Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadziejka88 muszę być pozytywna również dla ciebie, szykuj się i też nastawiaj sie pozytywnie
nadziejka88 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyLotta84 wrote:Dziekuje Ena, tak tez zrobie to moze mniej sie bede stresowala. Czy po inseminacji zawsze zalecja brac progesteron.
-
Eni czy ty jeszcze masz plamienia?
Kurcze u nnie juz ponad tydzień i konca nie widac. W lany poniedziałek to bylo duze krwawienie, teraz tylko plamienie ale zastanawiam sie jak dlugo jeszcze? W piątek ten skrzep byl widoczny na usg (daleko od malucha) i doktor mowil ze teraz powoli sie sączy krew ale stresuje mnie to22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asiastokrotka, WOW! Czasem dobrze jest byc pijaczkiem.
Tera, czyli beze mozesz.Ja przywiozlam od my ciacho z czarna porzeczka, moje ulubione. Czekam na mierzenie po kolacji i sprobuje, juz mi slinka cieknie.
Ena, uwierz mi ze moje wizyty u diabetolog tez niewiele wnosza.
Aha Tera. Pytalam o te wyniki w nocy, to mi powiedziala, ze jak spadna ponizej 70 albo wzrosna powyzej 120, to mam dzwonic do niej. Czyli te moje 90 jest niby ok. Ja mam norme w ksiazeczce powyzej 60, ale gornej granicy nie ma.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Laura jak ty to wytrzymujesz? Ja bym wykitowała. Eni jak tam u Ciebie?
Ja przyłapałam doła kurna no ... Nie moge odzyskać tego pozytywnego nastawienia które miałam przed pierwszym crio. Chyba muszę sie lepiej postarać. -
Asia08 wrote:Asiastokrotka, WOW! Czasem dobrze jest byc pijaczkiem.
Tera, czyli beze mozesz.Ja przywiozlam od my ciacho z czarna porzeczka, moje ulubione. Czekam na mierzenie po kolacji i sprobuje, juz mi slinka cieknie.
Ena, uwierz mi ze moje wizyty u diabetolog tez niewiele wnosza.
Aha Tera. Pytalam o te wyniki w nocy, to mi powiedziala, ze jak spadna ponizej 70 albo wzrosna powyzej 120, to mam dzwonic do niej. Czyli te moje 90 jest niby ok. Ja mam norme w ksiazeczce powyzej 60, ale gornej granicy nie ma.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Emilka szczerze? Kiepsko to znosze. Przed punkcja mialam dola tak jak ty teraz, potem o malo nie wykitowalam z bolu juz myslalam ze dupa z transferu, potem czekanie... na zarodki potem bete , przyrosty zero objawów wiec tez zalamka ze nic z tego jak juz bylo dobrze to krwawienie i znów łóżko. I ciągle sama w domu, meza praktycznie nie ma jak wróci to spac idzie baaa nawet pies mi nie towarzyszy bo tylko spi. Chyba mnie deprecha bierze. Chociaż tu sie wygadalam, sorki22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura rozumiem Cię. Ile to nas wszystkie nerwów kosztuje. Nie uda się źle uda się dobrze ale stres i tak non stop jest obecny. Ja mam to szczęście że mam męża codziennie w domu po 8 godzinach pracy. Teraz jest na zwolnieniu drugi tydzień bo jakieś uczulenie ma. Ja uwielbiam jak on jest w domu kiedy wracam z pracy. Tylko że on chyba naprawdę przeze mnie straci ostatnie włosy bo ja jestem taka nerwowa że dzisiaj aż przemyślałam swoje zachowanie i poprosiłam męża o wyrozumiałość. Czasem się zastanawiam jak on mnie znosi.
-
e_mil_ka wrote:Laura rozumiem Cię. Ile to nas wszystkie nerwów kosztuje. Nie uda się źle uda się dobrze ale stres i tak non stop jest obecny. Ja mam to szczęście że mam męża codziennie w domu po 8 godzinach pracy. Teraz jest na zwolnieniu drugi tydzień bo jakieś uczulenie ma. Ja uwielbiam jak on jest w domu kiedy wracam z pracy. Tylko że on chyba naprawdę przeze mnie straci ostatnie włosy bo ja jestem taka nerwowa że dzisiaj aż przemyślałam swoje zachowanie i poprosiłam męża o wyrozumiałość. Czasem się zastanawiam jak on mnie znosi.
Taką Cię kochae_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Emilka szczerze? Kiepsko to znosze. Przed punkcja mialam dola tak jak ty teraz, potem o malo nie wykitowalam z bolu juz myslalam ze dupa z transferu, potem czekanie... na zarodki potem bete , przyrosty zero objawów wiec tez zalamka ze nic z tego jak juz bylo dobrze to krwawienie i znów łóżko. I ciągle sama w domu, meza praktycznie nie ma jak wróci to spac idzie baaa nawet pies mi nie towarzyszy bo tylko spi. Chyba mnie deprecha bierze. Chociaż tu sie wygadalam, sorki
-
Makumba masz racje tak profilaktycznie powinien na tyłek mi tak porządnie wlać. Mąż mówi że jestem maruda,nerwus i zrzęda. Dobrze że on jest taki cierpliwy bo inny to już dawno by uciekł
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Asia co za ciasto z czarną porzeczką? Pleśniak?
Lura deprecha sio!
Nieee, nie wiem jak sie nazywa ale robi je od lat i jest pyszne. Ciasto cos jak na metrowiec, do tego czarne porzeczki ze sloikai jakas masa (moze budyniowa?nie wiem nawet) i do tego polewa czekoladowa z kakao. Jak bede u niej to wezme przepis.
Swoja droga plesniaka tez bym zezarla.
Tera, ja nie jestem lasuchem, ale teraz jak nie moge to mi sie chce masakrycznie. Kazalam mezowi kupic cole i zanim dotarlismy do domu, to myslalam ze mi jezyk w pupke wlezie.Swir normalnie.
Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Asiastokrota piękny wynik ..hoduj hoduj dorodne jajca..trzymam kciuki
asiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A ja znowu nie mogę zasnąć. Powiem Wam coś ale nie śmiejcie się
bo ja zasypiam szybko tylko wtedy jak mąż mnie po czole głaska
to jest moje chyba już uzależnienie i utrapienie mojego męża. Też macie takie dziwne nawyki? Czy tylko ja taka dziwna jestem.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:A ja znowu nie mogę zasnąć. Powiem Wam coś ale nie śmiejcie się
bo ja zasypiam szybko tylko wtedy jak mąż mnie po czole głaska
to jest moje chyba już uzależnienie i utrapienie mojego męża. Też macie takie dziwne nawyki? Czy tylko ja taka dziwna jestem.
Asia08 ja słodkie zawsze w każdej postaci a u Ciebie wiadomo jak cis nie można to się chce w końcu w ciąży ma się zachciankiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2017, 23:03
malgos741, Asia08 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE