Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Uuu jeahhh @ nadeszła. Zaczynam od dzisiaj pakować estrofem5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoziomka25 wrote:Ja chyba we wtorek zrobię. To będzie 10 dpt jak wyjdzie poniżej to ostawie a w testy bawić się nie bede.
Poziomka25 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy możliwe że w przeciagu niecalego miesiąca tsh spadło z ponad 4 do 0,27 ? Czy któraś z Was miała takie skoki ? Mam zwiekszona dawkę z 75 do 100 letroxu i tak mi spadło hmmm i czy mozna z takim wynikiem do in vitro podchodzić ciekawe czy dalej mi się nie będzie obniżać hmm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:44
Misia7 -
Jeśli ft4 jest w gornej granicy normy to moim zdaniem mozesz podchodzic i zapewne dawke trzeba bedzie zmiejszyc.
Mi tez szybko spada na zwiekszonej dawceMisia7 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisia7 wrote:Dziewczyny czy możliwe że w przeciagu niecalego miesiąca tsh spadło z ponad 4 do 0,27 ? Czy któraś z Was miała takie skoki ? Mam zwiekszona dawkę z 75 do 100 letroxu i tak mi spadło hmmm i czy mozna z takim wynikiem do in vitro podchodzić ciekawe czy dalej mi się nie będzie obniżać hmm
Misia7 lubi tę wiadomość
-
A jeszcze takie pytanie w sumie do dziewczyn których faceci mają kiepskie nasienie
chodzi o alkohol, czy przed in vitro nie pili np ok 3 miesięcy bo cykl dojrzewania wynosi 72 dni czy jak to u Was wyglądało?
chociaż alko osłabia nasienie więc pytanie do wszystkich kto podchodzi do in vitro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:12
Misia7 -
nick nieaktualnyMisia7 wrote:A jeszcze takie pytanie w sumie do dziewczyn których faceci mają kiepskie nasienie
chodzi o alkohol, czy przed in vitro nie pili np ok 3 miesięcy bo cykl dojrzewania wynosi 72 dni czy jak to u Was wyglądało?
chociaż alko osłabia nasienie więc pytanie do wszystkich kto podchodzi do in vitro
Przy slabym nasieniu zwykle robi sie picsi ktore omija problem kiepskiej morfologii i hba.
A hba jak widac mamy tragiczne. Tak jak pani dr przy fatalnej morfologii jeszcze wierzyla w naturalna ciaze tak przy wynikj hba nie pozostawila nam zludzen. -
Ptaszyna wrote:Pil okazjonalnie- zwykle 1-2piwa przez weekend. Zdrowo sie odzywia, uprawia duzo sportu, nie pali, przyjmowal witaminy i profertil (?) A i tak morfologia wyszla 1%
Przy slabym nasieniu zwykle robi sie picsi ktore omija problem kiepskiej morfologii i hba.
A hba jak widac mamy tragiczne. Tak jak pani dr przy fatalnej morfologii jeszcze wierzyla w naturalna ciaze tak przy wynikj hba nie pozostawila nam zludzen.no my mieliśmy picsi ale nie wyszło
zobaczymy jak będzie na długim protokole
bo myśleliśmy żeby nic nie pil przez te ok 3 miesiące dla wzmocnienia ale to po prostu zero alko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:28
Misia7 -
nick nieaktualnyMój stosował dietę, zero alko, worek witamin, a wyniki bez zmian, baa nawet lekko się pogorszyły. Wcześniej jadł normalnie, pił w weekendy, a czasem i wieczorami piwo jak taką miał zmianę w pracy, że mógł. Ogrom ludzi pije, pali, źle się odżywia, a w życiu problemów z ciąża nie mieli. Masa ludzi ma złe wyniki, a dzieci mają i ani nie wiedzą, że mają złe wyniki. Ja już mojemu nie mówię, że ma się nie wiadomo jak pilnować z jedzeniem i trybem życia. Już jesteśmy tym wszystkim po prostu zmęczeni. A efekty jak widać żadne.
-
A mój bral przez 2 miesiące pregnyl Plus witaminy Plus maca i się polepszyly mu wyniki
i wtedy dopiero lekarz dal zielone światło do in vitro
z tego co pamiętam miał przed kuracja poniżej mln a po ponad i pokazały się o prawidłowej budowie i ruchliwość
widzę że tylko mój lekarz zastosował pregnyl u faceta
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Nie wiem co tak na mnie dziala ale trzeci dzien z rzedu mam poranna drzemke
Przy lewym jajniku mnie boli jak przy owulacji
na mnie dzialalo bardzo relanium. Bralam w dniu transferu i potem jeszcze wieczorem, No i kolejne dni po transferze, Bralam 3 dni po 2 tabl rano i wieczorem. Potem spalam i spalam
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyYoselyn82 wrote:na mnie dzialalo bardzo relanium. Bralam w dniu transferu i potem jeszcze wieczorem, No i kolejne dni po transferze, Bralam 3 dni po 2 tabl rano i wieczorem. Potem spalam i spalam
Jak Wam mija dzien? Ja mam cala podloge w psich lapkach - ledwo sie hamuje, zeby jej nie umyc