Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba nie ma głupich pytań
Malawiki NIE polecam szpitala wojewódzkiegoMakumba lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Makumba myślę że najlepsze są na kółkach. Wygodniejsze napewno-a rzeczy sporo się nazbiera.Pobyt najpierw jest na porodówce a później odział poporodowy,taka mobilna walizka napewno lepiej się sprawdzi.Ja polecam na dłuższy pobyt przygotować 2 partie rzeczy dla dziecko-zawsze mąż może poprostu zabrać rzeczy brudne i dowieść czyste.Dla siebie warto spakować wszystko od razu.
Makumba lubi tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Makumba wrote:A te walizki to jakie dziewczyny przynoszą do szpitala? Z kołkami czy takie bardziej sportowe, na rączkach?
Głupie pytanie, wiem.Makumba lubi tę wiadomość
-
Asia tez tak myślę że wojewódzki odpada.Myślę tak jak Ana mówi Malarkiewicz lub Miejski.Przeraza mnie tylko fakt ze dość bolesny zabieg-na L4 nie będę mogła iść wiec musze wrócić szybko do formy.
Asia jesteście już w Białym? Na którą masz punkcje?Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ból jest znośny ja gdyby nie opuchlizna nie wziełabym L4. Jedziemy, jesteśmy w pociągu. Powinniśmy być około 19 w Białymstoku. Jutro mamy na 7.30
Gosia321, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
[email protected] wrote:Do którego dnia cyklu można zrobić ta histerkę?Asia
4 x iui
4 próby ivf
asiastokrota wrote:Ana okropnie dziś jest. Ja pakuje manatki na wyjazd. Nie lubię sie pakować. Pogoda marna, nie wiem co mam zabrać. Będzie zimno czy ciepło? Będzie padać czy nie? Co mam ze sobą wziąć? Jedziemy pociągiem, więc ilość miejsca w walizce ograniczona
-
[email protected] wrote:Do którego dnia cyklu można zrobić ta histerkę?
Najlepszym dniem jest 8dc gdzie nie ma juz plamien a Endo jeszcze slabiutkie i wszystko dobrze widac.
Jesli chodzi o wss to jedyny plus taki ze sprzęt maja najlepszy i lekarze. Chociaż ja wierze w kompetencje wszystkich i chyba w każdym szpitalu dobrze by wykonali. Reszta pozostawia wiele do życzenia a przede wszystkim termin bo na histero czeka sie 4 miesiące. -
[email protected] wrote:Asia a do zabiegu juz okres musi się skończyć tak?
-
Plus u malarkiewicza że zadzwoniłam W 1 dc i ustalili mi zaraz termin W tym samym cyklu. A mi polecił ich doktor W bo ja chciałam U niego A on mi powiedział że nie będzie mnie oszukiwał że on raczej nie będzie mi robił zabiegu bo on się skupia bardziej na onkologii i długi termin oczekiwania
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
19: eni -wizyta
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
24: asiastokrota - wizyta
26: asiastokrotka - wizyta
28: e_mil_ka - wizyta
29: asiastokrota - punkcja - Pamiętamy o trzymaniu kciuków !!!
Maj
04: e_mil_ka - criotransfer - Pamiętamy o trzymaniu kciuków
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik