Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Emilka powodzenia! Będzie dobrze &&&
Ona84 to normalne jak sie czujesz bo ja mam tak samo. Ja też idę na wizytę startujaca 10 maja. Pamiętaj jak juz Asiastokrota dowie sie o pięknej i zdrowej ciąży to my jestesmy następne:) a ten nieodplatny program nie miał ruszać w kwietniu? Bo jakies pary chyba juz podpisaly umowy.dziwne ze się nie odzywająasiastokrota, Makumba, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
Sonia bardzo mi przykro ze musisz przechodzić przez tak wielki stres. Ja jestem tego samego zdania co dziewczyny. Ze należy to sprawdzić. Dla pocieszenia koleżanka mojego szwagra miała urodzić dziecko z zespołem downa na 100% a jak sie urodzilo to dziecko cale i zdrowe bez żadnego zespołu.normalny zdrowy bobasek takze pomylki sie zdarzają.trzymam kciuki i wierze ze będzie dobrze:)
-
nadziejka88 wrote:Emilka powodzenia! Będzie dobrze &&&
Ona84 to normalne jak sie czujesz bo ja mam tak samo. Ja też idę na wizytę startujaca 10 maja. Pamiętaj jak juz Asiastokrota dowie sie o pięknej i zdrowej ciąży to my jestesmy następne:) a ten nieodplatny program nie miał ruszać w kwietniu? Bo jakies pary chyba juz podpisaly umowy.dziwne ze się nie odzywają -
nadziejka88 wrote:Emilka powodzenia! Będzie dobrze &&&
Ona84 to normalne jak sie czujesz bo ja mam tak samo. Ja też idę na wizytę startujaca 10 maja. Pamiętaj jak juz Asiastokrota dowie sie o pięknej i zdrowej ciąży to my jestesmy następne:) a ten nieodplatny program nie miał ruszać w kwietniu? Bo jakies pary chyba juz podpisaly umowy.dziwne ze się nie odzywają -
nadziejka88 wrote:Sonia bardzo mi przykro ze musisz przechodzić przez tak wielki stres. Ja jestem tego samego zdania co dziewczyny. Ze należy to sprawdzić. Dla pocieszenia koleżanka mojego szwagra miała urodzić dziecko z zespołem downa na 100% a jak sie urodzilo to dziecko cale i zdrowe bez żadnego zespołu.normalny zdrowy bobasek takze pomylki sie zdarzają.trzymam kciuki i wierze ze będzie dobrze:)Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Sonia, musisz też mieć na względzie, że test pappa jest testem przesiewowym, czyli:
Zamierzeniem badań przesiewowych jest wykrycie choroby we wczesnej fazie i dzięki temu umożliwienie wczesnej interwencji, która zredukowałaby zarówno śmiertelność, a także cierpienia pacjentów w danej chorobie. Chociaż badanie przesiewowe może doprowadzić do postawienia wstępnej diagnozy, to zawsze musi być ona potwierdzona innymi, bardziej dokładnymi badaniami, właściwymi dla danej choroby i zleconymi przez lekarza. Istnieją potencjalne negatywne skutki badań przesiewowych, takie jak: postawienie fałszywej diagnozy lub nawet brak diagnozy, a także związane z tym błędne poczucie bezpieczeństwa. -
Ana okropnie dziś jest. Ja pakuje manatki na wyjazd. Nie lubię sie pakować. Pogoda marna, nie wiem co mam zabrać. Będzie zimno czy ciepło? Będzie padać czy nie? Co mam ze sobą wziąć? Jedziemy pociągiem, więc ilość miejsca w walizce ograniczona
malgos741 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Ana okropnie dziś jest. Ja pakuje manatki na wyjazd. Nie lubię sie pakować. Pogoda marna, nie wiem co mam zabrać. Będzie zimno czy ciepło? Będzie padać czy nie? Co mam ze sobą wziąć? Jedziemy pociągiem, więc ilość miejsca w walizce ograniczona
-
Dziewczyny a ja mam pytanie do szpitala to lepiej spakować się W 2 walizki oddzielnie dla siebie I synka Czy lepiej jedna większa?
-
ana1122 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie do szpitala to lepiej spakować się W 2 walizki oddzielnie dla siebie I synka Czy lepiej jedna większa?
ana1122 lubi tę wiadomość
-
ana1122 wrote:Dziewczyny a ja mam pytanie do szpitala to lepiej spakować się W 2 walizki oddzielnie dla siebie I synka Czy lepiej jedna większa?
Ja też czytałam, że lepiej dwie, bo wtedy łatwiej jest znaleźć to, co potrzebne.
Ana, pakujesz się już?
Ja dopiero zaczynam przeglądać ciuszki. Jeszcze nic nie mam, oprócz tego co teściowa kupiła.
Ale się do dupy dzisiaj czuję. Coś mnie brzuch boli..."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Jak bylam wtedy na tym pogotowiu z tym krwawienie to zaobserwowalam kobietki ktore sie zglaszaly na porodowke bo mialy termin. Mialy ze soba po 2 wielkie walizki tak w przenosni to 1 walizke wielka i drugą mnijsza albo torbe podrozna. Bylam w szoku ze tyle sie zabiera do szpitala na poród.
ana1122 lubi tę wiadomość