnieżdżenie a u mnie nie bo miałam 3 dniowca, możliwe że luteina i duphaston tak pobudzają jajniki ahhh, a cycki też was tak bardzo bolały ? Moje tak nawalają że nie dam rady spać na brzuchu

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie żebym narzekała ojjj nie nie, wszystko zniosę tylko tak pytam :)

hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis jest mrozony 1 zarodek (3 doba). Reszta jest trzymana do blastocysty. Co to oznacza?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    No tak ale 3-4 dni to mogło być zagnieżdżenie a u mnie nie bo miałam 3 dniowca, możliwe że luteina i duphaston tak pobudzają jajniki ahhh, a cycki też was tak bardzo bolały ? Moje tak nawalają że nie dam rady spać na brzuchu
    Piersi po ovitrelle moga bolec. Mnie bola. Jajniki zreszta tez a przeciez nie mialam transferu.

• Erl Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Każda z nas może inaczej reagować :) są dziewczyny które przy szczęśliwych transferach miały bóle małpowe już tak jak Ty następnego dnia. Także spokojnie. Ja miałam skoki temperatury w pierwszych dniach po transferze, na przemian mi było zimno i gorąco, nie pamiętam czy bolało mnie też podbrzusze zaraz następnego dnia. Ale to naprawdę może być różnie.

❄❄
    1 VI 2014 Aniołek [*]
  • Erl Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamusie, jak kolonizujecie rzeczy dziecka swoją florą bakteryjną? Wiem, że dobrze do szpitala wziąć skolonizowane pieluszki i ręcznik dla dziecka, ale jakoś mi to kolonizowanie nie idzie. Słyszałam o spaniu z pieluszkami dla dziecka. Macie jakieś inne sposoby?

❄❄
    1 VI 2014 Aniołek [*]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko raz poczułam silny ból w podbrzuszu i myślałam, że to było zagnieżdżanie a może po prostu odrzucenie zarodka. Myślę, że nie ma co się dopatrywać objawów, bo można ześwirować. Jesteś tak naładowana progesteronem, że już samo to daje uczucie bycia "w odmiennym stanie". :)

Mam schizę trochę przed dzisiejszym mieszaniem Mensonirmu. :x :D Wczoraj siedzieliśmy w gronie rodzinnym. Przyjechały siostry mojej teściowej.. Jak teść usłyszał że od dzisiaj dwa razy się kuje to się za głowę złapał. Faceci są miętcy :D

• KateHawke Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Erl wrote:
    Mamusie, jak kolonizujecie rzeczy dziecka swoją florą bakteryjną? Wiem, że dobrze do szpitala wziąć skolonizowane pieluszki i ręcznik dla dziecka, ale jakoś mi to kolonizowanie nie idzie. Słyszałam o spaniu z pieluszkami dla dziecka. Macie jakieś inne sposoby?
    Ja w ogóle nie kolonizowałam. Tym bardziej że mam nic do tyskiego szpitala nie brać. Myślę że jak ubiorę dziecko to po prostu się poprzytulamy i tak przejdą te kolonie na dziecko.

Erl, h_anulka lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 6 października 2018, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kobiety! A to frelcia ty normalnie wszystkim. Powiedziałaś ?

hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:
    Dzięki kobiety! A to frelcia ty normalnie wszystkim. Powiedziałaś ?

Wie moja rodzina- bliska rodzina i trzy koleżanki. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    srebrzysta wrote:

Ja od 2 dpt miałam cały czas uczucie jakbym okres miała dostać i utrzymuje mi się to do dziś. Piersi zaczęły bolec później, 7 dpt jak aplikowałam lutinus to było trochę krwi na aplikatorze, ale to jednorazowe zajście i widocznie było to zagnieżdżanie, tylko ze ja miałam podana blastocyste.

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 października 2018, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jajnik mnie boli. Bardzo..

‹‹ 614 615 616 617 618 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ