Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
TERA83 wrote:Hehe Emilka widzisz ją z kolei nie zasne jak mnie dotyka gilkocze mnie wszystko muszę mieć przestrzeń hehe Ale to też wina skóry jak non stop swędzi
Asia08 ja słodkie zawsze w każdej postaci a u Ciebie wiadomo jak cis nie można to się chce w końcu w ciąży ma się zachcianki
Probowalas moze kremu lipobase rewelacyjnie nawilza hmm i w sumie swedzenie i pieczenie przynajmniej przy egzemie tez eliminuje. Kupisz go w aptece na dziale dzieciecym dopytaj sie lekarza lub farmaceuty czy mozna go stosowac w ciazyBędziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
asiastokrota wrote:Liczył tylko te największe, dużo ich tam, en do 11mm E2 1647
a jest duzo wiecej dorodnych bedzie w czym wybierac super
Asia mialas dodany w koncu ten Menopur czy tylko sam gonal f i antagonista ?asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:Tara a powoedz to jest tylko swedzenie czy ta skora jest tez mocno sucha i peka?
Probowalas moze kremu lipobase rewelacyjnie nawilza hmm i w sumie swedzenie i pieczenie przynajmniej przy egzemie tez eliminuje. Kupisz go w aptece na dziale dzieciecym dopytaj sie lekarza lub farmaceuty czy mozna go stosowac w ciazy
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
SoniaK wrote:kurczę lekarz mówi, że dzieciątko ma zespół turnera
ale tylko tak myśli i że na 100% jest coś nie tak
pobrał krew dla formalności i teraz czekam na wynik
jestem w szoku
byłam w środę do dziś przepłakałam
Jestem w szoku też.
Kochana trzymaj się. On się myli. Kiedy wynik? -
TERA83 wrote:Skóra swedzi boli piecze jest sucha pęka nie cały czas ale też tak jest do twarzy używam lipobase właśnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 18:03
-
e_mil_ka wrote:Olga no ja mam jednak nadzieję że już 2017 rok będziesz szczęśliwy dla nas wszystkich
SoniaK jejku a co to oznacza?
A 2018 bedzie jeszcze bardziej szczesliwy bo zobaczymy swoje bobasy
I jak juz wszystkie urodzimy to robimy forumowy zjazd z dzieciakamie_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Jeju będziemy mieli 11 dzieci forumowych. Kurna dziewczyny przedszkole możemy zakładać
Do kalendarza jeszcze sie nie wpisuje bo mam 4 terminy haha.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
SoniaK wrote:kurczę lekarz mówi, że dzieciątko ma zespół turnera
ale tylko tak myśli i że na 100% jest coś nie tak
pobrał krew dla formalności i teraz czekam na wynik
jestem w szoku
byłam w środę do dziś przepłakałam
Kolezanka z innego forum miala podwyzszone ryzyko zd i tez cos z przeziernoscia a od 4 miesiecy cieszy sie zdrowym chlopcem.
U kogo robilas badania ?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dziewczyny, przepis zalatwie nastepnym razem. Dzisiaj zapomnialam, bylam pochlonieta zarciem ciasta.
Ana,ja mualam taki dzien ostatnio. Jsk zaczelam ryczec, to nie moglam sie uspokoic.
SoniaK, wszystko bedzie dobrze. Oby to byl falszywy alarm.
Co do spotkania z dzieciaczkami, to wczoraj sobie pomyslalam, ze fajnie byloby nawiedzic Artemide z maluszkami. Bo tak naprawde wszystkie szkraby sa dzieki nim."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui