Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janka ale wam się poszczęściło
gratulacje
Janka0909 lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidik34 wrote:Janka, spadłam z krzesła
Szok, co?! Gratuluje!!!:*Bejzi, didik34, Nuterka, minia61 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch kochana , wszystkie Ci tu zazdrościmy. Bądź dobrej myśli , a my będziemy trzymać kciuki i napewno wszystko będzie ok!
Nie wiem, czy w naturalnej ciąży pobolewa brzuch, ale w moich dwóch zawsze coś ciągnęło , pikalo. Kiedy idziesz do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 16:57
Janka0909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydidik34 wrote:Ach kochana , wszystkie Ci tu zazdrościmy. Bądź dobrej myśli , a my będziemy trzymać kciuki i napewno wszystko będzie ok!
Nie wiem, czy w naturalnej ciąży pobolewa brzuch, ale w moich dwóch zawsze coś ciągnęło , pikalo. Kiedy idziesz do lekarza?
Bardzo będę wdzięczna za każde kciukito forum bardzo mi pomogło i wierzę, że każda z nas doczeka takiego malusiego cudu
Ptaszyna, Misia7, didik34, Bejzi, NieJa, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia7 wrote:Właśnie też się nad tym zastanawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 18:23
-
nick nieaktualny
-
didik34 wrote:To lekarz również będzie w szoku
Ja zazdroszczę , nie będę ściemniać , ale również się cieszę , i to jeszcze bardziej niż zwykle- cud nad cudami się zdarzył na naszym wątku
Czasem czekaja az odwrócimy wzrok zeby mogly sie nam zdarzycdidik34, monik123 lubią tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊