Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Jasne jasne, każda wymówka jest dobra, nie wysilaj się
Zapładniają wszystkie?? A nie tylko 6??
Kochana juz ci pisalam ze super wynik i beda blizniaki i zarodki do mrozenia
Teraz mocno zaciskam kciuki za piekne zaplodnienie i spelnienie sie mojej przepowiedniWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 17:01
asiastokrota lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
[email protected] wrote:Asia super wynik,ale wam fajnie ze będziecie razem.A jest tu jakaś chętne żeby mi potowarzyszyc.Ruszam albo w czerwcu albo lipcu.Gosia a wy kiedy startujecie?
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Asia super wieści, teraz niech szybciutko czas mija do czwartku. myślę że na lepszą współtowarzyszke trafić nie mogłaś, Emilka powinna rzucić tą szkołę i zostać nasza etatową terapeutką.
Ana ja takie kłucia mam od 7 tygodnia codziennie, po kilka albo kilkanaście razy dziennie, bez względu na to czy leżę zy chodze. mówiłam o tym dr Zd, lekarzom w szpitalu, dr M i dr Zb, wszyscy twierdza że to nic złego, a ja cały czas się tym stresuje. Dzisiaj mnie paskudnie boli mnie brzuch, mimo obfitego śniadania rano zrobiło mi się słabo, o mały włos nie zaliczyłam gleby, jest mi duszno i nie mam na nic siły.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 16:35
e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Sonia dobrze wiedzieć bo ja Tak miałam może ze 3 dni przez cała ciąże. A dziś to jakieś ostre i co chwile trochę się zdenerwowałam jeszcze że teraz tyle wolnego
-
Soniu86 uważaj na siebie żebyś ty nosa nie złamała
Hormony szaleją widzę. Brzuch boli pewnie przez to że wszystko rośnie i się rozciąga. Oby to kiepskie samopoczucie szybko minęło. A jeśli chodzi o rzucenie mojej pracy i zostanie Waszą terapeutką to zależy ile zapłacicie no przecież nie ma nic za darmo
żartuje. Cieszę się że czasem mogę Wam poprawić humory i jestem świadoma że czasem macie dość mojego marudzenia ale i tak Was wszystkie uwielbiam.
Asia08rozbawiłaś mnie.
Asia08, asiastokrota, sonia86 lubią tę wiadomość
-
Ana a ty się tak nam tu nie denerwuj. Jeśli cos Cię będzie niepokoić to możesz jechać na SOR. Tam nie mają wolnego i na oddziale lekarz ginekolog jakiś też jest.
Wiem wiem mądra jestem a sama bym pewnie sikała ze strachudobrze że już wiesz że z dzidzią wszystko ok.
-
e_mil_ka wrote:Ana a ty się tak nam tu nie denerwuj. Jeśli cos Cię będzie niepokoić to możesz jechać na SOR. Tam nie mają wolnego i na oddziale lekarz ginekolog jakiś też jest.
Wiem wiem mądra jestem a sama bym pewnie sikała ze strachudobrze że już wiesz że z dzidzią wszystko ok.
-
Idę robić te szaszłyki. Wiem że będziecie tęsknić ale jakoś wytrzymacie beze mnie
Jezu no ja nie mogę się dziś powtrzymać od tych tekstów. Wybaczcie mi.ana1122, Asia08, asiastokrota lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Idę robić te szaszłyki. Wiem że będziecie tęsknić ale jakoś wytrzymacie beze mnie
Jezu no ja nie mogę się dziś powtrzymać od tych tekstów. Wybaczcie mi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 18:42
-
e_mil_ka wrote:Ana masz racje no ale jakby cos się działo to pewnie wyjścia by nie było. Lepiej iść na Sor niż nigdzie.
-
sonia86 wrote:Asia super wieści, teraz niech szybciutko czas mija do czwartku. myślę że na lepszą współtowarzyszke trafić nie mogłaś, Emilka powinna rzucić tą szkołę i zostać nasza etatową terapeutką.
Ana ja takie kłucia mam od 7 tygodnia codziennie, po kilka albo kilkanaście razy dziennie, bez względu na to czy leżę zy chodze. mówiłam o tym dr Zd, lekarzom w szpitalu, dr M i dr Zb, wszyscy twierdza że to nic złego, a ja cały czas się tym stresuje. Dzisiaj mnie paskudnie boli mnie brzuch, mimo obfitego śniadania rano zrobiło mi się słabo, o mały włos nie zaliczyłam gleby, jest mi duszno i nie mam na nic siły. -
Coś mnie ostro zaczęło kłuć, usiadłam, włączyłam forum i Ana była u lekarza. Dziękuję, sama już nie muszę
Przepracowałam się dziś fizycznie.
Fajnie, że dziewczynki bedą razem na transferze
Asistokrota trzymam kciuki za Twoj cenny materiał CAŁY CZAS ❤️❤️❤️✊✊✊✊✊
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Coś mnie ostro zaczęło kłuć, usiadłam, włączyłam forum i Ana była u lekarza. Dziękuję, sama już nie muszę
Przepracowałam się dziś fizycznie.
Fajnie, że dziewczynki bedą razem na transferze
Asistokrota trzymam kciuki za Twoj cenny materiał CAŁY CZAS ❤️❤️❤️✊✊✊✊✊ -
Dziewczyny kiełbasa z grila za mna chodzi I już kupilam a mąż jutro ma grilowac w garażu jak będzie mocno zimno:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 19:03