Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a tak z innej beczki, czy macie po lekach problem z owłosieniem w miejscach, w których wcześniej go nie było? Nigdy nie miałam na twarzy meszku a teraz mam mocno widoczny zwłaszcza po przypudrowaniu, najgorzej jest przy uszach i na brodzie. Już zaczęłam myslec o laserze...5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
nick nieaktualnybz10 wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki, czy macie po lekach problem z owłosieniem w miejscach, w których wcześniej go nie było? Nigdy nie miałam na twarzy meszku a teraz mam mocno widoczny zwłaszcza po przypudrowaniu, najgorzej jest przy uszach i na brodzie. Już zaczęłam myslec o laserze...
-
nick nieaktualnysAnsa_28 wrote:Dziewczyny mam wynik biocenozy. Wg mnie jest ok, możecie rzucić okiem ?
Skala Nugenta:2
komórki nabłonka płaskiego : 5-30 wpw
leukocyty : 5-30 wpw
Lactobacillus spp : 2-4 wpw
pałeczki G(-) : 5-30 wpw
ziarenkowce G(+) : 2-4 wpw
pałeczki G(+/-) chwiejne : brak w preparacie
pałeczki G(+/-) zakrzywione : brak w preparacie
blastospory : brak w preparacie
clue cells : brak w preparacie
Komentarz:
0-3 pkt Nugenta - prawidłowa flora pochwy 4-6 pkt Nugenta - stan pośredni
7-10 pkt Nugenta - bakteryjna waginozasAnsa_28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poziomka25 wrote:Tak robiłam. Ja się nie zastanawiałam w sumie nad długością tych igieł. Jestem osobą która na widok większej ilości krwi mdleje i sama się sobie dziwię ale lubię się kłuć i czuję się wtedy jak bohaterka.
Już robiłam ten zastrzyk i nie jest źle. Zawsze szukam takiego miejsca gdzie nie boli wkłucie a jak wbije i boli wciskanie to zmieniam miejsce.5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
Ptaszyna wrote:Bella, Vaina, Yos, Didik i reszta dziewczyn ktorym udalo sie zaciazyc- mialyscie plamienie implantacyjne?
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poziomka25 wrote:A nie wiem. Nawet nie chce mi się myśleć o tym. Miałam 3. Dniowego. Powinnam chyba sprawdzić 22.015 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualny
-
Ja do szaneckiego ale mega miał wiecznie opóźnienie, nieraz nawet po 2h. Czerwinska mi robiła iui i kilka razy byłam u niej na podglądzie. Dziwna kobieta moim zdaniem.5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
A co do twojego nastawienia to lepiej być miło zaskoczonym niż się nakręcać niepotrzebnie. Trzymaj tak dalej!! Ale bardziej w kierunku neutralnym niż negatywnym5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualny
-
Poziomka25 wrote:Dziwna to mało powiedziane. Jej sztuczny uśmiech i 5 minutowe wizyty to upokorzenie dla pacjentów. U Czerwińskiej też były zawsze kolejki ale ona 5 ludzi przyjmowała do 30 min.
Mistrz empatii wywiadu z pacjentem i wszystkiego.
na pierwszej wizycie jak u niej byłam to bez wywiadu powiedziała ze nie ma na co czekac trzeba in vitro robic
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale ona tam jest właścicielka tego przybytku wiec nie ma dziwów ze ludzi na in vitro bez badań pcha, i na iui bez względu jak stymulacja przebiegała. Kasa się musi zgadzac
Poziomka25 lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
Poziomka25 wrote:No tak. Żeby też nie tracić dużo czasu na przebieranie bo uśmiech mógłby zniknąc. Szkoda wracac do tych wizyt.
Ty ta blastki 2bb miałaś z 5 czy 6 doby ?5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
bz10 wrote:Ja do szaneckiego ale mega miał wiecznie opóźnienie, nieraz nawet po 2h. Czerwinska mi robiła iui i kilka razy byłam u niej na podglądzie. Dziwna kobieta moim zdaniem.
bylam u Szanieckiego 2 razy, lekarz wg fajny. Natomiast Czerwinska to jakas porazka!Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️