Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poziomka25 wrote:Ja ostatnio doczytałam że moja jedyna blastki 2 bb jest z 6 doby. Wynik cudowny.5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
nick nieaktualny
-
A te które mam ab w piątej dobie były jeszcze 1ab i dlatego mi ich nie podali choć są lepsze teoretycznie niż bb. Ale tez widac ze chociaż powoli to nadal się dzieliły.5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
bz10 wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki, czy macie po lekach problem z owłosieniem w miejscach, w których wcześniej go nie było? Nigdy nie miałam na twarzy meszku a teraz mam mocno widoczny zwłaszcza po przypudrowaniu, najgorzej jest przy uszach i na brodzie. Już zaczęłam myslec o laserze...
-
Martinka wrote:Ja właśnie ostatnio pisałam, że za niedługo będę facetem:-; Nie miałam nigdy takiego meszku
karolcia35 lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
srebrzysta wrote:Bz10 jak masz jakieś leki to poczekaj z oddawaniem jak będę w trakcie tych badań to bym od ciebie wzięła - odkupiła5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualnybz10 wrote:Dziewczyny a tak z innej beczki, czy macie po lekach problem z owłosieniem w miejscach, w których wcześniej go nie było? Nigdy nie miałam na twarzy meszku a teraz mam mocno widoczny zwłaszcza po przypudrowaniu, najgorzej jest przy uszach i na brodzie. Już zaczęłam myslec o laserze...
-
edloteh wrote:A nie brałaś przypadkiem encortonu przez dłuższy czas? I nie odstawiłaś go niedawno....5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
-
Ja też mam z tym problem na twarzy od jakiegoś czasu zaczęły rosnąć mi włosy dość mocno widoczne.. Byłam jakiś tydzień temu u kosmetyczki na konsultacji w sprawie lasera ale nie ma szans jak się bierze sterydy albo heperyne nie można stosować lasera a zabiegów jest potrzebnych ok 5 w odstępie ok 3-6tyg.
-
nick nieaktualny
-
Ja też mam meszek na brodzie, biuście,brzuchu. Szpeci to strasznieMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bejzi wrote:
Vaina, srebrzysta, karolcia35, njut lubią tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
-
nick nieaktualnyZ pytan jeszcze takich teoretycznych. Ostatni prolutex biore w niedziele dlatego w poniedzialek chce powtorzyc bete bo jak cos to bede musiala jechac do Angeliusa wykupic kolejne opakowanie.
Jesli beta wyjdzie negatywnie to czy 7dpt blastocysty wynik bedzie juz 100% pewny?