Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Erl wrote:Kate, za tydzień o tej porze najprawdopodobniej obok nas zasypiać będą nasze Maluchy
Quczi, bardzo możliwe że obok Ciebie także
ostatnie dni z brzuszkami przed nami. I ostatnie dni bez dziecka w domu przynajmniej na najbliższe 18 lat
Mój suwaczek wciąż nie nadąża. 40.tydzień leci.Bejzi lubi tę wiadomość
-
Kate i Erl blisko blisko ale się trzymam
żebym nie przenosila haha nie no w razie czego 16.10 czekam mnjenszpital. W poniedziałek jadę do dr Serafina zobaczymy co powie
KateHawke, Erl, Bejzi lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Co do pierwszego pytania to kwestia przyzwyczajenia
i podejscia.
Co do drugiego to Dr pracuje bodajże w Bytomiu ale też na Łubinowej w prywatnym szpitalu (mają też umowę z NFZ). Planowałam rodzić u siebie w Tychach ale jeśli będzie cesarka to zostanie mi Łubinowa bo Dr świetnie tnie i mam w tym zakresie do niego duże zaufanie. Wiem że mnie ładnie potnie i wszystkiego dopilnuje. -
srebrzysta wrote:Mam nadzieję że na ciąży zna się lepiej niż na diagnozowaniu niepłodności
Wiem że mnie ładnie potnie bo już mnie ciął przy laparo jak torbiel usuwał. A inne dziewczyny też chwaliły jego "rękę".
A Witych leczył mnie przed klinikąErl lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:Ty Kate to ciekawe czy nieraz nie spotkalyśmy się w słynnych dwugodzinnych kolejkach do niego
-
srebrzysta wrote:Quiczi widziałam ostatnio na żywo tego twojego doktorka no niezłe ciacho ci powiem:)
wyniki krwi mam super ale przepisał mi dużo witamin i myślę że dzięki temu się też trzymam. Poza tym jak trzeba było to skierował mnie do diabetologa i dietetyka i to mi też dużo pomogło:) Light Total Light
Poza tym moja poprzednia gin nie zauwazala na każdym badaniu usg polipa w macicy który uniemożliwił zagniezdzanie zarodka ahhh a poszłam raz do Serafin Clinic i od razu zauważono gada na usgusuwalam to w Katowicach potem musiało się wszystko zagoic a.w między czasie próbował dr leczyć męża i podniósł mu dzięki lekom ilość mln plemniczkow i dopiero wtedy in vitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 00:36
KateHawke lubi tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Czy dzien przed kolposkopia moge wziac luteine na noc?
-współżyć przez kilka dni przed kolposkopia,
-conajmniej dobę przed nie używać leków dopochwowych i środków plemnikobójczych,
-24h przed nie używać środków chemicznych do mycia, tylko wodaPtaszyna lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny co to jest kolposkopia?Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019