Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Soniak zdarzają się przypadki że nt jest dużo wysokie A dzieci rodzą się zdrowe. Nie chcesz zrobić testu nify? idź może jeszcze do innego lekarza dla pewności niech sprawdzi?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2017, 19:15
-
Asia08 wrote:Dziewczyny, przepis zalatwie nastepnym razem. Dzisiaj zapomnialam, bylam pochlonieta zarciem ciasta.
Ana,ja mualam taki dzien ostatnio. Jsk zaczelam ryczec, to nie moglam sie uspokoic.
SoniaK, wszystko bedzie dobrze. Oby to byl falszywy alarm.
Co do spotkania z dzieciaczkami, to wczoraj sobie pomyslalam, ze fajnie byloby nawiedzic Artemide z maluszkami. Bo tak naprawde wszystkie szkraby sa dzieki nim. -
e_mil_ka wrote:Ana czego ryczysz? Ja Ci zaraz porycze
-
ana1122 wrote:Właśnie nie wiem czemu. Zaczęło się od tego że mąż nie chciał wypić ze mna kawy I musiałam sama I mi się smutno zrobiło I zaczęłam płakać że sama siedzę
bo to smutno człowiekowi jak sam siedzi.
ana1122, Asia08 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Ana jak sama jak masz malucha w brzuchu do niego trzeba było pogadać
ale w sumie to ja też ne lubie sama siedzieć
e_mil_ka, Asia08, leo, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Właśnie nie wiem czemu. Zaczęło się od tego że mąż nie chciał wypić ze mna kawy I musiałam sama I mi się smutno zrobiło I zaczęłam płakać że sama siedzę
A mnie wzielo, bo gadakam z mezem przez tel.i nie miglam go zrozumiec to sue rozlaczyl. I to mnie tak rozwalilo.
Ale fakt, to ze siedze sama w domu zle dziala. Teraz tez jeszcze go nie ma. Dobrze, ze psa mam.
Ana, ja tez dzisiaj na czczo cukier 104. Moze taki dzien. Ale pamietaj, ze stres tez podnosi."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Zawsze myslalam, ze będę sie cieszyc, ze moge byc w domu a nie w pracy. A teraz szalu tu dostaje, moze gdybym chociaż mogla zrobic gruntowne porządki. Nawet do psa nie moge pogadac. Wlaśnie wstał pierwszy raz od 6 rano. A tak chrapie caly dzień, ze jak gdzieś dzwonie to musze do innego pokoju wyjść bo mnie zaglusza.
malgos741, Makumba lubią tę wiadomość
22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Asia08 wrote:A mnie wzielo, bo gadakam z mezem przez tel.i nie miglam go zrozumiec to sue rozlaczyl. I to mnie tak rozwalilo.
Ale fakt, to ze siedze sama w domu zle dziala. Teraz tez jeszcze go nie ma. Dobrze, ze psa mam.
Ana, ja tez dzisiaj na czczo cukier 104. Moze taki dzien. Ale pamietaj, ze stres tez podnosi.Makumba lubi tę wiadomość
-
Heh dziewczyny chyba.jakiś.wirus bo ja też zaliczyłam płaczliwy dzień.zaczęło.się od oparzenia parą od wody z ziemniaków hehe i jakoś pękłam heh Ale też pomyślałam o dzidzi i szybko się ogarnęłam no cóż hormony
eni33, ana1122 lubią tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Laura, no wlasnie zeby chociaz mozna bylo jakies porzadki porobic. Ja po odkurzeniu mieszkania czuje sie jakbym tone wegla przerzucila.
Moj psiur tez spi, ale nie tak dlugo.
Ana, to Ty moze jednak nie jedz w nocy."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui