Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyVaina wrote:Dziewczyny, mamy jedną piękną blastusię która na nas czeka!!
3AA - czyli genialnie, przy synku miałam podane 1BA i 1BB, a teraz taka ładna! Ale się cieszę
To jest też dla mnie szanasa większa dla tych pozostałcyh dwóch zarodków które noszę w brzuszku.
Jedna nie dała radyAle była w 3 dobie 5A, więc spodziewałam się, bo już wtedy była słabsza.
Ale ta jedną tak strasznie się cieszę. Na pewno po nią wrócę, cokolwiek by było!! Moja śliczna blastusia
Dawno nikt sie nie cieszyl ze swoich mrozaczkowVaina lubi tę wiadomość
-
Ktoś ostatnio pytał o dr.Orlinskiego. byłam dzisiaj na USG, fajny lekarz i delikatny. Odpowiedział na wszystkie moje pytania. W środę mam punkcję.
karolcia35, Bejzi, Vaina, ania8306, bbeczka91 lubią tę wiadomość
moja historia
"Gdy nie mamy w sobie gniewu, nie mamy też wrogów, gdy pożera nas nienawiść, widzimy wrogów wszędzie" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPtaszyna wrote:Zobacz na komentarz Vainy wyzej
-
nick nieaktualnyNuterka wrote:Ja mam 3AB. Kompletnie się na tym nie znam. A Ty widzę miałaś podany 3dniowy? Lepiej 3dniowy niż blastka? Kto decyduje, który jest podawany jako pierwszy? Ja też mam jeden trzydniowy 8A. Bardzo żałuję że nie zamrozilismy więcej w 3 dobie ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Pytanie od mojego meza:
Czy gdyby, ewentualnie, tfu tfu to czy w kolejnym cyklu mozemy znow podejsc do crio czy musi byc przerwa?Ptaszyna lubi tę wiadomość
AMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
Ptaszyna wrote:Teoretycznie blastka jest juz bardziej rozwinieta ale sa dziewczyny ktore zachodza w ciaze tylko z 3 dniowcow a sa takie ktore tylko z blastek. To chyba loteria jest. Swiezy transfer robi sie z 3 dniowca chyba zawsze. Jezeli sa jakies mrozaczki to mozesz wybrac czy chcesz 3 dniowca czy blastke
Nuterka - kiedyś przeczytałam że w przypadku blastusi najważniejsze są literki, a jeśli chodzi o to co znaczą te literki/cyferki to ja korzystam z tego https://www.novum.com.pl/pl/leczenie-nieplodnosci/forum-embriologiczne/pytanie/630/Ptaszyna lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Ptaszyna wrote:Teoretycznie blastka jest juz bardziej rozwinieta ale sa dziewczyny ktore zachodza w ciaze tylko z 3 dniowcow a sa takie ktore tylko z blastek. To chyba loteria jest. Swiezy transfer robi sie z 3 dniowca chyba zawsze. Jezeli sa jakies mrozaczki to mozesz wybrac czy chcesz 3 dniowca czy blastke
Co do transferu zaraz w drugim miesiącu po pierwszym ja tak miałam. Warunkiem jest perfekcyjny cykl ponieważ musi być naturalny. Jak tylko dostałam miesiaczke po pierwszym transferze zadzwoniłam do kliniki i nalegalam żeby Panie spytały doktora czy można zrobić drugi transfer od razu. Pan doktor się zgodził miałam zaraz z nim spotkanie powiedział ze cykl musi być naturalny, i perfekcyjny, chodziłam do kliniki praktycznie co drugi dzień i sie udało miałam transfer teraz czekam na testowanie. Trzymajcie kciukiVaina, Bejzi, ania8306, m_d_f lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySeni83 wrote:Ja miałam pierwszy transfer z blastki i nie wyszło to był swiezak. Teraz mam w sobie mrozaczka też blastka.
Co do transferu zaraz w drugim miesiącu po pierwszym ja tak miałam. Warunkiem jest perfekcyjny cykl ponieważ musi być naturalny. Jak tylko dostałam miesiaczke po pierwszym transferze zadzwoniłam do kliniki i nalegalam żeby Panie spytały doktora czy można zrobić drugi transfer od razu. Pan doktor się zgodził miałam zaraz z nim spotkanie powiedział ze cykl musi być naturalny, i perfekcyjny, chodziłam do kliniki praktycznie co drugi dzień i sie udało miałam transfer teraz czekam na testowanie. Trzymajcie kciuki -
nick nieaktualny
-
niezapominajka2017 wrote:Dziewczyny jaka mialyscie @ po antykach i podczas brania gonapeptylu? U mnie dzis 4 dzien po odstawieniu antykow i brania gonapeptylu i jest jakies plamienie ale do @ to jeszcze mu daleko. Czy nie oczekiwac normalnego krwawienia?
Dziewczyny poradzcie cos bo sie martwie i nie czy pisac do pani drStarania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
nick nieaktualnyniezapominajka2017 wrote:Dziewczyny poradzcie cos bo sie martwie i nie czy pisac do pani dr
niezapominajka2017 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Bleh.. ale czemu nie moze byc sztuczny? Ja teraz jestem na sztucznym i byl idealny. Na naturalnym znowu nie bede miala owulacji
-
nick nieaktualnySeni83 wrote:Dr mi powiedział ze nie stosuje się od razu hormonów bo to za wcześnie bo poprzedni transfer miałam stymulowany i może dlatego...ogólnie klinika każe przyjść na wizyte po 3 tyg od wystąpienia krwawienia więc nie zdarzylabys dostać leków nie chcą umawiać z doktorem wcześniej ja mam sytuację wyjątkową no nie mieszkam w pl i przyjechałam tylko na ivf
Seni83 lubi tę wiadomość