Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidik34 wrote:Ptaszyna pięknaś. Podobają mi się takie krótkie włoski . Ja jednak jakbym tak obcięła moje, to stałabym się dzieckiem z wyglądu
Poczekam na takie cięcie z 20 lat, wtedy będę się odmładzać
Mnie "postarzyly". W krotkich duzo mlodziej wygladalam. Teraz... dojrzalej? Powazniej?
-
ania609 wrote:No proszę mi też endo słabo rośnie a mi lekarz nie Pr, episal tych tabletekStarania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
nick nieaktualny
-
ania609 wrote:Bella śliczny kolor też właśnie chcę coś podobnego.. Na tym kolarze co miałaś zrobili ci tylko refleksy? Ja nigdy nie jestem zadowolona z fryzjera..
Ptaszynko twojego zdjęcia nie umiem otworzy..moze dlatego że piszę z telefonu, narazie nie mam dostępu do kompa
Na drugie zdjecie zdazylam
Nie wygladasz jakby cos nie wyszlo -
Bella, teraz już wiem skąd Twój nick. Piękne włosy, piękna Ty! Fajnie, że możemy Was zobaczyć. Ptaszyna, zupełnie inaczej sobie Ciebie wyobrażałam. Super wyglądasz, taka młodziutka jesteś... aaa i masz bardzo gustowne wnętrze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2019, 11:56
Ptaszyna, Bella93 lubią tę wiadomość
-
Bella piękne włosy, też mam takie długie,
Ptaszku zdążyłam na drugie zdjęcie podbijam nie wyglądasz jakbyś coś nie wyszło, bardzo gustownie ale kolor wydaje mi się taki jak miałaś, chyba nie wiele zmieniony ? A to zdjęcie w awatarze jest twoich włosów z tyłu?Bella93 lubi tę wiadomość