Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Na rozpisce mamy napisane ze maja być dwa negatywne wyniki zeby odstawić, to byś musiała jeszcze w 9 dniu powtórzyć. A co to wogole z pesymistyczne teoretyczne rozważania ?!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 20:11
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Ptaszyna wrote:Z pytan jeszcze takich teoretycznych. Ostatni prolutex biore w niedziele dlatego w poniedzialek chce powtorzyc bete bo jak cos to bede musiala jechac do Angeliusa wykupic kolejne opakowanie.
Jesli beta wyjdzie negatywnie to czy 7dpt blastocysty wynik bedzie juz 100% pewny?06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
nick nieaktualnybz10 wrote:Na rozpisce mamy napisane ze maja być dwa negatywne wyniki zeby odstawić, to byś musiała jeszcze w 9 dniu powtórzyć. A co to wogole z pesymistyczne teoretyczne rozważania ?!
-
nick nieaktualnyVaina wrote:Wg mnie w 90%, pisałabym wtedy do doktorki, ale o czym mówimy, jasne że będziesz do niej pisać, ale żeby pochwalić się
Jeszcze raz dziewvzyny - czy ewentualna negatywna beta w 7dpt blastocysty jest juz miarodajnym wynikiem czy jeszcze moze wyjsc pozytywna?
Pani dr mowila ze 5dpt beta powinna wynosic 5. -
Jak po poprzednim transferze zaczęłam krwawić w 5dpt to kazali brać leki i zrobić betę nie wcześniej niż w 8 dniu a później powtórzyć po dwóch dniach i dopiero leki odstawic5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna podzwon po aptekach może maja ten prolutex u was na miejscu albo sprowadza. Te 170zl w porównaniu do całej procedury to w sumie mały koszt, jeśli wyjdzie pozytywna to i tak go wykorzystasz a jeśli odpukać negat to wykorzystasz w następnym transferze lub odsprzedasz5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualnyPtaszyna wrote:Pani dr odpisuje poznym wieczorem a ja na pon juz nie mam prolutexu wykupionego..
Jeszcze raz dziewvzyny - czy ewentualna negatywna beta w 7dpt blastocysty jest juz miarodajnym wynikiem czy jeszcze moze wyjsc pozytywna?
Pani dr mowila ze 5dpt beta powinna wynosic 5. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybz10 wrote:Ptaszyna podzwon po aptekach może maja ten prolutex u was na miejscu albo sprowadza. Te 170zl w porównaniu do całej procedury to w sumie mały koszt, jeśli wyjdzie pozytywna to i tak go wykorzystasz a jeśli odpukać negat to wykorzystasz w następnym transferze lub odsprzedasz
Nie moge dzwonic do innych aptek bo mam odpis recepty do apteki w angeliusie. -
nick nieaktualnydidik34 wrote:Ile potrzebujesz tego prolutexu? Mam coś w domu, mogę Ci wysłać, żebyś czuła się spokojna;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 20:42
-
nick nieaktualnyMnie zatkało jak usłyszałam w aptece kwotę 399 zł do zapłaty za dwie paczki duphastonu i 2 paczki prolutex.
Ja w 1dpt plamilam więc dostałam oprócz 3x2 luteiny 3x2 progesteron i ten prolutex ... I tak mam wrażenie że ten progesteron chyba jest na niskim poziomie -
Ptaszyna ja odstawialam leki jak beta byla negatywna, ale ja to ja. Po prostu nie wierzylam ze nagle podskoczy, Co innego jakby beta byla dodatnia to robie powtorke ale jak jest 0 czy 2 to wiem ze nic z tego.
Mysle zebys zrobila w 7 dniu a potem w 9 i jak bylaby negatywna to odstawiasz lekiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 20:45
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ptaszyna wrote:Nie wiem ile bo nikt mi nie chce powiedziec czy ewentualna negatywna beta 7dpt blastocysty oznacza brak ciazy czy jest jeszcze szansa ze beta podskoczy np 9dpt. Teoretycznie skoro 5dpt powinna wynosic 5 to 7dpt powinna na 100% wyjsc.5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:Mnie zatkało jak usłyszałam w aptece kwotę 399 zł do zapłaty za dwie paczki duphastonu i 2 paczki prolutex.
Ja w 1dpt plamilam więc dostałam oprócz 3x2 luteiny 3x2 progesteron i ten prolutex ... I tak mam wrażenie że ten progesteron chyba jest na niskim poziomie -
Dr kilka razy mi powiedział ze maja procedury jakie maja bo już dużo przypadków widzieli5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualnybz10 wrote:A jakby któraś z nas zadała takie pytanie to miałabyś odwagę odpisać ze tak można odstawić leki po badaniu w 7 dniu po transferze pomimo tego ze w rozpisce od lekarza jest co innego napisane?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 20:50
-
Ptaszyna Mysle zebys zrobila w 7 dniu bete a potem w 9 i jak bylaby negatywna to odstawiasz leki
bz10 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:Ptaszyna ja odstawialam leki jak beta byla negatywna, ale ja to ja. Po prostu nie wierzylam ze nagle podskoczy, Co innego jakby beta byla dodatnia to robie powtorke ale jak jest 0 czy 2 to wiem ze nic z tego.
Mysle zebys zrobila w 7 dniu a potem w 9 i jak bylaby negatywna to odstawiasz leki