Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Eve, ile już Wasza Igunia ma? Zapodaj suwaczka:-)
Laura narazie prywatnie chodzimy do poradni na Księcia Witolda(teraz się przenoszą na Aleje Przyjaciół) a wczoraj złożyliśmy papiery żeby móc chodzić na NFZ ale pewnie sobie poczekamy na decyzję...
Mój sąsiad "meloman" właśnie sobie puszcza muzykę z okropnym basem... no ręce opadają i cholera nikt tego nie zgłasza...Lura82 lubi tę wiadomość
-
Makumba ja się bardzo nakręciłam na szumisia przed porodem, że kupię koniecznie. A jak wróciliśmy ze szpitala to znajomi nam pożyczyli i jakoś nie podpasował Jerzemu (choć na suszarkę reagował dobrze) także nie ma co się spieszyć z zaopatrzeniem się w szumisia
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Eve pokaż Igę
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2eba249ff458.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 05:18
leo, asiastokrota, Gosia321, TERA83, ana1122, malgos741, nadziejka88, sonia86, Asia08, polopiryna, eni33, Makumba lubią tę wiadomość
-
leo wrote:Eve, ile już Wasza Igunia ma? Zapodaj suwaczka:-)
chciałam wkleić suwaczkiem,ale cos mi nie idzie kopiowanie na tel.
O tej poradni SOS na Księcia Wiotlda słyszałam ostatnio pozytywne opiniei my mamy Szumisia i na nasza Małą działa
uspokaja i pomaga uspać. Czasem kładę ja do łóżeczka, zapuszczam Szumisia i sama zasypia.
Makumba lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, za kciuki i słowa otuchy. Odezwę się jak się wyśpie
nie spałam całą noc.
Asia08 lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Ja uzywam tamtum rosa tylko do podmywania się. Przeważnie jak mnie bada I jest zielona wydzielina to mówi że jest infekcja I 2 razy już posiew miałam robiony który to potwierdził. teraz właśnie czekam na wynik.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 08:12
-
Leo, o 3ciej w nocy slucha glosno muzyki? Chyba bym zabila...
Eve, a jakiego macie szumisia? Tego z Rossmanna, czy jakis inny?
Ale jestem wkurzona. Maz mial miec dzisiaj wolne a zadzwonili, zeby pojechal do pracy. No ch... mnie strzela."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Makumba, ja bym chciała takiego misia i pewnie poproszę kogoś z rodziny o taki prezent
Czytałam opinie i różnie to się sprawdza. U jednych działa u innych nie.
Asiastokrotka, trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 09:14
asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
leo wrote:Asia dziś to tylko godzinka słuchania,więc dałam spokój ale jak jest dłużej grane to jest też policja i mandacik (500zł) było tak kilka razy a ten debil dalej swoje...
Nie denerwuj się
To stac go na mandaty. Swir jakis.
Co do szumusiow, to gdzies napisali, zeby wziac go od razu do szpitala i dzieciaczkowi polozyc. Ze wtedy jest wieksza szansa na to, ze sie polubia."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui
-
Asia08 wrote:To stac go na mandaty. Swir jakis.
Co do szumusiow, to gdzies napisali, zeby wziac go od razu do szpitala i dzieciaczkowi polozyc. Ze wtedy jest wieksza szansa na to, ze sie polubia.Makumba lubi tę wiadomość
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
TERA83 wrote:W szpitalu może i większa szansa Ale bym nie brała mówi się ze żadnych prezentów do szpitala nie powinno się dawać gdyż to zbiorowisko bakterii wszystko należy wyprać a taki miś potem koło maluszka jest więc ja bym nie brała
No wlasnie i to jest problem.Ja jak kupie, to pewnie nie zabiore wlasnie z tego powodu.
leo lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
21.06.2016 III iui