X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Wiem. Przy pierwszej procedurze miałam to samo :P dlatego szukam alternatywy. Ja mam krótkie palce:D Mąz ma długie.... hahahahaha.
    Az kwiklam a nie wypada mi bo w gosciach jestem! Spojrzeli sie na mnie jak na prosie :D

Frelcia_, Bella93 lubią tę wiadomość

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy się wciśniesz tak szybko, nawet podejrzewam od kogo uciekasz...

hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia zupa od teściowej i pomogła?:) :) :) hi hi hi
    Ja się nauczyłam używać aplikatora, na początku masakra ale później jak obczaiłam ze na „siedząco” wchodzi gładko to tylko aplikatora używałam bo miałam pewność że wejdzie dość głęboko a to w brew pozorom jest ważne. Za płytko włożona tabletka nie wchłonie się tak dobrze i szybciej wyleci.
    Ja po punkcji żadnych leków nie brałam bo nie chciałam się faszerować, ale ból był taki ze byłam w stanie go znieść. Prawda jest taka ze do czasu transferu nie będzie już śladu po niej. Później to tylko nospa.
    A tak w ogóle to zaszalałaś z tymi jajkami :) trzymam kciuki za jutro.

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee tam Ptaszyna gdzie ci do prosięcia ?!!! Tylko opanuj dźwięki ;) nie chce wiedzieć jak krzyczysz w nocy w domu ty Pepo ;)

Bella93, Ptaszyna lubią tę wiadomość

hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się że poprawiłam Wam humor :P :P :P

Spróbuję w takim razie na siedząco :) bo ja dosłownie mam drobne dłonie i palce. Zawsze miałam problem jak grałam na pianinie :)
    Wzięłam jedną nospę i na tym poprzestanę.

• Martusis05 Koleżanka

Wysłany: 18 października 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez myślę o zmienieniu lekarza jeżeli i tym razem się nie uda

😘
  • Martusis05 Koleżanka

Wysłany: 18 października 2018, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę że nie powinno być problemu. Bo i dlaczego? Przecież to my sami decydujemy o tym u kogo chcemy się leczyć .

😘
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do odpisywania na pytania to fakt głupio jest temat olewać, każdy ma prawo do tego aby nie mówić o pewnych rzeczach ale czy to zle odpisać „ wybaczcie, ale narazie nie chce udzielać takich informacji”? Każda z nas się tutaj wywewnętrznia ( nie wiem czy takie słowo istnieje :) ) jak się już udziela na forum to raczej wypada coś odpisać.

Co do telefonu do lekarza to nie każdy sobie życzy aby pacjenci zasypywali go wiadomościami, ma do tego prawo. Zawsze jak ma się jakies pytania można dzwonić do rejestracji ewentualnie do pielęgniarek bo one to jednak najlepiej są poinformowane co można a co nie.

• Szapiro Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka25 wrote:
    Zwał jak zwal. Może byc ochrona. Tak czy siak zawsze tlumaczysz błędy wytykane przez nas w stosunku do personelu czy jakiejkolwiek sytuacji w klinice, dlatego o tym pomyślałam. Czy to Angelius ?

Już kiedyś miałam o tym pisać przy poruszaniu tematu embriologow i liczby wyhodowanych blastek ale dałam spokój. ;)
    Chciałabym pracować w angeliusie moze rabat jakiś bym chociaż dostala :)ale pracuje w innej placówce..inny profil ..ale problemy wszędzie takie same

Szs
  • Szapiro Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka25 wrote:
    Zwał jak zwal. Może byc ochrona. Tak czy siak zawsze tlumaczysz błędy wytykane przez nas w stosunku do personelu czy jakiejkolwiek sytuacji w klinice, dlatego o tym pomyślałam. Czy to Angelius ?

Już kiedyś miałam o tym pisać przy poruszaniu tematu embriologow i liczby wyhodowanych blastek ale dałam spokój. ;)
    Jestem pielęgniarka a nie służbą wiec nie zwał jak zwał,nie jestem też niczyją siostrą :)
    Przeszłam już kilka klinik kilka procedur i chyba wszystkie warianty niepowodzeń ...pytam czytam i interesuje się tym co się dzieje ..to kwestia doświadczenia..którego wolałabym nie mieć

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:46

Szs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Octoberku przepraszam za dosłowność a pół siedząco czy siedząco? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:

Ja lekko kucalam i jedna nogę starałam się dać trochę wyżej ( u mnie to brzeg brodzika z prysznica) mniej więcej taka postawa jak to jest w instrukcji zakładania tamponów:)

I staraj się wprowadzać aplikator jakby bardziej po ściance od strony odbytu, przy przodzie bardziej boli

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 19:51

• Szapiro Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Wiem. Przy pierwszej procedurze miałam to samo :P dlatego szukam alternatywy. Ja mam krótkie palce:D Mąz ma długie.... hahahahaha.
    Ja kupuję utrogestan ,mniej brudzi

Szs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAA ok. Rozumiem :) Mój prysznic nie ma brodzika ale już mam pomysł :D tymi tamponami mi podpowiedziałaś :*

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia_ wrote:
    Ja tylko na kucka, jak do sikania w plenerze :D

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

Twins are coming:
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha :D jesteście skarbnicą pomysłów :D Mój Mąż mi tylko powiedział: Na mnie nie patrz. Ja nie mam w co wkładać :D

didik34, Vaina lubią tę wiadomość

• Bejzi Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szapiro wrote:
    Ja kupuję utrogestan ,mniej brudzi
    Jak ogarniasz zakup, jest już dostępny w pl?

08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊
  • Szapiro Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ..jade do Cieszyna .

Bejzi lubi tę wiadomość

Szs
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2018, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu, ale emocje! Pan dr Witych do mnie zadzwonil. Wycinki potwierdzily zmiany Cin1 ale nie widzi przeciwskazan do transferu tylko zaleca przeprowadzenie kontrolnej kolposkopii w ciazy. Czaicie? Bo ja tu sie az trzese! Napisalam do pani dr Marty, dodalam pytanie czy moglibysmy podejsc do transferu w tym cyklu i ze jestem w 6 dniu cyklu. Matko, zwariuje czekajac na odpowiedz! Oby sie zgodzila, oby, oby, oby....

bbeczka91, Bella93, KateHawke, czar-nula, Bejzi, monik123, ania8306, didik34, njut, sAnsa_28, Vaina, NieJa lubią tę wiadomość

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 18 października 2018, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wspaniale ptaszku wspaniale !!!!

Ptaszyna lubi tę wiadomość

hchypc0zgq8syrex.png
‹‹ 676 677 678 679 680 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ