Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
Erl lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Witam się w poniedziałek Jestem tak śpiąca, że nie wiem jak dojechałam do pracy nie powodując żadnego wypadku
Flo dużo zdrówka życzę bo wiem jak to wykańcza.
Erl cieszę się, że już nie plamisz, na pewno jesteś spokojniejsza
Karen wizytę mam jutro. Dzisiaj zrobiłam kontrolnie betę i proga ale wyniki tradycyjnie przyjdą późnym wieczorem. Wiem, że lepiej nie robić potem juz bety ale jeśli jutro nie będzie nic widać to będę przynajmniej wiedziała, że beta wskazuje coś złego - wolę od razu wiedzieć niz czekac znowu na następną wizytę. Nooo ale oczywiście mam nadzieję, że będzie w porządku
Quczi ja jestem od dra Jur. Jest specyficzny jeśli chodzi o informacje. Ale nauczyłam się już, że jeśli chce się coś wiedzieć to trzeba pytać bezpośrednio. Ma świetną rękę do zabiegów (u mnie laparo w listopadzie), jest bardzo delikatny na badaniach, ale brakuje mu troszkę takiej empatii przy rozmowie. No ale cały czas sobie powtarzam, ze przyszłam tam dla Okruszka a nie dla rozmów więc daję radę Co do akcji z aktywacją oocytów to trochę kicha z jego strony...
Nooo i gratuluję pięknych kreseczek Kciukam za betę
Figulina i jak tam?
Stork kiedy masz wizytę?STORK lubi tę wiadomość
-
Kate, mi się z bety tłumaczyć nie musisz bo ja sama zrobiłam 5 BET;) więc doskonale Cię rozumiem. Także oby dzisiejsza Cię uspokoiła a jutro już tylko potwierdzenie że wszystko jest w najlepszym porządku:). Ja powtarzam wizytę w czwartek.
KateHawke lubi tę wiadomość
-
KarenMillen wrote:Kate, mi się z bety tłumaczyć nie musisz bo ja sama zrobiłam 5 BET;) więc doskonale Cię rozumiem. Także oby dzisiejsza Cię uspokoiła a jutro już tylko potwierdzenie że wszystko jest w najlepszym porządku:). Ja powtarzam wizytę w czwartek.
Ale to będzie szalony tydzień na wątku Same wizyty A jakie szaleństwo będzie jak ukaże się też u Ciebie drugie serduszko!
Aaa dziewczyny zapraszam potem na wątek Ex Testerki na różowej stronie jeśli fioletowa do was nie przemawia Są tam wszystkie dziewczyny z comiesięcznych, którym się udało. Gadamy o kwestiach ciążowych. Ja i Flower już tam jesteśmy.KarenMillen, Flowwer lubią tę wiadomość
-
W wirze pozytywnych testów zapytam czy ktoś tu jeszcze planuje ciążę?
Kto czeka na pierwszą wizytę? Ja muszę czekać aż do majaSTARANIA ZAKOŃCZONE BEZ SKUTKU
3 poronienia naturalnych ciąż: 2011 5+6tc, 2013 7+1tc, 2019 8+2tc i 1CB po CT
2 IVF > 11 zarodków > 2013 8A+8A, 8A+6B, 2015 8B, 2018 3BC, 2019 3BB, 3AB (CB, beta max 17,18), 2020 4AB, 8A... czeka 8A, ❄️
A1298C hetero, PAI-1 4G/5G hetero, APA +, endometrioza II (zatoki), KIR AA, NK 21% > 17% > 15%, aktywność NK 58,9%, MLR 0% > szczepienia mężem > 0% mąż, 0% dawcy > 4 mc > 0% mąż, 33,6% dawcy > szczepienia pulowane > 91,2% mąż, 0% dawcy > 4cs CB, 5cs poronienie 8+2tc > 45,3% mąż, 55,5% dawcy > 7 mc > immunosupresja > cdn
on: FDNA 22%, HLA-C C1
moja historia leczenia -
Hej Njut
ja mam pierwszą wizyte w marcu
Erl, Flowwer lubią tę wiadomość
Rocznik 80 - starania od września 2015
Marzec 2017 - stymulacja CLO +ovitrelle
Maj 2017 - stymulacja CLO +ovitrelle
jajowody drożne, AMH - 1,90
NK 21%
18.10.2017 - 1IUI
18.11.2017 -2 IUI -
nick nieaktualny
-
Ja tez czekam na 1 wizytę. Dopiero koncem kwietnia mam umówioną i startujemy z in vitro od razu. Jestem po dwóch IUI w gynC3xPICSI
5xcrio
2xcb
2x6tydz [*]
Immunosupresja, szczepienia...
Udało się.
10.2021 urodziłam swój wyczekany pierwszy Skarb ❤️
Ciaza naturalna.
09.2023 urodziłam swój drugi Skarb ❤️ -
nick nieaktualnyHej
Jeszcze nie umówiłam, ale będę wyznaczała na przyszły poniedziałek/wtorek
Na pewno dam znać.
Jak się czujesz?
KateHawke wrote:Witam się w poniedziałek Jestem tak śpiąca, że nie wiem jak dojechałam do pracy nie powodując żadnego wypadku
Stork kiedy masz wizytę? -
STORK wrote:Hej
Jeszcze nie umówiłam, ale będę wyznaczała na przyszły poniedziałek/wtorek
Na pewno dam znać.
Jak się czujesz?
Nie mogę się doczekać aż nam się pochwalisz
Czuję się nawet dobrze. Jedyne objawy to ból piersi, troszkę kłujące jajniki, czasem podbrzusze. Na piersiach zrobiły mi sie bardziej widoczne żyłki. No i jestem niesamowicie śpiąca. Wczoraj bałam się autem jechać
Aaa i w końcu mam wyniki. Przyszły o 23:30...masakra z tymi godzinami. Ale mam Beta 24500 i prog 51Erl, Flowwer, STORK lubią tę wiadomość
-
dziewczyny zrobiłam betę w 10dpt 110,4
Erl, KateHawke, lipcowka86, Flowwer, CzterolistnaKoniczyna, madwitka, STORK, njut, h_anulka lubią tę wiadomość
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
Quczi wrote:dziewczyny zrobiłam betę w 10dpt 110,4
Quczi lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:Bliźniaki
nie wiem jaka powinna być przy jednym a jaka przy dwóch
Quczi wrote:zobaczymy ile tylko żeby rosło ale na bliźniaki chyba beta za niska
nie wiem jaka powinna być przy jednym a jaka przy dwóchQuczi lubi tę wiadomość
XII 2017 IMSI => 22 I 2018 CRIO z EG 3-dn. Maluchów 8A i 6B => 8dpt II beta 11; 9dpt 23,4; 11dpt 79; 14dpt 357,2; 16dpt 918,1; 23dpt 8646; 25dpt ❤ ur. 17.10.2018
❄❄
1 VI 2014 Aniołek [*] -
Erl wrote:Ja przy jednym miałam w 11dpt 79, też podane dwa 3-dniowe Maluszki. Wiadomo że każda ciąża może być inna, ale myślę że szansa na bliźniaki jest
U mnie 9dpt (5-dniowego) beta była 131Quczi lubi tę wiadomość
-
Erl, KateHawke to czekamy na ciąg dalszy i dopier usg wszystko nam powie
KateHawke lubi tę wiadomość
njut wrote:W wirze pozytywnych testów zapytam czy ktoś tu jeszcze planuje ciążę?
Kto czeka na pierwszą wizytę? Ja muszę czekać aż do maja
Dziewczyny normalnie szaleństwo na tym forum się zrobiło !! Gratuluję wam pięknych bet i życzę spokojnych ciąż!!
Ja na razie się nie udzielam bo u mnie nic się nie dzieje
Pozdrawiam was serdecznieErl, KateHawke, Flowwer lubią tę wiadomość
Prawie 10 lat starań
7 IUI nieudanych
luty 2017 - Laparoskopia i Histeroskopia - wszystko super
Żadnej ciąż
Niepłodność Idiopatyczna
6.12- rozpoczęcie procedury
23.12- transfer 1 zarodka - nieudany
Został 1 ❄3-dniowy
II Transfer- 26.02. -->8 dpt -beta 21--> 10 dpt- beta 74,6 -->14 dpt-578