Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Martinka wrote:Ananas serio szkodzi? Do tej pory wszędzie czytałam żeby jeść ananasa po transferze. Hmmm. A co imbir ma szkodliwego? Piję bardzo dużo przy chorobie
Normalnie nie szkodzi a nawet wspomaga zagniezdzenie.
Ale np jesli ktos ma endometrioze jak np ja to nie powinnien jesc bo moze wywolac skurcze.Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
srebrzysta wrote:Interesuje mnie czemu sądzicie że nas czytają tutaj osoby z kliniki ? Coś o tym kiedyś świadczyło ?
W internecie nic nie pozostaje bez śladu:-) Jak ktoś chce to znajdzie wszystko ma swój temat.
Poza tym nie należe do osób które publicznie wyrażają swoje zdanie o kimś jeśli ta druga osoba nie może się obronić. -
Bella93 wrote:Tak czysto teoretycznie to progesteron zwalnia persalityke jelit, a siemie je lekko poprawia, glownie jednak chroni blone sluzowa.
Nie bardzo wiem, co maja jelita do macicy. Przecież skurcze z jelit na nia nie przechodza.Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578 -
nick nieaktualny
-
Mam nadzieję że jest rzeczywiście starająca się o dziecko a nie tylko szpiegiem... ;/ Generalnie kazda z nas ma prawo do swojej opinii na dany temat i wcale tu nie potrzeba drugiej strony do ,,obrony'' -wymieniamy się opiniami i odczuciami i nie widzę nic tu złego
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:No nie wierzę, a ktora to z was?kto to taki? Skąd wy dziewczyny macie te wszystkie informacje ja to zawsze po tyłach że wszystkim ....
Pani Agata nie udziela sie ale podczytuje. Bywa tu poniewaz ciekawia Ja opinie o kliniceWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 23:09
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Hmmm myślę teraz która to bo dwie panie są dla mnie zawsze wyjątkowo mile
a pani Agata też się stara o dzidzia ?
Dla mnie wszystkie sa mile
Ta pani ktora pisze angeliusowego bloga. Googlnij sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2018, 23:17
-
nick nieaktualny