Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Cala wrote:Nuterka - u mnie powiódł się transfer na cyklu stymulowanym (lametta plus ovitrelle) . Wcześniej miałam świeży transfer po punkcji - nieudany, oraz dwa transfery na cyklu sztucznym z blokada owulki - również nieudane
Do tego miałam małe endo, ok 9 a naturalnie mam 12.
Opcję stymulacji też biorę pod uwagę, bo w jedną ciążę zaszłam na Clo.STARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Nuterka wrote:Dzięki Cala. Ja będę miała na sztucznym z blokadą owulki i wcale się nie cieszę, bo póki co to nie spotkałam się tu jeszcze by ten sposób dał donoszoną ciąże.. Na pewno jakieś są, ale chyba najmniejszy odsetek.
A orientujecie się jak Yummy miała? Wiem, że crio, ale na jakim cyklu?Nuterka lubi tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:Ptaszek daj zdjęcie z efektami fryzury choćby od tyłu
chociaż makijaż też bym chętnie zobaczyła , uwielbiam takie rzeczy
Ja dziś uczę się na ustny i pisemny z Anglika na jutro, ale na wieczór mam procenty
Didik i ptaszek bawcie się dobrze
Honorata oby szybko minęło !
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Miłego, dziewczyny! Honorata, dostałaś już okres? Ja mam ostatnie 11 dni Provery i - sorki za określenie - zalewa mnie błoto. Nigdy nie miałam takich obfitych plamień i to dzień w dzień. To mi rujnuje życie seksualne
Ja mam przyjść w 10-14 dc do pani dr, ale nie wzięłam pod uwagę, że miałabym na to tak długo czekać. Pisałaś do pani dr?
Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Ptaszyna wrote:Dajcie mi worek pokutny! Kur..
Wracam do domu i ide myc glowe.
Mialy byc delikatne fale a mam spieczone loki to na samych koncach bo gora jest prosta.
Ciecia nawet nie moge ocenic bo nie wyprostowali mi wlosow i gow.. widzialam.
Ojej... kurczę nieraz tak miałam jak wracałam od fryzjera, byłam głowę i szłam w wyprostowanych na imprezy. A raz to mnie tak obcial fryzjer że chodziłam w czapce przez 3 miesiące...
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
Heidi Di wrote:Miłego, dziewczyny! Honorata, dostałaś już okres? Ja mam ostatnie 11 dni Provery i - sorki za określenie - zalewa mnie błoto. Nigdy nie miałam takich obfitych plamień i to dzień w dzień. To mi rujnuje życie seksualne
Ja mam przyjść w 10-14 dc do pani dr, ale nie wzięłam pod uwagę, że miałabym na to tak długo czekać. Pisałaś do pani dr?
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualnyHonorata02 wrote:Ojej... kurczę nieraz tak miałam jak wracałam od fryzjera, byłam głowę i szłam w wyprostowanych na imprezy. A raz to mnie tak obcial fryzjer że chodziłam w czapce przez 3 miesiące...
Az sie boje tego co zobacze.
Boje sie ze cos spieprzyla bo nie pokazala mi jak wlosy z tylu wygladaja.. -
Ptaszyna wrote:Juz umylam. Zaraz bede suszyc.
Az sie boje tego co zobacze.
Boje sie ze cos spieprzyla bo nie pokazala mi jak wlosy z tylu wygladaja..
Kurczę szkoda włosów. Może ładnie obciela akurat, sama muszę isc sobie troszkę pociąć końcówki.
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualnyHonorata02 wrote:Kurczę szkoda włosów. Może ładnie obciela akurat, sama muszę isc sobie troszkę pociąć końcówki.
Kolor nie do konca taki jak chcialam ale jest ok, moze byc. Okreslilabym moje zadowolenie na 4/5.
Ale loki byly tragiczne- to najgorsza fryzura jaka mialam zrobiona przez cale zycie. Przylizany baran. O fe!:p
Pykne Wam pozniej zdjecie ale wrzuce je tu tylko na chwile;) -
Koleżanka bardzo poleca salon Oh my hair! z Kato. Ma b. twarzowy kolor i dobre cięcie. Ja jeszcze się nie zmotywowałam, bo zwykle chodzę tam, gdzie w wolnej chwili mogę dodreptać pieszo, ale jakby ktoś szukał sprawdzonego salonu, to może się przyda. Na Fb mają trochę inspiracji.Starania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
Ptaszyna wrote:Po wysuszeniu nadal tragedia, ale po wyprostowaniu juz jest calkiem ladnie. Odrazu wlosy uniosly mi sie w gore, i suszylam je doslownie 5 minut- zawsze trwalo to 20.
Kolor nie do konca taki jak chcialam ale jest ok, moze byc. Okreslilabym moje zadowolenie na 4/5.
Ale loki byly tragiczne- to najgorsza fryzura jaka mialam zrobiona przez cale zycie. Przylizany baran. O fe!:p
Pykne Wam pozniej zdjecie ale wrzuce je tu tylko na chwile;)
No więc wcale tak źle nie wyszło...idę pracować, byle do 22:00.
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualnyHej, jakiś czas mnie tu nie było miałam dużo pracy:/ coś się pozmieniało jakieś nowe ciążę? Ja nie umiem dostać tego cholernego okresu i jestem dzisiaj już zła na to wszystko.. Mieliśmy zacząć stymulacje a tymczasem nie wiem co to będzie
chyba w poniedziałek Ptaszyna rusza drugi raz?
-
nick nieaktualnysrebrzysta wrote:Ptaszek a to najmodniejsza ostatnio fryzura z góry proste i doły loki wywinięte, często chodziłam na to uczesanie a teraz nauczyłam się i sama robię, może tobie akurat nie przypadło do gustu, chyba że tak nieudolnie zrobione a jak makijaż?
Pamietacie ta mala z simpsonow? To tak wygladalam -
nick nieaktualny