Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiastokrota kciuki za pobrane jajeczka. Pewnie juz lezy i odpoczywa nam dziewczyna.
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Asia czekamy na dobre wieści, masa Kciukow była więc i masa jajeczkek tez będzie.
Gosia my podejdziemu do zwykłej procedury pełnopłatnej,nie pisałam się na badania.Zresztą z dr D.ciężko w tej kwesti się dogadać i opuściłam.Miałam dylemat czy robić co kolwiek-nie mogę męża namówić żeby rzucił palenie,co napewno ma zły wpływ na jego nasienie.Ale uparty jak osioł.Makumba nie wiem jeszcze jakie leki i jak protokół będzie dokładnie wyglądał ale w planach jest zmiana leczenia.Sadze ze takim będę szła jak Eni.Najpierw estrofem a później stymulacja od okresu,takim miałam iść pierwszy raz gdy decydowała się na ivf w Bocianie,ale coś mnie pokusił żeby przenieść się do artemidy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 10:22
Gosia321, asiastokrota, Makumba lubią tę wiadomość
Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Asia08 wrote:Eve, a jakiego macie szumisia? Tego z Rossmanna, czy jakis inny?
/
-
I my właśnie żadnych misiów ani tym podobnych nie braliśmy do szpitala. Tylko to co niezbędne ,bo i tak prania potem multum. Dziewczyna co była obok miała apkę na telefonie z odgłosami pralki, itp i to puszczała swojemu Antkowi.
-
Szkoda że ovu nie działa tak jak Facebook że wyświetlają się powiadomienia. A tak co chwile trzeba stronę odświeżać. Asia ja jeszcze w piżamach. Nie mogę się ubrać bo kciuki trzymam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 10:41
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
A ja się poprztykalam z mężem ostatnio nerwy mi puszczają Ale jak się nie wkurzyc jak wysyłasz do apteki mówisz co ma kupić a on kupuje coś niepotrzebnie droga luteine której mam nadmiar i w dodatku już z refundacją a tak 70 zł poszło ale na szczęście przyjęli w aptece moja trochę wina nie spr.odpisu ma którym była luteina i duphaston Ale kazalam kupić duphaston eh hormony szaleją. .. się weekend zapowiada
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Eve, faltycznie jest cos na telefon takiego.
Tera, to nie Twoja wina. Ty jestes pod ochrona i wszystko mozesz.
Emilka, wez juz sie ubierz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 11:41
TERA83 lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
U nas tez dzisiaj pizamowa sobota
ale pogoda nie nastraja na nic lepszego
No nic trzeba sie wywlec z lozka i ogarnac troche mieszkanie pozniej moze jakis basenikasiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Dla nas pogoda nie straszna jutro robimy otwarcie sezonu grillowego
. Posiedzimy sobie w altance, mam zamiar zaopatrzyć się w farelke a grilla wystawimy na ganek
ogarnę się i lecę do sklepu po produkty na szaszłyki.
Asia08, Gosia321 lubią tę wiadomość
-
Hejka
Ja dziś w parcyi od razu lepiej psychicznie sie czuje.
Malawiki moj tez pali niestety choc wyniki zawsze mial kiepskie, a i wit bral sporadycznie. Ale jak tylko mniej stresu mial w pracy itp to wyniki z pojedynczych plemników na ponad 20mln skoczyly.
Asiu czekamy na wiesci !22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
Laura u nas jest problem w ilości nasienia,zawsze jest go bardzo mało.Suplementy tez łyka sporadycznie,faceci to barany-mało który myśli tak jak my.
Dziś dla wszystkich blogie lenistwo-tez odpoczywam po całym tygodniu pracy.Wieczorem relaks o kino z synkiem-małż idzie na mecz.Prowadź mnie losie tam,dokąd iść trzeba...bo tam gdzie nie trzeba to ja sama wlezę.
3×IUI
2xIVF (dwa mrożaki ❄❄)
14.09.2017 criotransfer 2BB:beta 7dpt-66, 13dpt-1902
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ !
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK !
Marzec
13: Eve87 - na świat przyszła IGA !
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
10: Laura82 - wizyta
10: Jagoda - wizyta
11: Izaura - crio transfer
19: Asiastokrota - wizyta rozpoczęcie stymulacji
19: Asia08 - wizyta
19: eni -wizyta
21: nadziejka88 - histeroskopia
24: e_mil_ka - wizyta
24: asiastokrota - wizyta
26: asiastokrotka - wizyta
28: e_mil_ka - wizyta
29: asiastokrota - punkcja - Pamiętamy o trzymaniu kciuków !!!
Maj
04: e_mil_ka - criotransfer - Pamiętamy o trzymaniu kciuków
10: eni33 - wizyta
10: nadziejka88 - wizyta
Czerwiec
29: polopiryna - termin porodu
29: Asia08 - termin porodu
Lipiec:
15: Makumba - termin porodu
Sierpień
1: ana1122 - termin porodu
Październik
12: Tera83 - termin porodu
-
A ja dzisiaj dzien latania. Najpierw zakupy. ludzie pogupieli kolejki przez całe sklepy. Potem zaczęłam czuć jakieś kucie przy pochwie i szybko prywatnie do lekarza bo w tygodniu ciężko bo niektórzy na urlopach. I w końcu W domu jestem
eni33 lubi tę wiadomość
-
nadziejka88 wrote:Ana a co mowil lekarz na to klucie? W porządku?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 14:39
-
A ja tych testów ph w aptece nie dostałam dalej nie chce mi się lazic bo skóra dziś swędzi jak cholera. ..jutro spróbuję w innej bo i tak muszę iść też mam czasem kłucie Ale dwóch lekarzy mówiło ze ok ze tak jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 14:51
4.02.2017 II KRESECZKI przed rozpoczęciem stymulacji CUD
9.02.2017 beta 13600
13.02.2017 beta 25770
14.02.2017 SERDUSZKO BIJE -
Ana, w Rossmanie jest sok 100% zurawina. Ja go wczesniej pilam. W aptece tez nie mieli tej herbaty?
Ja juz poprasowalam i mam spokoj do nastepnego prania.
Z tymi kolejkami to faktycznie masakra. Ja pojechalam tylko po kilka rzeczy a zeszlo mi ze 2 godziny."Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui