Angelius Provita- Katowice
-
WIADOMOŚĆ
-
My już się staramy 7 lata na początku faktycznie nie było tego bólu.. A stresu mamy bardzo bardzo dużo nie tylko ze staraniami niestety..
.. U nas w laboratorium jest kartka wywieszona że kobiety w ciąży przyjmowane są bez kolejki ale faktycznie wypadałoby się zapytać bo niektóre są tak bezczelne że wchodzą jakby nigdy nic..
Ptaszyna lubi tę wiadomość
-
sAnsa_28 wrote:Pisałaś wcześniej, że będziesz się dopytywała wszystkiego po kolei
no to po prostu tak zrób. Zapytaj wprost o każdą niejasną dla ciebie kwestię. Wyjaśnij każdy punkt umowy, żebyś wiedziała co podpisujesz. A jeśli jakieś medyczne kwestie Cię trapią to omów je z MP na wizycie skriningowej. Pani koordynator tematów typowo medycznych nie będzie poruszać.
Dzięki za radyO wszystko wypytac,po koleji
A wam życzę miłego dnia ;*
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
To ja jestem z tych bezczelnych
Ludzi oczekujacych w kolejce informowal Pan z punktu pobran, ze wchodze bez kolejki, bo jestem w ciazy.
Ptaszyna, dobrze ze przeszlo po maslance.
Ja regularnie bralam espumisan, bo bez wzgledu na to co zjadlam, mialam zaraz bolesna kulke.
Mnie bardzo ciagnely pachwiny i wszyscy mowili, ze to normalne, bo to wiazania macicy sie rozciagaja. -
nick nieaktualnyBella93 wrote:To ja jestem z tych bezczelnych
Ludzi oczekujacych w kolejce informowal Pan z punktu pobran, ze wchodze bez kolejki, bo jestem w ciazy.
Ptaszyna, dobrze ze przeszlo po maslance.
Ja regularnie bralam espumisan, bo bez wzgledu na to co zjadlam, mialam zaraz bolesna kulke.
Mnie bardzo ciagnely pachwiny i wszyscy mowili, ze to normalne, bo to wiazania macicy sie rozciagaja.
Kolki nie mam ale pojawilo sie zaparcie i mega wzdecie. Mysle, ze dziennie taki kubeczek maslanki sobie wypije. Owocowa jest dobra.
Jeszcze ponad godzina i jade po meza i wyniki. Mam zakaz ich odbierania -
Dziewczyny czekam na spotkanie z p.gwiazda.
Ptaszyna, bz10, Heidi Di lubią tę wiadomość
7.10.21 Walka o drugiego maluszka rozpoczęta.
15.12.21 histeroskopia , wszystko ok.
31.12.21 USG i zielone światło.
17.01.22 transfer ostatniego ❄️ .
22.01 beta 0,1 ;(
24.01 beta 0,1 ;( 😭😭😭
Koniec starań ;(
Brak mrozakow ;( -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie na pobieraniu krwi jest automat z numerami i tam się wciska przycisk w ciazy/kobiety z małymi dziećmi i wchodzi soenomijajac kolejkę. Kiedyś poszłam siedziałam w kolejce to dostałam ochrzan od pielęgniarki bo ludzie w kolejce często chorzy siedzą i można się zarazić przy długim przebywaniu w takich miejscach. Zawsze od tamtej pory wciskalam przycisk w ciazy haha no i pewnego pięknego dnia poszłam znowu i była jakaś nowa pielęgniarka- żyły nie mogła znaleźć, problem z wkluciem i zajęło jej 20min. Wychodzę i starsza kobieta zaczęła na mnie krzyczeć więc grzecznie jej odpowiedziałam że jak będzie w ciazy to będzie wchodzić bez kolejki i niech pomyśli o swoich corkach albo synowych
pielęgniarki też na nią krzyknęły.
Tylko w sklepach typu biedronka chcieli mnie przepuszczac w kolejkach ale jak raz zostawili mi ludzie przejście to zrezygnowałamA tak słabo i duszno mi było
8lat starań, zmiana lekarza prowadzącego
Serafin Clinic skierowanie na in vitro
Provita in vitro pierwsza próba udana, ciąża mnoga - dr Serafin
Ciaza bliźniacza bez problemów -
nick nieaktualny
-
Jaka beta ?
OmgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 15:35
nick nieaktualny
-
Ptaszyna wrote:Tydzien trwala moja ciaza. Tydzien.
-
Przykro mi
((((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2019, 15:40
Ptaszyna wrote:15.4
Wiem, ze to mało pocieszajace, a w tym momencie pewnie w ogole, ale...to dobrze ze zachodzisz. -
nick nieaktualny
-
Strasznie mi przykro, bardzo Ci kibicowałamStarania od 2017 r.
I IVF:
ET 1.2020
Krio 4.2020
1.2021 SYNECZEK
Krio 12.2021ciąża biochemiczna
Krio 2.2022nasz ostatni zarodek
8.04.2022 ⏸ naturalny cud, pierwszy w życiu, Bhcg 643, dwa dni później 1518.
12.2022 DRUGI MALUSZEK
Ja: Endometrioza II st., wycięta przegroda macicy, wyleczony rozrost endometrium.
M: Morfologia 4%, HBA 92%, fDNA 9%. -
nick nieaktualny
-
Nie wierze, weszłam specjalnie zeby sprawdzić jaki przyrost... to straszne dla ciebie i dla męża5 lat starań, niedoczynność tarczycy, hashimoto, wysoka prolaktyna, endometrioza IIst.13.XI transfer 2BB
, 04.II crio 2AB
, crio 04.04, 5dpt-23,2; 7dpt-70; 9dpt-209; 19dpt- 6194; 26dpt ❤️
-
nick nieaktualny