Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
ania609 wrote:Sreberko jutro jedziesz na betę?
Czy miałyscie scratching przed in vitro? Czy robi się go w tym samym cyklu co in vitro? w którym dc się go wykonuje bo nie pamiętam
miałam chyba w 19dc poprzedzającego crioAMH 0,54
10.2014 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
05.2015 brak oocytów
03.2016 brak oocytów
08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna
02.2017 IMSI 2 zarodkibeta <0,1
mlr 0%, I seria szczepień mlr 38%
10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio03.2018 crio
09.2018 crio
12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
NK 16,5%
07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942ciąża ektopowa
-
didik34 wrote:Kochana, zaczęłam przez przypadek, bo spotkałam znajomego , który się zajmuje akupunktura. A ze nie trudno zauważyć ostatnio, ze jestem w kiepskim stanie psychicznym , zaproponował mi pomoc. Zaczniemy od ratowania głowy;) potem zajmiemy się endometriozą. To co mnie zaskoczyło , to fakt ze za pomocą pulsu w nadgarstku zdiagnozował moj problem z jelitami i jajnikami.
Byłam dopiero na pierwszym spotkaniu, wiec więcej nie mogę powiedzieć. Będę chodzić co tydzień i zobaczymy jak będzie. Na pewno się z Wami podzielę efektami;)
Co do lekarza to jest nim Bartosz Chmielnicki , przyjmuje w Katowicach na Klonowej 41.
czy ten Pan orientuje się co i jak z IVF ? Nie chce trafić do kogoś kto nie ma o tym zielonego pojęcia i będzie patrzył na mnie jak na ufo1 IVF -1 blastka - criotransfer- po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud !❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
Bardzo przepraszam że tak was trzymałam w niepewności, ale mówiłam wam młyn w robocie, przed wyjściem szefowa mnie wkurzyła normalnie sprowokowała kłótnie i to przed swy co za człek !!! Tak się zdecydować zdenerowalam ahh.
Rano już byłam w przychodni ale nie wiecie ile bylk ludzi, no tego się nie spodziewałam przed świętami, czekałam pół godziny ale musiałam iść już do pracy, i już terax bym wiedziała.....
Co to za pech wczoraj wypadek, dziś to, jakby coś mnie powstrzymywało przed zrobieniem tej bety, w sumie sama też się jakoś nie garnę to takie głupie wolę żyć w nadzieji niż beznadzieji -
nick nieaktualnyOska, on wie o moim ivf i dwóch transferach i nie patrzył na mnie jak na ufo;) Nie znam się na akumpresurze, ale wydaje mi się , ze wiedza na ten temat nie jest konieczna, choć gość ma bardzo wszechstronną :)Tu chodzi o energię w organizmie, której u mnie za dużo w głowie i nogach a za mało w brzuchu. Naszym celem jest jej zrównoważenie
Wiem tez , ze można działać w zakresie endometriozy. Napisz czego konkretnie oczekujesz a zapytam go o to w czwartek:)
oska_m lubi tę wiadomość
-
didik dziękuje, zadzwonię do niego i umówię się na pierwszą wizytę
Ciekawe czy można chodzić na akupunkturę w czasie stymulacji ? bo ja zaczynam gonapeptyl jutro a samą stymulację koło 3-4 stycznia
Ile płacisz za wizytę ?
Przyjmiesz proszę zaproszenie, chciałabym jeszcze kilka pytań zadać na privWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 10:42
1 IVF -1 blastka - criotransfer- po immunosupresji
20.02.19 r. - 2 IVF - 1 blastka - transfer z Accofilem (Kir AA) cud !❤️
18.11.19 r. - synuś ❤️ -
didik34 wrote:Oska, on wie o moim ivf i dwóch transferach i nie patrzył na mnie jak na ufo;) Nie znam się na akumpresurze, ale wydaje mi się , ze wiedza na ten temat nie jest konieczna, choć gość ma bardzo wszechstronną :)Tu chodzi o energię w organizmie, której u mnie za dużo w głowie i nogach a za mało w brzuchu. Naszym celem jest jej zrównoważenie
Wiem tez , ze można działać w zakresie endometriozy. Napisz czego konkretnie oczekujesz a zapytam go o to w czwartek:)
U mnie jest coś podobnego jak piszesz ale dr nie wyjaśniał mi tak szczegółowo działania. Tylko u mnie prawie nie ma dotyku. Domyśliłam się sama, że chodzi o równoważenie energii, bo przez pierwsze 2 spotkania poruszał się między brzuchem a głową a na 3 już tylko nad głową.STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
nick nieaktualnyKochana, właśnie zadzwoniłam do Megrezu upewnić się co i jak:) Możesz podjechać kiedy chcesz , krew zawsze pobiorą . Wyniki zwykle są do 2 h, ale dziś maja ostry dyżur i nie wiadomo o której będą. Babeczka powiedziała, ze lepiej podjechać jutro i będą do 2 h. Tylko nie wiem, czy wytrzymasz
-
nick nieaktualnyoska_m wrote:didik dziękuje, zadzwonię do niego i umówię się na pierwszą wizytę
Ciekawe czy można chodzić na akupunkturę w czasie stymulacji ? bo ja zaczynam gonapeptyl jutro a samą stymulację koło 3-4 stycznia
Ile płacisz za wizytę ?
Przyjmiesz proszę zaproszenie, chciałabym jeszcze kilka pytań zadać na priv
Jasne , ze przyjmę zaproszenie
Njut akupunktura ofkors;) -
nick nieaktualnyDziewczyny co robić.. Ostatnio zrobiłam badanie na czystość pochwy żeby na styczeń być gotowa do inv.. no i wynik nie wyszedł za dobrze więc gin tutejszy z mojej miejscowości przepisał mi globulki dopoch. ale patrze one mi się nie rozpuszczają i wypadają prawie w całości na drugi dzień :/gin nie odbiera i nie wiem może ja coś źle robię <smiech>ale w sumie miałam już nie raz i nie było tego problemu, przestać je brać?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 10:59
-
nick nieaktualnyJanka bierz je normalnie. Jesli czystosc wyjdzie negatywnie to przed transferem podadza Ci taka specjalna kapsulke. Nie znam jej nazwy ani dzialania ale tez sie stresowalam bo po laparoskopii mialam grzybka i balam sie ze nie zdazymy jej wyleczyc- pani dr wtedy mnie uspokoila i powiedziala ze mam sie nie martwic bo wtedy jakas kapsulke podaja.
-
nick nieaktualnyPtaszyna wrote:Janka bierz je normalnie. Jesli czystosc wyjdzie negatywnie to przed transferem podadza Ci taka specjalna kapsulke. Nie znam jej nazwy ani dzialania ale tez sie stresowalam bo po laparoskopii mialam grzybka i balam sie ze nie zdazymy jej wyleczyc- pani dr wtedy mnie uspokoila i powiedziala ze mam sie nie martwic bo wtedy jakas kapsulke podaja.
-
nick nieaktualnyJa na sztucznym wcale nie mam heparyny. Tylko estrofem i luteinę.
Bella popieram każde Twoje słowo. Dodatkowo również nie lubię życzeń. Ani składać ani dostawać. Ta część świąt jest dla mnie katorgą. I w poniedziałek chyba głośno to wszystkim powiem przy Wigilii. Dość robienia czegokolwiek na siłę w moim życiu.
Mam zamiar jedynie odpoczywać i Wy również odpoczywajcie -
Frelcia_ wrote:Ja na sztucznym wcale nie mam heparyny. Tylko estrofem i luteinę.
Bella popieram każde Twoje słowo. Dodatkowo również nie lubię życzeń. Ani składać ani dostawać. Ta część świąt jest dla mnie katorgą. I w poniedziałek chyba głośno to wszystkim powiem przy Wigilii. Dość robienia czegokolwiek na siłę w moim życiu.
Mam zamiar jedynie odpoczywać i Wy również odpoczywajcie -
nick nieaktualnyJanka0909 wrote:Dzięki Ptaszynko, chyba oszaleje do tego stycznia... Skoro te mi się nie rozpuszczają to chyba nie zadziałają?
Miałam kiedyś podobne globulki, ale lekarz zapewnił mnie że wchłonie się odpowiednia ilość leku i nie ma się co przejmować że wylatuje. Bierz zawsze na noc, przez te kilka godzin snu zadziałają tak jak mają. -
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Miałam kiedyś podobne globulki, ale lekarz zapewnił mnie że wchłonie się odpowiednia ilość leku i nie ma się co przejmować że wylatuje. Bierz zawsze na noc, przez te kilka godzin snu zadziałają tak jak mają.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2018, 12:33