Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny, jestem nowa, chciałam się Was poradzić. W 2015 roku dosyć szybko bo po ok. 3-4 miesiącach starań zaszłam w ciąże. Niestety w marcu 2016 poroniłam w 11 tyg. (zarodek 8tydz), od tamtego czasu nie mogę w nią ponownie zajść, oprócz poronienia miałam też ciążę biochemiczną. Z polecenia zapisałam się do dr Zbrocha i mam pytanie czy któraś z Was chodzi do Pana doktora i czy którejś z Was pomógł? I na ile się trzeba przygotować tzn. ile kosztuje wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 15:34
-
Olga bardzo dobrze trafiłaś. dr Z jest bardzo doswiadczonym mlodym lekarzem. Wszystko się ciebie wypyta i podpowie na wizycie. badz przygotowana na 250 zł za wizyte plus ewentualne badania jesli jakies zleci. dr Z juz nie jednej pomogl i jest "ojcem" kilku bobasów
-
Olga witaj. Dobry wybór lekarza. Dr Z jest moim lekarzem prowadzącym. Mimo, że do tej pory się nam nie udało to nie zamienię go na innego. Mam do niego zaufanie, angażuje się. Na wizycie polecam pytać bo nie zawsze dr o wszystkim powie ale nie wynika to z tego, że nie chce powiedzieć tylko wydaje mi się, że po prostu myśli, że pacjentka wie
. Dr odbiera telefony i udziela rad kiedy tego potrzebujesz. Nie jest ważne czy to niedziela czy jest na urlopie. Serdecznie polecam. Mąż kiedyś dzwonił to był na wczasach ale chętnie udzielił informacji.
-
a ja ciesze się,że jutro piątek. Urywam sie wczesniej z pracy lecę na wizytę i mam nadzieję, że jutro będą dobre wieści i zapadnie decyzja o transferze. 02 maja biorę urlop więc długi weekend sie spowiada a potem mam nadzieję zwolnienie lekarskie, ktore mam nadzieje skończy sie dopiero za 9 m-cy
sonia86, Makumba, ana1122, Gosia321, nadziejka88, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
19: eni -wizyta
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
24: asiastokrota - wizyta
26: asiastokrotka - wizyta
28: e_mil_ka - wizyta
29: asiastokrota - punkcja - Pamiętamy o trzymaniu kciuków !!!
Maj
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin poroduasiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
olga1987 wrote:Hej Dziewczyny, jestem nowa, chciałam się Was poradzić. W 2015 roku dosyć szybko bo po ok. 3-4 miesiącach starań zaszłam w ciąże. Niestety w marcu 2016 poroniłam w 11 tyg. (zarodek 8tydz), od tamtego czasu nie mogę w nią ponownie zajść, oprócz poronienia miałam też ciążę biochemiczną. Z polecenia zapisałam się do dr Zbrocha i mam pytanie czy któraś z Was chodzi do Pana doktora i czy którejś z Was pomógł? I na ile się trzeba przygotować tzn. ile kosztuje wizyta?
Teraz prowadzi moją ciążę i jestem zadowolona. Nadziejka dobrze gada, to kompetentny a przy tym bardzo sympatyczny lekarz godny polecenia. Jeśli chodzi o kasę, to u nich w klinice tam jakiś chyba standardowy cennik mają, ale zazwyczaj jest w okolicach 200zł.
e_mil_ka lubi tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Izaura wrote:Nie udało się, świat mi sie zawalił. Znikam na jakis czas.
Życzę wszystkim powodzenia!
Asiastokrota, Emilka teraz Wasz czas. & &tule mocno :*
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Kiedy ty jesz i śpisz kobieto???
wlasnie na 1 sniadanko
To jest to samo badanie ktore jest prowaszone w Aremidzie czyli znowu dyskryminacjatylko 1 nieudana proba sie kwalifikuje
-
asiastokrota wrote:Dziewczyny, wasze kciuki działają cuda. Jesteście boskie
Wieści z mojej dzisiejszej wizyty są takie: endometrium 10mm, prawy jajnik - 13mm, 14mm, 15mm, lewy jajnik- 13mm, 16mm, 17mm, 18mm, E2- 1374. Jutro rano kolejne podgladanie i decyzja kiedy punkcja.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Nieee, nie wiem jak sie nazywa ale robi je od lat i jest pyszne. Ciasto cos jak na metrowiec, do tego czarne porzeczki ze sloika
i jakas masa (moze budyniowa?nie wiem nawet) i do tego polewa czekoladowa z kakao. Jak bede u niej to wezme przepis.
Swoja droga plesniaka tez bym zezarla.
Tera, ja nie jestem lasuchem, ale teraz jak nie moge to mi sie chce masakrycznie. Kazalam mezowi kupic cole i zanim dotarlismy do domu, to myslalam ze mi jezyk w pupke wlezie.Swir normalnie.
Tez poprosze przepisMakumba lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Ana jak tam samopoczucie w 27 tygodniu ciąży. te opisy na suwaczkach czasami szokują. Masz np żółtą wydzielinę z piersi zwaną - siarą? WTF? ja nawet nie wiedziałam ze takie cos istnieje
jednak forum to kopalnia wiedzy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 17:17
-
e_mil_ka wrote:A ja znowu nie mogę zasnąć. Powiem Wam coś ale nie śmiejcie się
bo ja zasypiam szybko tylko wtedy jak mąż mnie po czole głaska
to jest moje chyba już uzależnienie i utrapienie mojego męża. Też macie takie dziwne nawyki? Czy tylko ja taka dziwna jestem.
odwraca to nie moge zasnac
Makumba, e_mil_ka, Asia08, malgos741 lubią tę wiadomość