Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysAnsa_28 wrote:A to Pani dr ustala godziny? Dla mnie w sumie bez znaczenia. Mogę być rano. Chętnie odpocznę od pracy
-
Ptaszyna wrote:Jesli poprosisz to pani dr napisze na karteczce do recepcji - "rano", "na koniec", "po 16", ,"14:00". Ja zawsze prosilam gdy byla taka potrzeba i nie bylo z tym problemu
Aniołek 8/11tc [*] - 06.07.2017
Angelius Provita, dr M. Paliga - od 13.04.2018
L + H 05.09.2018
On :DFI 50%, po 4 msc. 35 % , hla-c c2c2
Ja: adenomioza, endometrioza I
Kir AA, NK 17%
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C, PAI-1 4G - układy hetero
25.02.2019 IMSI+macs 3BB🙁
13.06.2019 IMSI+macs 8A🙁🙁❄️❄️❄️
02.10.2019 ket 4AB🙁 cb 6dpt 84,6 8dpt 194,4 9dpt 352,3 13dpt 375,9 16dpt 33,5
8.11.2019 ket 3BB 🙁
01/2020 03/2020 CB 🙁🙁
Szczepienia limfocytami
11/2020 22dc 41,5 23dc 77,6 25dc 210 28dc 928,9 35 dc 10976 39dc ❤️
5.07.2021 r Milena 2790g 51 cm
06/2022 07/2022 CB 🙁🙁
09/2022 47 dc ❤️czekamy na synka 👶🏼 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:O 15 odbieram wyniki. Prosze o mocne kciuki!!
Ptaszyna lubi tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualny
-
Ptaszyna, ja miałam też wzdęcia, ale u mnie w połączeniu z gazami, trochę stres przez to był.
A brzuch mi strasznie wywaliło. Musiałam juz przez niego powiedzieć w pracy, KAŻDY po kolei powiedział że już się domyślał, a kolega to nawet powiedział, że on juz miesiąc temu żonie powiedział że jestem w ciąży, jak powiedziałam że miesiąc temu to ja się dowiedziałam, to stwierdził, że trzeba było sie go zapytać, szybciej by potwierdził
Ja studiowałam, od czego aż tak szybko brzuch wyskoczył, no bo aż tyle miejsca maluchy nie potrzebują. No i doszłam do tego, że u mnie po stymulacji i punkcji brzuch spuchł, do tego doszła 9cm torbiel, a jak doczytałam to lutinus często powoduje wielki brzuch. teraz mam zmianę na luteine, inaczej bym z torbami poszła, ale brzuch już chyba nie zmaleje.
Ptaszyna lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
Ptaszynko, czekam na 15 &&.
Janka, przy tak wysokim ostatnim przyroście dzisiejsza beta to już tylko formalność
Poziomka z tego co pamiętam jutro robi betę. Mam nadzieję, że plamienie jej się skończyłoPtaszyna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez na samym początku miałam wzety brzuch i nie wygodnie mi już było w pasie w moich starych spodniach. Także to chyba normalne, w dodatku jak my tyle leków bierzemy. Uczucie jakbym miała zaraz dostać okres długo się utrzymywało, i czasami do terqz tak miałam, ale po przepisaniu magnezu przeszło.
Ptaszyna, Janka kciuki mocne za dziś, szybko dajcie znać a nie trzymajcie tak w niepewności bo wszystkie z wami mocno przeżywamy
Za Poziomke to jutro mamy za zadanie trzymać &&&
A co do l4 to wydaje mi się ze w każdym momencie można poprosić, my czasami jak mieliśmy problem w pracy z wolnym to bez problemu dostaliśmy zwolnienie od lekarza.
Ja się podzielę z wami miłą nowiną, w końcu poczułam ruchy dziecka. Późno bo mam łożysko na przedniej ścianie, ale teraz to naprawdę stało się takie realne, zaś cały dzień będę szlochaćPtaszyna, Franiczka, edloteh, monik123, Vaina, Bella93, KateHawke, bbeczka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOctober88 wrote:Ja tez na samym początku miałam wzety brzuch i nie wygodnie mi już było w pasie w moich starych spodniach. Także to chyba normalne, w dodatku jak my tyle leków bierzemy. Uczucie jakbym miała zaraz dostać okres długo się utrzymywało, i czasami do terqz tak miałam, ale po przepisaniu magnezu przeszło.
Ptaszyna, Janka kciuki mocne za dziś, szybko dajcie znać a nie trzymajcie tak w niepewności bo wszystkie z wami mocno przeżywamy
Za Poziomke to jutro mamy za zadanie trzymać &&&
A co do l4 to wydaje mi się ze w każdym momencie można poprosić, my czasami jak mieliśmy problem w pracy z wolnym to bez problemu dostaliśmy zwolnienie od lekarza.
Ja się podzielę z wami miłą nowiną, w końcu poczułam ruchy dziecka. Późno bo mam łożysko na przedniej ścianie, ale teraz to naprawdę stało się takie realne, zaś cały dzień będę szlochać
Octoberku ale to musi być piękne uczucie - ruchy dzieckamam nadzieję, że też ich doczekam
dam znać po wynikach no i dzisiaj wizyta
PS moich piersi nie da się dotknąć (pierwszy objaw!?!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2019, 10:10
minia61 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOctober mi po magnezie to jedynie siuski smierdza..
Jesli beta przyrosnie to sprawie sobie dzis prezent! TERMOFOR! Leze poltora godz pod koldra a stopy mam jak z kostnicy. Pisze do Was jednym palcem wystawionym spod poscieli. Mam tez dziure na oko i nos:p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny