Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Znam dziewczyne ktora tez byla w ciazy i starala sie o adopcje, powiedziala dopiero im jak sie urodzilo dziecko, wczesniej sie bala to zrobic. Wiadomo co innego gdyby wczesniej zadzwonil telefon wtedy musialaby powiedziec im wczesniej o tym.
Yos w ktorym miesiacu Jestes? Udalo Wam sie z ivf? -
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Nie do końca tak jest. Jeśli jest się po pozytywnej kwalifikacji i poinformuje się ośrodek o naturalnej ciąży to sytuacja się nie zmienia. Tak przynajmniej miała moja sąsiadka, która notabene była w ciąży bliźniaczej! Niestety poroniła
ale może reguła jest inna a to był wyjątek. -
nick nieaktualny
-
Alicja_Slask wrote:Jak Ci on odpowiada jako lekarz prowadzący ciążę?
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
KateHawke wrote:Erl, Figulina meldujcie jak tam u was? Wszystko w porządku?
ja niestety wciąż w domu. W nocy i nad ranem ból podbrzusza i już miałam nadzieję że się coś rozkręci mocniej, ale nic z tego. Niekiedy jak się kręcę na piłce albo jak Maluch mnie napiera główką to mam takie odczucie jakby mi się coś tam w środku rozszerzało, ale nie towarzyszy temu ból ani skurcz więc to pewnie nie szyjka. Czekamy
a co u Ciebie Kate?
Ktoś ma kontakt z Karen...?Vaina lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:Hehe, czas na codzienne raporty już teraz
ja niestety wciąż w domu. W nocy i nad ranem ból podbrzusza i już miałam nadzieję że się coś rozkręci mocniej, ale nic z tego. Niekiedy jak się kręcę na piłce albo jak Maluch mnie napiera główką to mam takie odczucie jakby mi się coś tam w środku rozszerzało, ale nie towarzyszy temu ból ani skurcz więc to pewnie nie szyjka. Czekamy
a co u Ciebie Kate?
Ktoś ma kontakt z Karen...?
Ja w ogóle nie czuję napierania na główką. Boli mnie po badaniu spojenie (a przynajmniej tak myślę że to spojenie) ale już mniej niż jeszcze w piątek. Nat dalej piętki wypycha tuż pod żebrami więc raczej nie schodzi. Nastawiam się już powoli na to CC. No i tak mi wypina całe ciałko że brzuch mam jak skała.
Teraz to meldunki codzienneQuczi ty też się melduj. Dzisiaj cię już widziałam na wątku ale melduj jak coś
Erl lubi tę wiadomość
-
KateHawke wrote:Też bym chciała żeby Karen się odezwała... Mam nadzieję że po prostu nie ma dla nas czasu.
Ja w ogóle nie czuję napierania na główką. Boli mnie po badaniu spojenie (a przynajmniej tak myślę że to spojenie) ale już mniej niż jeszcze w piątek. Nat dalej piętki wypycha tuż pod żebrami więc raczej nie schodzi. Nastawiam się już powoli na to CC. No i tak mi wypina całe ciałko że brzuch mam jak skała.
Teraz to meldunki codzienneQuczi ty też się melduj. Dzisiaj cię już widziałam na wątku ale melduj jak coś
mi się właśnie wydaje że te nóżki Karolek wypycha mi niżej niż wcześniej, ale nie mam pojęcia czy jest odpowiednio nisko. Zaraz siadam na piłkę
KateHawke lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
nick nieaktualny
-
Ahhh to oczekiwanie a my razem z wami
codziennie czekam że tu zajze i się okaże że coś się zaczęło
Powiem wam że byliśmy na małych zakupach i się kiepsko czuje tzn.jestem strasznie słaba, dziwna jakaś, spocona,a najgorsze jest to że chyba po tych lekach boli mnie okropnie żołądek vczuje takie palenie od żołądka do przełyku mam to co jakiś czas ale oczywiście musiało mnie teraz złapać jak nie mogę wziasc rapaholinuu -
nick nieaktualnySrebrzysta mam to samo po lekach. Kup sobie nasiona siemienia lnianego zalej gorąca woda i zostaw aż zrobi się ta zawiesina taka jak kisiel, jeśli nie dasz rady w takiej postaci tego pic to dodaj trochę do soku, mi to pomaga
srebrzysta lubi tę wiadomość
-
October88 wrote:Srebrzysta mam to samo po lekach. Kup sobie nasiona siemienia lnianego zalej gorąca woda i zostaw aż zrobi się ta zawiesina taka jak kisiel, jeśli nie dasz rady w takiej postaci tego pic to dodaj trochę do soku, mi to pomagaPrawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
Melduje sie... Dziewczyny u mnie spokój ale chyba dziewczyny zrobiły obrót serduszka są wysoko więc chyba mamy inna pozycję niż na ostatnim usg. Kupiłam dziś jeszcze pajacyki i rękawiczki dla dzieci do szpitala bo trochę mało miałam jak przegladnelam szafę
miednica boli czasami szczególnie w nocy. Skurcze pojedyncze w nocy i tyle
Jutro lekarz chyba już ostatni raz...
bbeczka91 lubi tę wiadomość
Quczi wrote:Melduje sie... Dziewczyny u mnie spokój ale chyba dziewczyny zrobiły obrót serduszka są wysoko więc chyba mamy inna pozycję niż na ostatnim usg. Kupiłam dziś jeszcze pajacyki i rękawiczki dla dzieci do szpitala bo trochę mało miałam jak przegladnelam szafę
Jutro lekarz chyba już ostatni raz...sAnsa_28 lubi tę wiadomość
-
Alicja_Slask wrote:Jestem, ale nie jestem przekonana. Nie skreślam od razu ludzi więc porostu daja nam czas, bo nie chce kierować ale emocjami.
Bella93 wrote:Ostatnio widzialam jakas program o noworodkach i kategorycznie nie zaleca sie zakladania czegokolwiek na raczki, bo zaburza to prawidlowa stymulacje w pierwszych dniach zycia.
nie wiadomo co będą lubić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 17:30
Quczi wrote:Melduje sie... Dziewczyny u mnie spokój ale chyba dziewczyny zrobiły obrót serduszka są wysoko więc chyba mamy inna pozycję niż na ostatnim usg. Kupiłam dziś jeszcze pajacyki i rękawiczki dla dzieci do szpitala bo trochę mało miałam jak przegladnelam szafę
Jutro lekarz chyba już ostatni raz...
To dziewczynki robią ci niespodzianki z fikaniemjest dobrze jak jakieś tam skurcze już odczuwasz. To znak że coś tam się przygotowuje do terminu porodu. U mnie nawet pół skurczu... Daj znać jutro jak podgląd