Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Janka ale wam się poszczęściło
gratulacje
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDidik szok to mało powiedziane, zrobiłam test i patrzę jedna kreska mocno wyraźna to sobie myślę - ok nic z tego więc go odlozylam na stolik i robiłam sobie kawę.. Odwróciłam się żeby go wyrzucić, patrzę i aż sobie usiadłam.. Druga może nie zbyt wyraźna tak jak pierwsza ale jest! Szczerze to siedziałam tak dłuższa chwilę i aż się spóźniłam do pracy.. Dziękuję Wam wszystkim kochane za dobre słowo:* muszę wam się przyznać że z tą radością to tak ostrożnie podchodzę.. Od czasu do czasu pobolewa mnie brzuch nie wiem czy to normalne?didik34 wrote:Janka, spadłam z krzesła

Szok, co?! Gratuluje!!!:*
Bejzi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, minia61 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAch kochana , wszystkie Ci tu zazdrościmy. Bądź dobrej myśli , a my będziemy trzymać kciuki i napewno wszystko będzie ok!
Nie wiem, czy w naturalnej ciąży pobolewa brzuch, ale w moich dwóch zawsze coś ciągnęło , pikalo. Kiedy idziesz do lekarza?Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 16:57
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW sobotę powtarzam betę, i w poniedziałek lekarzdidik34 wrote:Ach kochana , wszystkie Ci tu zazdrościmy. Bądź dobrej myśli , a my będziemy trzymać kciuki i napewno wszystko będzie ok!
Nie wiem, czy w naturalnej ciąży pobolewa brzuch, ale w moich dwóch zawsze coś ciągnęło , pikalo. Kiedy idziesz do lekarza?
Bardzo będę wdzięczna za każde kciuki
to forum bardzo mi pomogło i wierzę, że każda z nas doczeka takiego malusiego cudu
nick nieaktualny, Misia7, nick nieaktualny, Bejzi, NieJa, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny tak mam pcos w zaawansowanym stanie, miałam przegrode w macicy, choruje też na tarczyce... Ptaszynko wiem, że może dla niektórych to '' tylko,, pcos bo są cięższe choroby ale dla mnie to dwa lata walki..Misia7 wrote:Właśnie też się nad tym zastanawiam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2019, 18:23
-
nick nieaktualny
-
A wiecie kiedy najczesciej sie zdarzaja? Wtedy kiedy najmniej sie ich spodziewamy, tak jak w przypadku Jankididik34 wrote:To lekarz również będzie w szoku

Ja zazdroszczę , nie będę ściemniać , ale również się cieszę , i to jeszcze bardziej niż zwykle- cud nad cudami się zdarzył na naszym wątku

Czasem czekaja az odwrócimy wzrok zeby mogly sie nam zdarzyc
nick nieaktualny, monik123 lubią tę wiadomość
08.01.2020 r. na Ziemi pojawi(ł) się Cud! 😊

po cichu gratuluję i trzymam kciuki żeby był śliczny przyrost
szok! Jak to leci szybko woow! Jak się czujesz?