Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Ptaszyna wrote:Skoro zakladasz ze bedzie dobrze i jestes optymistka to czemu jesres zla na lekarza i kombinujesz z wizyta?06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
bz10 wrote:Mnie to lotto
jak się uda to będę siedzieć pod detektorem i koniec <śmiech>
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
Vaina wrote:bo mni lekarz nie nastawił optymistycznie, optymistką jestem stanowczo w stosunku do drugiego malucha
Najwyzej niczego nowego sie nie dowiesz, a nic zlego sie nie stanie.Vaina lubi tę wiadomość
-
Vaina a nie masz jakiegoś pakietu medicover z pracy? Tam są szybko terminy5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
Dzięki dziewczyny, teraz jestem w pracy ale po pracy zadzwonię i się umówię
Pakietu nie mam w pracy. Ale znalazłam juz lekarza gdzie niby są szybkie terminy, nie zależy mi na wybitnym lekarzu(ale złych opinie nie ma) bo u mojego zostaję, teraz chcę tylko sprawdzićWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 11:03
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
Vaina ja na poczatku latalam do lekarza co tydzien, dlatego podziwiam cie ze chcesz miesiac czekac, nie dalabym rady, chyba bym zwariowala z niepewnosci itp
edit widze ze jednak idziesz do lekarza wczesniejWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 11:45
Vaina lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Ptaszyna wrote:W ogole to jestem ciekawa czemu nie dostalam wiekszej dawki luteiny i dodatkowo duphastonu tylko ten prolutexSTARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Ptaszyna wrote:W ogole to jestem ciekawa czemu nie dostalam wiekszej dawki luteiny i dodatkowo duphastonu tylko ten prolutex
ja mialam utrogestan, dupka i agolutin a potem prolutex
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Nie bedzie bolec? Do konca wklulalyscie igle?
ja nabieralam igla albo 7 albo 8 do strzykawki a potem igle mialam 4,5 albo 5 zeby podac sobie w brzuch,Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedloteh wrote:To prawie żadna różnica
Dasz radę
Ostatnio gdzie sie nie pikne to trafiam w naczynko
Dzis moj 1dpt. Czuje sie normalnie. Nie mam skurczy ani nic z tych rzeczy. Jestem tylko mega zmeczona ale pewnie wczorajszym dniem;)
Komu sie teraz zapowiada transfer? -
Ptaszyna, nie musisz wbijac calej.
A tak na oko wydaje sie gruba -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Bo jest tez grubsza.
Nie zebym byla az tak delikatna ale mam juz obolaly brzuch
Ja po kilkunastu dniach tez zaczynam stekac przed robieniem zastrzyku. Tylko mnie to dupa bolalaPtaszyna lubi tę wiadomość