Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
malgos741 wrote:Asiastokrota cieszę się że wynik dobry.. bliźnięta jak w mordę..muszą być.. mocno kibicuję
uspokójcie się z tymi bliźniakami
ja się nie nastawiam będzie co mabyć
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Emilka kciuki też zaciśnięte
jak ja mam pracować ? jak ręce zajęteasiastokrota, e_mil_ka lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
asiastokrota wrote:No następna
uspokójcie się z tymi bliźniakami
ja się nie nastawiam będzie co mabyć
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Gosia321 wrote:No widzisz skoro 3 osoby mowia ze beda blizniaki to tak bedzie
i do tego parka coreczka i synek najlepsze rozwiazanie
Jak juz dr D powiedzial ze moze podac 2 zarodki to nie odpuszczaj bo lubi w tym wzgledzie zmieniac zdanie
Bedzie dobrze mowie ciAsia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
Gosia321 wrote:Hehe bierz 2 zarodki i beda blizniaki a po tylu latach staran moze jeden z 2 zarodkow zrobi rodzicom psikusa i bedzie 3
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
malgos741 wrote:Emilka kciuki też zaciśnięte
jak ja mam pracować ? jak ręce zajęteGosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Co ty dzisiaj brałaś???? Uspokój się!!!
no dobra bedzie dwujka nke stresuj sie
Jak nic parka chlopiec i dziewczynka
Imie to juz tobie zostawiam do wyboru dla dzoewczynkiasiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
asiastokrota wrote:Już dzisiaj kręcił nosem co do dwóch ale w końcu stwierdził że że przeważaja czynniki na podanie dwóch ( mój wiek, ilość prób). Tylko że my nigdy nie mieliśmy więcej niz jeden zarodek. Chyba że podadzą w 3 dobie. Zobaczymy
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia08 wrote:Makumba, Ty mialas miec wizyte w tym tygodniu, nie? Jak tam? Pisz nam tu.
Aaaa tylko jedno, powiedział żeby już zacząć myślec o porodzie aaaaa. No i co 3 tyg wizyty teraz. -
Ale się wkur..łam. Taka godzina a mój mąż dyskutuje z bratem obok w pokoju. Jak te trajkoty na bazarze. Nikt nie zważa na to że ja jutro może idę do pracy i chce się wyspać. Nie wspomnę już i tym że mój mąż ostatnio chyba zapomniał o żonie. Uschnę niedługo. Dobrze że przynajmniej lekarze zaglądają mi miedzy nogi bo pajęczyną by zarosło. Teraz ja rycze.
ana1122 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Tak, miałam wczoraj. Wszystko dobrze. Pan dr P nie mówi zbyt wiele. Dziecko i ja wg niego rośniemy prawidłowo. Wyniki mam prawidłowe. Żadnych ekscesów, byle tak dalej.
Aaaa tylko jedno, powiedział żeby już zacząć myślec o porodzie aaaaa. No i co 3 tyg wizyty teraz.
Ooo, to mi jeszcze nic o porodzie nie mowil.
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
nick nieaktualnyCześć
Makumba super, że wszystko ok u ciebie i dzidzi.
Asiastokrotka - pozytywne wieści z wizyty-lubię to. Masz fajne nastawienie do tego wszystkiego.
Emilka powodzenia na podgladaniu.
Ona 84 żeby się dziś odezwali.asiastokrota, Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Cześć
Makumba super, że wszystko ok u ciebie i dzidzi.
Asiastokrotka - pozytywne wieści z wizyty-lubię to. Masz fajne nastawienie do tego wszystkiego.
Emilka powodzenia na podgladaniu.
Ona 84 żeby się dziś odezwali. -
e_mil_ka wrote:Cześć dziewczyny. Trzymajcie kciuki za moje endo. Strasznie się boje
e_mil_ka lubi tę wiadomość