X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Angelius Provita- Katowice
Odpowiedz

Angelius Provita- Katowice

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2020, 17:44

Yoselyn82, bz10, njut, Misia7, srebrzysta lubią tę wiadomość

• bz10 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2019, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu jeahhh @ nadeszła. Zaczynam od dzisiaj pakować estrofem :-) :-)

5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB :-(, 04.II crio 2AB :-( , crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️ :-) l22n4z17e4pubq4y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka25 wrote:
    Ja ok. 17 ale chyba nie ma to większego znaczenia :) Jeśli Ty miałaś transfer 2 dni po mnie blastki to w sumie powinnyśmy testować w tym samym dniu;)
    Kiedy planujesz?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Kiedy planujesz?:)
    Ja chyba we wtorek zrobię. To będzie 10 dpt jak wyjdzie poniżej to ostawie a w testy bawić się nie bede.

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poziomka25 wrote:
    Ja chyba we wtorek zrobię. To będzie 10 dpt jak wyjdzie poniżej to ostawie a w testy bawić się nie bede.
    No ja juz odstawilam 9dpt przy becie 0.1 (3dniowiec). Ale 10dpt powtorzylam jezzcze wynik do pewnosci

Poziomka25 lubi tę wiadomość

• Misia7 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2019, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy możliwe że w przeciagu niecalego miesiąca tsh spadło z ponad 4 do 0,27 ? Czy któraś z Was miała takie skoki ? Mam zwiekszona dawkę z 75 do 100 letroxu i tak mi spadło hmmm i czy mozna z takim wynikiem do in vitro podchodzić ciekawe czy dalej mi się nie będzie obniżać hmm

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 20:44

Misia7
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2019, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli ft4 jest w gornej granicy normy to moim zdaniem mozesz podchodzic i zapewne dawke trzeba bedzie zmiejszyc.

Mi tez szybko spada na zwiekszonej dawce

Misia7 lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia7 wrote:
    Dziewczyny czy możliwe że w przeciagu niecalego miesiąca tsh spadło z ponad 4 do 0,27 ? Czy któraś z Was miała takie skoki ? Mam zwiekszona dawkę z 75 do 100 letroxu i tak mi spadło hmmm i czy mozna z takim wynikiem do in vitro podchodzić ciekawe czy dalej mi się nie będzie obniżać hmm
    Mi bez lekow tak skacze- zalezy od stresu.

Misia7 lubi tę wiadomość

• Misia7 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2019, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze takie pytanie w sumie do dziewczyn których faceci mają kiepskie nasienie ;) chodzi o alkohol, czy przed in vitro nie pili np ok 3 miesięcy bo cykl dojrzewania wynosi 72 dni czy jak to u Was wyglądało? ;) chociaż alko osłabia nasienie więc pytanie do wszystkich kto podchodzi do in vitro ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:12

Misia7
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia7 wrote:
    A jeszcze takie pytanie w sumie do dziewczyn których faceci mają kiepskie nasienie ;) chodzi o alkohol, czy przed in vitro nie pili np ok 3 miesięcy bo cykl dojrzewania wynosi 72 dni czy jak to u Was wyglądało? ;) chociaż alko osłabia nasienie więc pytanie do wszystkich kto podchodzi do in vitro ;)
    Pil okazjonalnie- zwykle 1-2piwa przez weekend. Zdrowo sie odzywia, uprawia duzo sportu, nie pali, przyjmowal witaminy i profertil (?) A i tak morfologia wyszla 1% :/

Przy slabym nasieniu zwykle robi sie picsi ktore omija problem kiepskiej morfologii i hba.
    A hba jak widac mamy tragiczne. Tak jak pani dr przy fatalnej morfologii jeszcze wierzyla w naturalna ciaze tak przy wynikj hba nie pozostawila nam zludzen.

• Misia7 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2019, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Pil okazjonalnie- zwykle 1-2piwa przez weekend. Zdrowo sie odzywia, uprawia duzo sportu, nie pali, przyjmowal witaminy i profertil (?) A i tak morfologia wyszla 1% :/

Przy slabym nasieniu zwykle robi sie picsi ktore omija problem kiepskiej morfologii i hba.
    A hba jak widac mamy tragiczne. Tak jak pani dr przy fatalnej morfologii jeszcze wierzyla w naturalna ciaze tak przy wynikj hba nie pozostawila nam zludzen.
    Mój też profertil albo fertilman plus ehh u nas też hba było 42 jak robił z rok temu ;) no my mieliśmy picsi ale nie wyszło :/ zobaczymy jak będzie na długim protokole :) bo myśleliśmy żeby nic nie pil przez te ok 3 miesiące dla wzmocnienia ale to po prostu zero alko

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 stycznia 2019, 21:28

Misia7
  • Misia7 Przyjaciółka

Wysłany: 16 stycznia 2019, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I dlatego się zastanawiam jak to u innych wygląda :)

Misia7
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2019, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde mój nie ogranicza, ale piję tylko piwo

hchypc0zgq8syrex.png
  • srebrzysta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2019, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem wam że mi się jakieś cuda dzieją w tym cyklu, masakra

hchypc0zgq8syrex.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 stycznia 2019, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój stosował dietę, zero alko, worek witamin, a wyniki bez zmian, baa nawet lekko się pogorszyły. Wcześniej jadł normalnie, pił w weekendy, a czasem i wieczorami piwo jak taką miał zmianę w pracy, że mógł. Ogrom ludzi pije, pali, źle się odżywia, a w życiu problemów z ciąża nie mieli. Masa ludzi ma złe wyniki, a dzieci mają i ani nie wiedzą, że mają złe wyniki. Ja już mojemu nie mówię, że ma się nie wiadomo jak pilnować z jedzeniem i trybem życia. Już jesteśmy tym wszystkim po prostu zmęczeni. A efekty jak widać żadne.

• srebrzysta Autorytet

Wysłany: 16 stycznia 2019, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie Nuterka też już tak mamy. Coś trzeba z tego życia mieć a nie ciągle zakazy.
    Jak to się ma do tych meneli co mają dzieci, często pijących jabole a nie takie trunki jak my... Wszystko to takie niesprawiedliwe...

hchypc0zgq8syrex.png
  • Quczi Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój bral przez 2 miesiące pregnyl Plus witaminy Plus maca i się polepszyly mu wyniki :) i wtedy dopiero lekarz dal zielone światło do in vitro :) z tego co pamiętam miał przed kuracja poniżej mln a po ponad i pokazały się o prawidłowej budowie i ruchliwość :) widzę że tylko mój lekarz zastosował pregnyl u faceta :) :)

bl9ch371t8hhoupo.png
    8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
    Serafin Clinic skierowanie na in vitro
    Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
    Ciaza bliźniacza bez problemów
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2019, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem co tak na mnie dziala ale trzeci dzien z rzedu mam poranna drzemke

Przy lewym jajniku mnie boli jak przy owulacji :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 09:58

• Yoselyn82 Autorytet

Wysłany: 17 stycznia 2019, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptaszyna wrote:
    Nie wiem co tak na mnie dziala ale trzeci dzien z rzedu mam poranna drzemke

Przy lewym jajniku mnie boli jak przy owulacji :/

na mnie dzialalo bardzo relanium. Bralam w dniu transferu i potem jeszcze wieczorem, No i kolejne dni po transferze, Bralam 3 dni po 2 tabl rano i wieczorem. Potem spalam i spalam :D

Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️

Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️

Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
    ❤️❤️❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 stycznia 2019, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yoselyn82 wrote:
    na mnie dzialalo bardzo relanium. Bralam w dniu transferu i potem jeszcze wieczorem, No i kolejne dni po transferze, Bralam 3 dni po 2 tabl rano i wieczorem. Potem spalam i spalam :D
    No ale ja juz dzis nie bralam relanium a drzemke musialam odbebnic.. Cos innego musi tak na mnie dzialac.

Jak Wam mija dzien? Ja mam cala podloge w psich lapkach - ledwo sie hamuje, zeby jej nie umyc ;)

‹‹ 949 950 951 952 953 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ