Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Wiem. Przy pierwszej procedurze miałam to samo
dlatego szukam alternatywy. Ja mam krótkie palce:D Mąz ma długie.... hahahahaha.
Frelcia_, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia zupa od teściowej i pomogła?
hi hi hi
Ja się nauczyłam używać aplikatora, na początku masakra ale później jak obczaiłam ze na „siedząco” wchodzi gładko to tylko aplikatora używałam bo miałam pewność że wejdzie dość głęboko a to w brew pozorom jest ważne. Za płytko włożona tabletka nie wchłonie się tak dobrze i szybciej wyleci.
Ja po punkcji żadnych leków nie brałam bo nie chciałam się faszerować, ale ból był taki ze byłam w stanie go znieść. Prawda jest taka ze do czasu transferu nie będzie już śladu po niej. Później to tylko nospa.
A tak w ogóle to zaszalałaś z tymi jajkamitrzymam kciuki za jutro.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCo do odpisywania na pytania to fakt głupio jest temat olewać, każdy ma prawo do tego aby nie mówić o pewnych rzeczach ale czy to zle odpisać „ wybaczcie, ale narazie nie chce udzielać takich informacji”? Każda z nas się tutaj wywewnętrznia ( nie wiem czy takie słowo istnieje
) jak się już udziela na forum to raczej wypada coś odpisać.
Co do telefonu do lekarza to nie każdy sobie życzy aby pacjenci zasypywali go wiadomościami, ma do tego prawo. Zawsze jak ma się jakies pytania można dzwonić do rejestracji ewentualnie do pielęgniarek bo one to jednak najlepiej są poinformowane co można a co nie.
-
Poziomka25 wrote:Zwał jak zwal. Może byc ochrona. Tak czy siak zawsze tlumaczysz błędy wytykane przez nas w stosunku do personelu czy jakiejkolwiek sytuacji w klinice, dlatego o tym pomyślałam. Czy to Angelius ?
Już kiedyś miałam o tym pisać przy poruszaniu tematu embriologow i liczby wyhodowanych blastek ale dałam spokój.Szs -
Poziomka25 wrote:Zwał jak zwal. Może byc ochrona. Tak czy siak zawsze tlumaczysz błędy wytykane przez nas w stosunku do personelu czy jakiejkolwiek sytuacji w klinice, dlatego o tym pomyślałam. Czy to Angelius ?
Już kiedyś miałam o tym pisać przy poruszaniu tematu embriologow i liczby wyhodowanych blastek ale dałam spokój.
Przeszłam już kilka klinik kilka procedur i chyba wszystkie warianty niepowodzeń ...pytam czytam i interesuje się tym co się dzieje ..to kwestia doświadczenia..którego wolałabym nie miećWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:46
Szs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Octoberku przepraszam za dosłowność a pół siedząco czy siedząco?
Ja lekko kucalam i jedna nogę starałam się dać trochę wyżej ( u mnie to brzeg brodzika z prysznica) mniej więcej taka postawa jak to jest w instrukcji zakładania tamponów:)
I staraj się wprowadzać aplikator jakby bardziej po ściance od strony odbytu, przy przodzie bardziej boliWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:51
-
nick nieaktualny
-
Frelcia_ wrote:Octoberku przepraszam za dosłowność a pół siedząco czy siedząco?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa pierdziu, ale emocje! Pan dr Witych do mnie zadzwonil. Wycinki potwierdzily zmiany Cin1 ale nie widzi przeciwskazan do transferu tylko zaleca przeprowadzenie kontrolnej kolposkopii w ciazy. Czaicie? Bo ja tu sie az trzese! Napisalam do pani dr Marty, dodalam pytanie czy moglibysmy podejsc do transferu w tym cyklu i ze jestem w 6 dniu cyklu. Matko, zwariuje czekajac na odpowiedz! Oby sie zgodzila, oby, oby, oby....
bbeczka91, Bella93, KateHawke, czar-nula, Bejzi, monik123, ania8306, didik34, njut, sAnsa_28, Vaina, NieJa lubią tę wiadomość