Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Nooo czy w wojewódzkim tez dobrze robia histeroskopie to bym polemizowala. Moja zostala zpier... do tego dlugo czeka sie na termin. W Malarkiewiczu sami odmowili mi zabiegu, bo cos nie tak ze sprzętem bylo. Druga mialam w miejskim i wszystko bylo super. Fajnie by bylo gdybys miala w piątek. To przez weekend mozna dojsc do siebie. Aaaa i z wlasnego doswiadczenia najlepiej brac antyki wtedy jest pewnosc, ze nic sie nie przesunie i dzien cyklu nie ma znaczenia.22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
[email protected] wrote:Makumba myślę że najlepsze są na kółkach. Wygodniejsze napewno-a rzeczy sporo się nazbiera.Pobyt najpierw jest na porodówce a później odział poporodowy,taka mobilna walizka napewno lepiej się sprawdzi.Ja polecam na dłuższy pobyt przygotować 2 partie rzeczy dla dziecko-zawsze mąż może poprostu zabrać rzeczy brudne i dowieść czyste.Dla siebie warto spakować wszystko od razu.
-
Dziewczyny pakujące się do porodu - ja miałam dwie miękkie torby takie sportowe, jedna dla mnie i druga dla małej. U mnie sprawdziło się takie pakowanie. Jak najpierw było hasło,że kłada mnie na obserwacje to maz przyniósł mi tylko moja torbę. Jak po godzinie wyszło,ze jednak rodzę to doniósł z samochodu torbę z rzeczami dziecięcymi. I tez łatwiej było mu samemu cos znaleźć tam jak ja nie mogłam wstawać. A po porodzie też 2 czy 3 dnia spakowałam mi w jedna brudy i niepotrzebne rzeczy,zeby mniej tego było choc nikt nie zwrócił mi uwagi,że po co tyle toreb czy cos.
Asia08, Makumba lubią tę wiadomość
-
Malawiki super ze do nas wrocilas pelna nowych sil i nadziei
A ja polecam histero u siebie w Poliklinice ja bylam zadowolonaminusem moze jest to ze zostaje sie do nastepnego dnia ale jak widac w przypadju Asiastokrota jest tez tego plus bo jest sie pod opieka i jak cos sie dzieje pare godzin po zabiegu to jest sie pod kontrola
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
eve87 wrote:Dziewczyny pakujące się do porodu - ja miałam dwie miękkie torby takie sportowe, jedna dla mnie i druga dla małej. U mnie sprawdziło się takie pakowanie. Jak najpierw było hasło,że kłada mnie na obserwacje to maz przyniósł mi tylko moja torbę. Jak po godzinie wyszło,ze jednak rodzę to doniósł z samochodu torbę z rzeczami dziecięcymi. I tez łatwiej było mu samemu cos znaleźć tam jak ja nie mogłam wstawać. A po porodzie też 2 czy 3 dnia spakowałam mi w jedna brudy i niepotrzebne rzeczy,zeby mniej tego było choc nikt nie zwrócił mi uwagi,że po co tyle toreb czy cos.
-
Gosia o Twoim szpitalu tez myślałam, zamierzam udać się do swojej lekarki i poprosić o skierowanie.Z wynikiem dopiero pójdę do dr.D.A jak to by było gdybym brala antyki?wtedy mogę iść każdego dnia jaki mi pasuje?Nie zaburza to później stymulacji,jeśli mam iść krótkim protokołem.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Ana a dziekuje, dobrze
Mamy za sobą pierwszą zupełnie nieprzespana noc
bo kołki nas nawiedzały ostatnie kilka dni,ale juz jest lepiej (tfu tfu). Rośnie jak na drożdżach, rozdaje uśmiechy na prawo i lewo i zaczyna "mówić" po swojemu
Asia08, asiastokrota, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ena wracam z nowymi siłami i funduszami,zdenerwuje się jak teraz tez się nie uda bo autko mi się sypie i mogłabym zmienić ale to jest ważniejsze.Jestem troche tak po środku i mam nadzieje ze teraz będzie wszystko dobrze ale z drugiej strony nie nastawia się na super rezultat. Co ma być to będzie, ostatnia szansa.
TERA83, asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
A ze mnie dziś poleciały dziwne upławy albo coś innego było bardzo gęste w kolor delikatnie szary ale nie do końca czy to mogła być jakas zawieruszona luteina Ale raczej się rozpuszcza a to wyglądało jak coś rozgniecionego bardzo gęste a lekarz w piątek za tydzień nic poza tym nie dolega nie swedzi nie piecze nie ma zapachu nigdy nie miałam grzybicy ani nic więc nie wiem ale tylko raz się zdarzyło Sory za takie szczegóły
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2017, 20:52
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Tera a bierzesz jeszcze luteine?To mogą być resztki tabletek,nie zawsze rozpuszczają się do końca.Jeśli nic Ci nie dolega chyba niema powodów do niepokoju.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
-
[email protected] wrote:Tera a bierzesz jeszcze luteine?To mogą być resztki tabletek,nie zawsze rozpuszczają się do końca.Jeśli nic Ci nie dolega chyba niema powodów do niepokoju.
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Malawiki super że wracasz do gry
Asiastokrota dalej trzymam kciuki tylko mocniejasiastokrota lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017