Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja wlasnie obiadlam sie prazynkami solonymi i jeszcze czeka popcorn to moja zachcianka dzisiejsza. A mąż przy mojej pomocy slownej upiekl ciasto drożdżowe.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 20:54
ana1122, asiastokrota, Makumba, e_mil_ka, leo lubią tę wiadomość
-
eni33 wrote:A ja wlasnie obiadlam sie prazynkami solonyni i jeszcze czeka popcorn to moja zachcianka dzisiejsza. A mąż przy mojej pomocy slownej upiekl ciasto drożdżowe.
eni33 lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Ja szaszłyki robię na patelni grillowej
Czy Wy możecie przestać mowić o jedzeniu?
PS 8 kg mi przybyło -
Makumba wrote:Proszę Cię, wiesz jak mi ciężko? Ciesz się. To przez te słodycze, głupia jakaś jestem że je tak jem.
Przed ciążą gorzka czekolada była rarytasem. -
Makumba mąż mi ostatnio wypomniał że robi mi się druga broda i że zawiązała mi się oponka. Chuda to ja byłam jak ważyłam 45 kg. No ale masz racje nadwagi jeszcze nie mam wiec parę kilogramow nie zaszkodzi. A Tobie można wybaczyć. W końcu jesteś w ciąży
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 21:59
Makumba lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Makumba mąż mi ostatnio wypomniał że robi mi się druga broda i że zawiązała mi się oponka. Chuda to ja byłam jak ważyłam 45 kg. No ale masz racje nadwagi jeszcze nie mam wiec parę kilogramow nie zaszkodzi. A Tobie można wybaczyć. W końcu jesteś w ciąży
Ile masz wzrostu? -
Makumba wrote:Jakie miałaś BMI przed ciążą? Ja w normie. A Ty mówiłaś, że ciut ponad normę? Myślę, że u Ciebie wszystko jest bardzo dobrze.
-
Ana, ja startowalam z nadwaga i tez malo przytylam. Wazne, zeby maluszki zdrowo rosly.
Makumba, ana1122 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
A ja mam doła... cieszę się ze i Was super...Ale jakoś mi smutno.. nawet do hematologia nie dostałam skierowania.. eh
ps i jutro do roboty...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2017, 23:19
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017