Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
srebrzysta wrote:Dziewczyny jak często zdarza się że po rozmrożeniu zarodek się nie rozwija ?
Kończą się jedne wątpliwości i zaczynają inne... -
nick nieaktualnyMartinka wrote:Srebrzysta, Ty mnie nawet nie strasz, bo aż mi się słabo na samą myśl zrobiło. Chyba moja psychika ma focha, bo zaczęłam wczoraj zastrzyki z neoparinu i bolą jak cholera a przed tamtym transferem nawet oka nie skrzywiłam przy wbijaniu.
Za to gonal w zastrzyku tradycyjnym byl stretny i ciesze sie ze tez byl tylko 1. -
Ptaszyna wrote:Ja robilam zastrzyki na pollezaco i praktycznie zaden mnie nie bolal. Neoparin zdazylam tylko jeden podac i byl supcio :p
Za to gonal w zastrzyku tradycyjnym byl stretny i ciesze sie ze tez byl tylko 1. -
kava86 wrote:Dziewczyny, czy nie będzie problemu ze zmianą lekarza prowadzącego w razie gdyby nie udała się pierwsza próba ifv? W sensie dość szybko dostać się do dr P. lub dr M.?Chcielibyśmy jednak druga próbę oddać w ręce innego lekarza z kliniki.
Edit. Przejrzałam Twoje poprzednie posty i piszesz o panu dr J? Mnie właśnie takim podejściem do sprawy trochę zniechęcił do siebie. Zaproponował IVF jako sposób diagnozy problemu, z pominięciem immunologii i genetyki, aczkolwiek może miał rację, bo koniec końców w obu tych dziedzinach u mnie czysto, więc może IVF przyniosło by jakaś odpowiedź. To na pewno dobry specjalista, ale ważne żeby czuć że lekarz gra z nami w jednej druzynie, bo to też może mieć wpływ na sukcesWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 21:16
-
nick nieaktualny
-
Bejzi wrote:Jak ogarniasz zakup, jest już dostępny w pl?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFrelcia_ wrote:Dziewczyny już po. Leżę z kroplówka. Jest ok
Mąż ze mną. Teraz L4. Wszystkie jajeczka pobrane, wszystkie pełne. Żadnego wadliwego ani pustego. Transfer albo w sobotę albo we wtorek.Dziękuje za kciuki :**
Frelcia trzymam mocno kciuki!!!!Frelcia_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle piękne wiadomości! Tak miło się czyta, że nowe maleństwa przyszły na świat
ahhh u mnie tak jak u Bejzi narazie nic nie słychać.. 3 cykl po laparo, owu przyszły tydzień. Narazie wizytę odpuszczamy niech będzie co ma być.. Mimo smutnych chwil i myśli ciągle wierzę! Cieszę się że jest to forum i Wy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2018, 21:24
-
kava86 wrote:Dziewczyny, czy nie będzie problemu ze zmianą lekarza prowadzącego w razie gdyby nie udała się pierwsza próba ifv? W sensie dość szybko dostać się do dr P. lub dr M.?Chcielibyśmy jednak druga próbę oddać w ręce innego lekarza z kliniki.
Całą kartotekę na pierwszą wizytę dostaje nowy lekarz
-
Szapiro wrote:Do której?
-
nick nieaktualny
-
Bejzi wrote:Bella, napisz proszę jak to organizujesz? Trzeba tam zadzwonić, napisać, uprzedzić? Długo to trwa?
Opak utro 32zl i kw 35zl.
Za pierwszym razem pisalam maila, odpisuja po polsku. A teraz po prostu wysylam.
Zazwyczaj czekam ok 2tyg, bo o ile dobrze pamietam to kierownik apteki idzie na pocztę i nadaje paczke, nie maja tego w standardowej ofercie. -
nick nieaktualny